siema w roxie z 2007 roku miałem wodę na świecy więc chciałem ymienic uszczelki pod głowicą po rozkręcenie stwierdziłem ze trzeba wymienić tlok pierścienie sworzeń łożysko sworznia i zabezpieczenie ..cylinder by można zrobić szlif .. I nie wiem czy opłaca się nowy cylek czy kupić tłoka z tym sworzniem , bo jeśli kupię cały cyliner to chyba będę miał wszystko czego potrzebuje .. moglibyście mi podać jakis link z cylindrem (50)do 500 zł żeby idealnie pasował do seryjnego aeroxa 50? I żeby nie było trzebazmieniac żadnych gaznikow na wieksze ani nic ;) czekam na jakieś propozycje shop.mieloch.pl/cylinder-kit-motoforce-aluminium-50cc,pZ045630.bhtml co myślicie o tym ? ,
-- 02 wrz 2015, 14:41 --
jeszcze mam pytanie czy jeżeli zrobilbyn szlif seryjnego cylindra to czy mógłbym dokupić jakiś tłok np z polini ? Czy to musi być seryjny tłok od yamahy? bo szukam tloka seryjnego i nie idzie nigdzie tego znaleźć
-- 02 wrz 2015, 14:45 --
jeszcze mam pytanie czy jeżeli zrobilbyn szlif seryjnego cylindra to czy mógłbym dokupić jakiś tłok np z polini ? Czy to musi być seryjny tłok od yamahy? bo szukam tloka seryjnego i nie idzie nigdzie tego znaleźć
-- 02 wrz 2015, 14:47 --