Dzisiaj jest 20 mar 2025, 23:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Cześć.
Jako,że od dawna interesuje się informatyką chciałbym założyć swoją własną stronę.
Często mam problemy z odkładaniem pieniędzy dlatego pomyślałem właśnie o stronie,która w tym pomoże.
Chodzi mi o coś takiego:
Wchodzimy sobie na strone,rejestrujemy się i następnie możemy dodawać sobie nasze pozycję na które chcemy zaoszczędzić pieniądze(wszystko w odpowiednich działach)
Dla przykładu chce kupić np iPad Air 2 więc dodaje go w kategorii Elektronika-->Tablety itp
Moda-->Damska-->Torebka
Do tego możemy dodać sobie nazwę, zdjęcie, opis i oczywiście cene którą musimy uzbierać.Po dodaniu naszej pozycji i odłożeniu np 100zł wpisujemy ile już mamy na ten cel i pod pozycją pisze np. 100zł/1200zł.
Co sądzicie o takiej stronie?
Myślę,że byłaby to dobra opcja dla osób które nie umieją oszczędzać i dzięki stronie mogłyby przypomnieć sobie o wszystkim i bardziej się zmotywować.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Są przecież już takie e-skarbonki :) Pomysł moim zdaniem mógłby nie wypalić...

Zachęcam wszystkich do sprawdzenia, jakie są najczęściej kradzione samochody w Polsce w latach ubiegłych i tych nadchodzących.

*

Pojazd:
mógłbyś zapodać jakiś link?
bo jeszcze się nie spotkałem.

Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
Ja mam taką opcję w banku internetowym. Ustawiam sobie np. od razu po wypłacie przelew na to co zbieram (i robi się stały przelew. Od razu pokazuje ile miesięcy czy tam dni :mrgreen: będę musiał zbierać). Jak chcesz to się baw..

*

Pojazd: BMW K1200
2

Ostrzeżenia: 2
no ja wlasciwie tez mam taka opcje w banku, ale o stronie nie slyszalem, gdybys rozwinal ten pomysl - napisal appke czy co, mysle ze mogloby wypalic, ale jedyne co trzeba byloby zachowac to prostote wykonania

*

Pojazd: auto
gvt pisze:
Ja mam taką opcję w banku internetowym. Ustawiam sobie np. od razu po wypłacie przelew na to co zbieram (i robi się stały przelew. Od razu pokazuje ile miesięcy czy tam dni :mrgreen: będę musiał zbierać). Jak chcesz to się baw..

Też mam w banku taką opcję z której skorzystałem, przydatna sprawa dla ludzi, którzy mają problem z oszczędzaniem. Co do stronki to trzeba sprawdzić jak to wygląda za granicą, takie skarbonki na pewno są w USA, wystarczy przełożyć pomysł za granicy i sprawdzić czy tam to wypaliło i czy się opłaca.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]