Dzisiaj jest 04 gru 2024, 20:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: SPA dla motoru
*

Pojazd:
Kupiłem ostatnio piękną maszynę, co prawda starą ale kapitalną. Niestety nie jestem typem majsterkowicza, czyściciela, polerowanie to nie na moje nerwy, ale chciałbym mieć piękny motor. Ostatnio modne są takie przybytki jak car SPA, jak obserwuję ludzie jadą i wyjeżdżają pięknymi, odświeżonymi, zadbanymi autami, i to nawet stare samochody inaczej wyglądają (sąsiad tak robi ze swoim 19letnim oplem). Czy istnieje coś takiego ja Motor SPA? Chętnie bym skorzystał z takiego przybytku. U nas w mieście nie ma takiego spa dla aut z prawdziwego zdarzenia, a to co jest nie chce zrobić motoru. Przejechałbym się nawet dalej, gdyby było wiadomo, że gdzieś jest. Lokalizacja woj. świętokrzyskie.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
nie słyszałem o takim przybytku, jak car spa. Ale powiem dobry pomysł na biznes. W Polsce coraz więcej jest motocykli, skuterów, rowerów. Nie każdy ma ochotę na czyszczenie więc może warto się rozejrzeć nad jakąś miejscówką i zacząć zarabiać na tym.

Ostatnio zmieniony 28 maja 2015, 10:45 przez ExtraTayna2807, łącznie zmieniany 1 raz

Stróż Forum
Awatar użytkownika

Pojazd: Romet RXL 2T, Kawasaki EN500
Proszę tylko bez reklam, bo usunę temat!

POZDR robdk
Mój kanał Motogaraż robdk

*

Pojazd:
Nie wiem, czy jest coś takiego, jeśli chodzi o motory, ale wydaje mi się, że gdybyś podjechał na myjnie i zapytał, to tam udzieliliby ci niezbędnych informacji na ten temat. Pamiętaj tylko, żeby nie używali do mycia twojego motoru mycia pod ciśnieniem, to niszczy motor, musi to być myjnia ręczna:-) Poza tym myślę, że taki motor łatwiej wy-spa-mować, niż samochód:-)

*

Pojazd:
Szczerze mówiąc nie wiem czy jest takie miejsce typowo tylko dla motorów. Raczej sugeruje się zgłosić do takiego miejsca z samochodami i dowiedzieć się czy zajmą się Twoim motorem. Może się zgodzą i będziesz miał problem z głowy. Myślę, że warto spróbować. Jestem pewien, że w całym województwie świętokrzyskim są jakieś takie przybytki dla aut/moto.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]