Dzisiaj jest 25 lut 2025, 16:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3898 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 195  Następna
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Nie ogarniam tego chłopie. Lepiej jakbyś się w to nie bawił. Gra nie jest warta świeczki. Zainwestuj w coś raz a porządnie. Może przede wszystkim byś wziął jakiś telefon nie z Androidem tylko z jakimś systemem operacyjnym IOS :) to by Ci wszystko płynniej działało.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Dlaczego niby telefony z Androidem mają być gorsze, a z IOSem lepsze? Ja od zawsze używam telefonów z androidem i jakoś nigdy nie było żadnych problemów. Myślę, że system operacyjny w telefonie to nie jest kluczowa sprawa, inne parametry są ważniejsze.

*

Pojazd:
Też mam z Androidem i nic a nic nie narzekam. Wszystko mi płynnie działa, nic się nie zawiesza. Jest bardzo dużo darmowych aplikacji. Jak miałem problemy z Androidem z usługą flash player to zainstalowałem sobie przeglądarkę Photon Browser i wszystko było w porządeczku.

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
Kupiłem Z1 Compact, zdjąłem SimLock'a ( Orange ) w serwisie. Wszystko ładnie cacy :) Mam tylko jedno pytanie. Zostały aplikacje z Orange ( payback pl Oragne , mój orange, nawigacja orange , orange cloud , muzyka tu i tam ) i nie można ich usunąć. Niby mi nie przeszkadzają, ale po co mają siedzieć w pamięci. Da się coś z tym zrobić, usunąć, czy muszę to przeboleć ? :D

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

*

Pojazd:
Kupowałem w Playu i też miałem te syfy od Playa co mi tylko zawalały mojego Androida, usunąłem to i nic się nawet nie stało. Także możesz to usunąć w aplikacjach w tych procesach o ile w swoim telefonie masz system operacyjny Android. Bo chyba tak posiadasz :)

*

Pojazd:
Powinno dać się usunąc lecz nie wiem czy to nie jest na stałe zainstalowane i czy softa nie będziesz musiał wgrywać albo jakiegoś specjalnego programu który to ci usunie kiedyś tak się robiło i to działało ale teraz nie wiem do końca jak jest z tym ale pewnie będziesz musiał to prze żałować. Jak się sprawuje telefonik?

*

Pojazd:
Programów orginalnych gdzie operator wgrywał nie da się usunąć chyba że jak kolega wspomniał pop przez przeinstalowanie totalnie systemu jaki obsługujesz to powoduje że tracisz gwarancje ale z pewnością jej nie masz gdy sciągnąłeś simlocka. Więc można reinstalować

*

Pojazd:
takie mam pytanie bo widzę że temat teraz o oprogramowaniu a ja z innej beczki. Czy opłaca się kupować teraz iphona 6 czy lepiej poczekać jeszcze pół roku aż poleci w dół jak myślicie ten telefon jest warty swojej ceny czy raczej sobie dać spokój z tym telefonem?

Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Iphone 5 nie może się zainstalować przez usb na Win8, ciągle połącza na 1s i rozłącza a na innym laptopie i win7 od razu go wychwytuje.
Ktoś coś na ten temat?

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
superjospeh89 pisze:
nie da się usunąć chyba że jak kolega wspomniał pop przez przeinstalowanie totalnie systemu

Nie.

Wystarczy ROOT i dowolny ekplorator plików (oczywisci przyznane uprawnienia roota) i usuwasz co tylko Ci sie podoba.
Począwszy od aplikacji orandza poprzez aplikacje gugla a nawet i możesz sobie usuną aplikce odpowiedzialną za dzwonienie i to z posiomu telefonu
Wg mnie lepszym rozwiązaniem jest wgranie czystego romu

DamianMAl pisze:
nie może się zainstalować przez usb na Win8,

Znając Mikrosofta to pewnie chodzi o: uruchomienie ponownie systemu, czysczenia "kaszy" (ccleanrer) i dotego aktualizacje
(porada jak na elektrodzie ale baardzo często to pomaga :) )
a nie da sie manulanie z zainstalować tego oprogramowania ? sciągnąc na PC i instalować jak wszytko inne ?

NApewno masz zasilacz z czarnej listy :lol:

Awatar użytkownika

iTunes i iCloud mam na kompie problem jest z tym że jak podłącze tel to co sekundę jest że wykrywa urządzenie i je traci, nie może nawiązać połączenia, a na brata win7 jest ok wszystko.

razor99 pisze:

*

Pojazd:
A to nie wiem..Nie mogę znaleźć żadnego rozwiązania tego problemu :(dlatego już właśnie wiem dlaczego nie warto brać telefonu z iOS. Bezpieczniej na pewno jest wziąć telefon z systemem android i wszystko tu by działało płynnie i bardzo porządnie. Nie to co w przypadku iOS :D

*

Pojazd:
Powiem ci że posiadam takowego Iphona mam też win 8 i działa mi wszystko jak należy nie mam żadnego rozłaczania telefonu gdy go windows znajdzie. Może sprawdż fora z tym związane gdzieś znajdziesz ten problem bo ja pierwszy raz o tym słyszę żeby tak się działo

Awatar użytkownika

Coś raczej z tym laptopem jest bo na innych nie ma problemu.

razor99 pisze:

*

Pojazd:
Tak wina może też leżeć po stronie sprzętu ;) ale nie nam to jest oceniać, możemy coś tylko przypuszczać i jedynie możemy coś sądzić. Przede wszystkim teraz na marginesie powiem, że mi się kończy umowa w sieci play no i chcę wziąć sobie jakiś telefon do abonamentu. Co ciekawego polecacie ? :)

Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e46
Pany jest taki problem, że sprzedałem xperie z przez olx i pech chciał ze po 3 dniach mu się zepsuł, a dokładnie padł dotyk, raz działa raz nie i teraz koleś z sapami bo chce zwrotu, a jak się nie odgadamy to policja. Telefon działał normalnie, nie było żadnych problemów i u niego prawdopodobnie na początku też nie i nagle teraz po paru dniach mu się przypomniało że dotyk nie działa, jak dla mnie trochę to śmierdzi. Miał ktoś podobną sytuacje?

Live for the moment...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Macal MM 50 (Mina Hor AC)
Pany mam możliwość kupienia tanio i pod`a 1g za śmieszne pieniądzie. Ipod bd tylko używany do muzyki ew. internetu :wink: Brać ?
http://olx.pl/oferta/ipod-100-sprawny-CID99-IDb2qtn.html#2bd27eb693

Obrazek
Cytuj:
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fabiolawro1070 pisze:
takie mam pytanie bo widzę że temat teraz o oprogramowaniu a ja z innej beczki. Czy opłaca się kupować teraz iphona 6 czy lepiej poczekać jeszcze pół roku aż poleci w dół jak myślicie ten telefon jest warty swojej ceny czy raczej sobie dać spokój z tym telefonem?

Coś mi się wydaje że ani 5 ani 6ka iphone tak szybko z ceny nie zlecą ;)

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
We wrześniu 5, jak i 6 poleci z ceny, bo wychodzi 7.

Obrazek

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak wyszła 6tka to 5tka nie poleciała z ceny :mrgreen:

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3898 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 195  Następna