Dzisiaj jest 23 lut 2025, 0:14

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: S6 R/T + 70cc
*

Pojazd: Mlaguti f12
Cześć, co myślcie nad połączeniem napędu Stage6 R/T z jakimś cylindrem racing? Jaki naj lepjej dać cylinder i jakie będzie spalanie przy gaźniku R/T 24-26? A może macie inny pomysł bo chcę złożyć bardzoo mocną Malagę f12 na Lc i potrzebuję rady. Koszty nie grają roli tylko spalanie do 10-11 z kawałkiem/ 100km.

Z góry dzięki za pomoc.
Pozdroo.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd: Aprilia sr
Siema ! :)
Fajny pomysł, będzie miał kopa ! :P Możesz mieć coś mocniejszego niż racing, jeżeli interesuje Cie spalanie do 10-11 no to...xD
Aprilia sr by Danio kojarzysz ? Jeżeli tak, miał tam włożone EVO III i gaźnik 24 PWK. Spalanie miał bardzooo małee 7-8 litrów :)
Aprilia SR MHR Team II tego może też kojarzysz :D Jak sama nazwa skazuje ma MHR'a Team II a spalanie waha mu się od 8-10 :)
Na Twoim miejscu jeżeli chcesz racing'a to może "Cylinder Stage6 Racing 70 Mk II" i oddaj do portingu, oczywiście do Redus'a bo tylko on Ci to wykona profesjonalnie. Będzie dość szło :) Tu masz filmik przykładowy na tym cylku "https://www.youtube.com/watch?v=ONE0VmgNUF0" Oczywiście jak się postarasz to będzie lepiej szło :) Dasz większy gaźnik i inny układ :)
Mam nadzieje że pomogłem :)

*

Pojazd: Mlaguti f12
Dzięki.

*

Pojazd: Aprilia sr
Będziesz tu prowadzić projekt ? Albo na fb ? Jak tak to daj linka ! :D

Awatar użytkownika

Pojazd: swap p/g by eldo ®
Mialem ten naped przy racingu i mam ten naped przy sporcie. Moje zdanie jest takie ze jak bym mial seryjny cylinder to tez mial bym ten naped :wink: a dlaczego ? Bo to najlepszy mozliwy naped dostepny na rynku ktory jest wysmienity w polaczeniu z kazdym cylindrem. Bajka pod katem jakosci jak i regulacji ! Nie ma wad, wiedz jak chcesz zamiatac po drodze na jakim kolwiek secie da rade :wink:

Ciekawe zalozenie masz przed rozpoczeciem projektu....spalanie min. 11L/100km :mrgreen:

MK1.R / Platek Racing / R/T / Koso / Selettra / Stage6 / Galfer / Polini / Artek / MHR
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]