Dzisiaj jest 29 lis 2024, 5:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Tuning ?
*

Pojazd: honda x8r
Witam, mam honde x8r. Siedzi w niej na razie aby wario polini hi speed i przeciwtalerz polini. Opłaca się ją tuningowac ? Wymienic gaznik tlumik cylek ? Jak to leci? Jest to powietrzak i się boje troche ale jak ja kupowalem to nie wiedzialem o co z tym chodzi teraz bym kupił coś chłodzone ciecza. Tuningowac to czy lepiej pojezdzic troche i sprzedac ? Jesli ktos tuningowal ta honde to proszę o kazda inforamacje. Dodam ze teraz vmax to 65. wiec troche mało, seria odblokowana powinna ponad 70 latac. Moze jest slabo wyregulowana. Prosze o komentarze ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł: Re: Tuning ?
**

Pojazd: HONDA x8r-s
Jak chcesz latać szybciej to na początek sprawdź stan napędu i kolor świecy.
Tuning najlepiej zacząć od wydechu. Moja Honda x8r przy setupie przeciw talerz polini i wydech LeoVince TT wyciągała max z górki 80km/h przy przyśpieszeniu trochę lepszym niż odblokowana yamaha aerox na serii która właśnie jest chłodzona cieczą.
Jeśli lubisz sb robić dłuższe trasy to albo będziesz musiał robić postoje co jakiś czas albo kupić coś chłodzonego cieczą, ale jeśli jeździsz po max ok. 15km to nie ma potrzeby przesiadania się na coś chłodzonego cieczą.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]