sory za oddkop ale po co zakładać nowy temat
wiec tak mam streeta i 17,5 i 21del
i teraz tak na 17,5 dysza 78 filt seria z zwerzka byla rakieta i dalo sie na kole pośmigać ale przylewało a srubka od mieszanki na maxa wykrecona i iglica max do gory zalozylem dysze 83 i wyjąłem zwerzke i ciezko pali na wykrecnej max śrubie od powietrza pali jako tako za 2-5kopem manetka zamulona raz sie wkreca zajebiscie raz ma problem z miejsca ruszyc i przy 90 przerywa lapie tak troche jak by odcinke hehe i chciałbym wyregulowac go tak by był na seri filtrze [zwerzka lub bez] by palił do 5l a nie jak teraz po ponad 6 mial kopyto nie byla zamulona manetka zeby sie wkrecal ladnie za każdym razem. dysze mam 50 62 78 i 83 do 17,5 a do 21 mam 72 80 82 85 90 lecz wole wyregulowac go na 17,5 bo na 21 to spalanie mnie przeraza bo nie zeszedłem nizej jak 7-7,5l
i taka ciekawostka mam problem bo ajk przylewa to jest dobrze rakieta wkreca sie ladnie a jak robi sie suchawa to juz zamulona maneta slaby v max lub z miejsa nie rusza albo jak ruszy to po przejechaniu krotkiego odcinka robi sie zamulony lub spada z obrotow nie chce ciagnac