nikodem239 pisze:
Apka GIT. Zazdroszczę, też mam w planach taki zakup
Możesz mi napisać czy ciężko było się nauczyć i wyczuć te biegi i sprzęgło?
Oraz zdradzisz ile takie cudo kosztuje? Możesz mi napisać na PW jeśli nie chcesz tu pisać.
Oraz o co chodzi z tą L'ką?
Obserwuję
To jest proste, trudno mi to powiedzieć gdyż to nie jest moja pierwsza biegówka także miałem z biegówkami styczność wcześniej. Za apke dałem na Polskie pieniadze 7500 z wszelkimi dodatkami, 10L oleju Castrola i nowymi oponami.
A Lka to jak wiadomo ''Learner'' każdy początkowy kierowca do 18ego roku życia musi posiadać taką i z przodu i z tyłu swojego pojazdu, no chyba że zdał pełną kat. B w wieku 17 lat. (Wtedy można zrobić w Anglii prawojazdy) dlatego za 4/5 miesiecy zdejme to badziewie.
-- 01 lut 2015, 18:10 --
Witam wszystkich,
Czy Niedziela czy też nie, jakoś mam to w du&ie, nudziłem się a z racji iż pogoda nie taka to siedziałem w domu, dlatego postanowiłem pomodzić w Aprilii. Ogólnie to nie zrobiłem wszystkiego dzisiaj, Carbon na owiewkach zrobiłem tydzień temu, Lke którą przerzuciłem w inne miejsce dziś i czyściłem też dzisiaj. Jestem głównie zadowolony, według mnie świetnie się prezentuje.
Na myjkę pocisnę wtedy gdy zacznę sezon, na tą chwilę to wątpie że w Lutym, gdyż temperatura w dzień dochodzi do -4 i w chu& wieje wiatr.
Miłego dnia. ;)
Zdjęcia z wczoraj
I zdjęcia z dzisiaj