Dzisiaj jest 03 gru 2024, 0:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam, czy ktoś na tym forum jest z Warszawy? Potrzebuję pilnej porady. Chodzi mi o parkingi, głównie o Modlin, blisko lotniska. Jedziemy na wakacje z dziećmi do męża do Holandii, a właściwie lecimy i w związku z tym poszukuję takiego parkingu, najbliżej lotniska, jak się da! Dojeżdżamy do lotniska własnym autem i chcę je tam zostawić na ten czas, kiedy będziemy u męża. Zależałoby mi na parkingu całodobowym, bo na pewno do Warszawy dojedziemy w nocy... Bardzo proszę o jakieś namiary osoby z Warszawy lub osoby zorientowane w temacie. Dziękuję

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Niedaleko lotniska są specjalne parkingi, gdzie zostawiasz auto, taki parking jest najczęściej strzeżony i w zasadzie nie s to raczej zbyt wysokie koszty, jeżeli chodzi właśnie o zostawienie auta:) jednak trzeba pomyśleć o wcześniejszej rezerwacji takiego miejsca parkingowego:) Wiem też, że niektórzy oferują transport z parkingu na lotnisko, więc może warto z tego skorzystać:)

*

Pojazd:
Wokół Modlina jest trochę parkingów. Tylko część jest pozamykana albo nikt ich nie strzeże, bo mało kto wylatuje z tego lotniska więc nie ma zainteresowania parkingami. Ale mimo wszystko taka "przechowalnia" może Cię całkiem sporo kosztować. Nie macie kogoś znajomego kto by was zawiózł i odwiózł? Nawet ktoś z rodziny by się zabrał waszym samochodem?

*

Pojazd:
Z tego co pamiętam to zdecydowana większość parkingów w okolicy portu lotniczego Modlin ma charakter całodobowy, więc akurat w tym względzie nie powinno być większych problemów i parking 24h znajdziesz tam bez problemu, zajrzyj sobie tutaj na początek http://modlinparking.pl/parking/, może nie będziesz musiał dalej szukać:-) Natomiast różnice w cenach potrafią być spore - wiadomo, że im bliżej lotniska tym drożej, chociaż jakieś wyjątki od tej reguły też się pewnie znajdą.

Ostatnio zmieniony 30 lip 2015, 10:39 przez SZEFROSIE1406, łącznie zmieniany 1 raz

*

Pojazd:
takie parkingi chyba każde lotnisko ma ale bez rezerwacji na pewno się nie obejdzie. Koszta też będą spore. Porównaj ceny bo może się okazać, że jak kogoś poprosisz z rodziny czy znajomych aby Was zawiózł i później odebrał może wyjść taniej. A jak nie chcesz takiego rozwiązania albo parkingu to czasami osoby mieszkające obok lotniska udostępniają swoje ogródki jako parking za opłatą.

*

Pojazd:
Dziękuje wam za wszystkie podpowiedzi, już teraz wiem mniej więcej, czym się kierować przy wyborze. Niestety, nie ma już takiej możliwości rezerwacji, jest sezon urlopowy i wszystkie miejsca, te najbliżej lotniska są już zapełnione... I nie, nie mam takiej osoby, która by mnie zawiozła i przywiozła, z reszta koszta są nieporównywalne wtedy. Poza tym nie lubię być od kogoś zależna... Mam jeszcze troszkę czasu, więc może jeszcze ktoś coś podpowie? Dziękuję:-)

**
Awatar użytkownika

Pojazd: CPI Oliver Sport
Nie lepiej taksówkę wziąć? Podstawi pod samo lotnisko i później odstawi.

Cyl: S6 Sport Pro MKII 70cc
Wał Top Racing Evo NG
Wario: S6 Sport Pro
Gaźnik: S6 BE Dellorto 21mm
Zawór: S6 FKM Viton
Sprężyna: S6 str.
Sprężynki: S6 med.
Pasek: S6
Przełożenia: P 15/50, W 15/42 Top Racing
Łożyska: NTN C3 + Corteco
Wydech: Yasuni C16

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]