Dzisiaj jest 28 lis 2024, 10:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: TGB 101S
Witam mam problem w regulacji polini speed controla otóż po założeniu skuter na rolka 4.8g ciągnie do 50 równo a po 50 do 70 wyje jak by jechał na pół sprzęgle maxxx obroty myslałem że to rolki za lekkie włożyłem rolki 8.4 seryjne na próbe czy będzie jakaś różnica od zera do 50 mół straszny po 50 wyjcie aż do v maxa 70 próbowałem z różnymi rolkami 5.5g 7.5 zero różnicy po 50 zachowuje się jak by sie pasek slizgał co to może być? dodam że pokrywa wariatora polini wydaje jak by nie była od polini tylko seryjna od tgb ponieważ nie ma logo polini czy jest taka jak seryjna od tgb bo pasuje bez problemu? i jaki jest rozmiar rolek w polini speed control bo dalsze próby z rolkami robiłem na rolka 17x12 Dodam że posiadam tłumik tecnigas next r

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stróż Forum

Pojazd:
sprawdź z jakimi rolkami sprzedają do twojego skutera albo do tego od czego go wziąłeś...jakby się pasek ślizgał to byś miał muła a nie wycie...jakie masz przełożenia? aż niemożliwe że na 5g wyje i na 7,5g wyje..może luzy na wale są i ztąd uczucie wycia albo przełożenia siadają, jeszcze sprawdź szerokość paska bo jak jest za długi/wąski to i vmax lipny i wyje ciągle (może też być wariator od skutera na szerszy pasek i wtedy musisz kombinować)

*

Pojazd: TGB 101S
Do wczoraj czyli przed założeniem tego polini skuter szedł dobrze na seryjnym wariatorze od 0 do 80 przyspieszał dobrze jak na seryjne wario tak że nie wiem w czym jest problem macie jeszcze jakieś wskazówki?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]