Dzisiaj jest 21 kwie 2025, 22:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki SV650S
Mam gaźnik 19mm stożek coś ala airbox cylek 70cc sport s6 pro replice. Mój problem polega na tym że jak skuter stoi na boku ma normalne obroty a jak ustawie go prosto to spadaja obroty i prawie gaśnie. Poczas jazdy przy 40 tak jakby sie troche przylewa świeca jeszcze jest ciemnawa ale nie mokra ząbek na iglicy jest ustawiony na najmniejsza dawke paliwa. Przy 80km/h odcina go poprostu tak jak bym go gasił z kluczyka. Nowy gaźnik ostatnio kupiłem i dziwnie coś wygląda pływak w na każdym z pływaków jest z jednej strony tak jakby spiłowany róg ale to chyba tak powinno być ale wygląda tak jakby ktoś jakąś szlifierką to ściął. Tak skuter chodzi super ładnie się wkręca od 40km/h bo łapie rezo.Łapie po włączeniu ssania i jeszcze kłopot że na zimnym się przylewa po wyłączeniu ssania gaźnik jest prosto zamontowany. Jeden kłopot z tym że kranik jest luźno przykręcony do zbiornika tylko że nie mam jak się to niego dostać żeby przykręcić bo jest zabudowany ładnie nie moge tego nadkola zdjąć. I przy pierwszym odpaleniu musze ustami zrobić zassać powietrze przez przewód podciśnienowy żeby paliwo ruszyło bo samo nie chce nwm dlaczego nowe płytki membrany przewody raczej szczelne

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd: Yamaha Aerox
co to za gaźnik ?

Yamaha Aerox 70 sport Valentino Rossi 2005 :D :D

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki SV650S
Wcześniej był tec a teraz zamiennik WM chyba 19mm. I tak narazie jest to nie istotne bo wczoraj poszedł gwint w głowicy i skuter uziemiony

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]