Dzisiaj jest 23 lis 2024, 17:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd: RS 125
Wiesz o koniecznosci wywiercenia otworu pod kanał podcisnienia w cylindrze, żeby rave działał?

:cool: #RS_lover :cool:

RSaaa <3 \/ UPy!
Pół szklanki szczęścia <333
Obrazek

Była GPRka.. :( \/
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia RS 125 2010
MłodyGPR pisze:
Wiesz o koniecznosci wywiercenia otworu pod kanał podcisnienia w cylindrze, żeby rave działał?
Wiem byłem krok od zakupu ale niestety jednak sprzedający nie może dobrać brakującej sprężyny od membrany :|
Więc tak RS'ka na razie stoi niestety od dzisiaj nowe przepisy i rs'ka przez jakieś około 2-3 tygodnie będzie stać w garażu aż odbiorę plastik ze Starostwa :mrgreen:
Jak widać na zdjęciach z RS został zdjęty przetarty boczek gdyż na dniach trafi do lakiernika. A dzisiaj zrobiłem krótkie mocowanie z Oem'owskiego + postojówki led W5W i Kropelki. Mocowanie skróciłem a w miejscu jednej śruby od mocowania w nadkolu wywierciłem dziurę gdzie następnie wkleiłem żarówkę diodową W5W z soczewką tak to wygląda: (Wiem tablica krzywo na zdjęciach ale już jest równo bo poprawiłem)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

-- 11 cze 2015, o 22:28 --

Przepraszam że dawno tu nie zaglądałem :| Ale dużo się wydarzyło w tym czasie. 27 maja zdałem na prawko i w poniedziałek już je odebrałem :mrgreen: Czyli w końcu full legal. Do rs'ki wleciał up w postaci szyby Lostera (wiem jak co druga rs w Polsce, ale mi to nie przeszkadza nikt nie ma tematu ani projektu na forum czy fb z tym malowaniem, felami i tą szybą). Został pomalowany lewy boczek ten który był przerysowany, oraz odnowiłem polerkę ramy. Za jakieś 2-3 tygodnie RS jednak zostanie odblokowana do końca :twisted: Jaką dyszę polecacie do tego gaźnika (Dellorto 28mm) ?
Oraz foty:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

-- 4 lip 2015, o 00:22 --

Ale super zainteresowanie :roll:
Rs śmiga bezawaryjnie :) Aktualnie do RS'ki wpadła oponka na przód taki sam model jak na tyle Michelin Pilot Power 120/70/17 oraz Xenon na krótkie światła :)
tak to wygląda:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Aprilia RS 125 2010 : http://forum.mieloch.pl/aprilia-rs-125-2010-rm-black-by-wiktor-new-project-t408842.html

**
Awatar użytkownika

Pojazd: R125, Aerox Stunti
Co to za xenon? Ile tys K?

RS ładna, wczoraj się przejechałem SX125, która ma taki silnik jak w RS i żałuję, że nie mam tego przyspieszenia. :)

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Tgb 101S
Wiktor69, Piękna ta Rs zresztą jak każde moto które masz. :wink:

www.shop.mieloch.pl

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia RS 125 2010
Quattro pisze:
Co to za xenon? Ile tys K?

RS ładna, wczoraj się przejechałem SX125, która ma taki silnik jak w RS i żałuję, że nie mam tego przyspieszenia. :)

Xenon H11 6000K barwa. no jest różnica między erką a Rs szczególnie poza miastem to całkiem inna klasa motocykli

-- 6 lip 2015, o 23:42 --

Postanowiłem ogarnąć jakieś lepsze zdjęcia YZF no i zrobiłem małą sesję niestety do sprzedaży :cry: Jakoś nie mogę jej nawet wystawić ale niestety muszę to zrobić po pięknych 2000 km razem. Niestety Rs jest za droga abym miał 2 moto ale miejmy nadzieje że spełnię swoje marzenie i na następny sezon albo jeszcze na ten znajdę......... Aktualnie zakupiłem YZF R125 2010 biała perła, kolejną bo już drugą R'ke no i muszę sprzedać RS ale jak na razie ciężko mi to przychodzi. Miejmy nadzieje że trafi na kolejnego tak dbającego o nią właściciela.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Aprilia RS 125 2010 : http://forum.mieloch.pl/aprilia-rs-125-2010-rm-black-by-wiktor-new-project-t408842.html

*

Pojazd: Yamaha TZR 80
Co ty te zabawki ciągle zmieniasz ? :P

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2