Dzisiaj jest 23 lut 2025, 0:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Honda Lead 100 4t
Witam , romecik nowy ma przejechane 888km , sprawa jest taka że nie idzie dojść z ustawieniem obrotów i powietrza , i moje zdanie jest takie że któryś simmering siada i dla tego tak sie dzieje bo wszystko dobre mam nadzieje mambranka tez dobra , skuter dopiero dotarty jezdzony przez kobiete do pracy 4km, i mam takie pytanie wiecie może jakie są wymiary uszczelniaczy na wał ?????? Pozdrawiam i z Góry Dziękuje

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd: Zipp triad 3
2

Ostrzeżenia: 2
[ciach] tańszych nie znajdziesz chyba że używane hehe

Cyl--stage6 50cc alu
Wario--stage6 sport pro
Sprzeglo--stage6 mk2
Wydech--stage6 pro replica
Króciec--stage6 R/t
Gaznik--stage6 21 pwk

Ostatnio zmieniony 15 gru 2015, 7:50 przez robdk, łącznie zmieniany 1 raz
Nie umieszczamy linków do innych sklepów. Wstaw zdjęcie poglądowe i opisz parametry

*

Pojazd: Honda Lead 100 4t
Mi nie chodziło o cenę tylko o wymiary , bo mam simmeringi za darmo tylko chodziło o wymiary ;)

Pojazd:
Cały komplet 20x42x8, 20x30x6, 17x35x7, 25x44x7. Te w linku wyżej ktoś ci podał do czterosuwa.

*

2

[n0ooRt] do ciebie brak słów (ciach)... (ciach)ja już sam wypiłem to co napisałem za moderatora(ciach) przecież nie podam mu linku że sklepu mieloch bobpoco chłopak ma przepłacać za taką głupotę to do moderatora (ciach) chyba mu wycieki (ciach)

Cyl--stage6 50cc alu
Wario--stage6 sport pro
Sprzeglo--stage6 mk2
Króciec--stage6 R/t
Gaznik--stage6 21 pwk

Stróż Forum
Awatar użytkownika

Pojazd: Romet RXL 2T, Kawasaki EN500
lakiluk, chcę zwrócić ci uwagę, na jakim się znajdujesz forum. Rozumiem, że wiedzę dobrze jest przyswajać a później naganiać klientów innym serwisom niestety ale na to się nie godzimy. Ponadto jak ktoś umie to się doszuka promocji i kodów rabatowych a także jak co roku na święta i nowy rok są fajne obniżki i da się taniej kupić, więc nie jest tak źle.
Następne posty o tym zostaną usunięte i nałożone zostanie ostrzeżenie.
Mam nadzieję, że się rozumiemy.

POZDR robdk
Mój kanał Motogaraż robdk

Pojazd:
lakiluk autor tematu szukał rozmiarów simerów a nie gdzie najtaniej.Czytanie ze zrozumieniem tego co ktoś napisał nie jest twoją najmocniejszą stroną
Gdybyś dobrze poszperał to znalazł byś te wymiary nawet na tej stronce sklepu do której podałeś link. To że tam były tanie to nie znaczy że dobre bo zazwyczaj jest to chiński szajs który nawet jednego sezonu nie przejeździ.Niestety ale jakośc wykonania idzie w parze razem z ceną.kacza94 w swoim poście to właśnie potwierdza[888km przejechane] i simery padły.

kacza94 szukałbym simerów firmy Corteco,jedne z najlepszych na rynku.

*

2

Wszystko dobrze przeczytałem podałem mu link z uszczelniacze wymiary jak byk napisane na zamieszczonym tam zdieciu co do jakości owych uszczelniaczy minimalnie się z tobą zgodzę że są gorsze ale właśnie ale widziałem juzvniejednokrotnie DEBILI można (ciach) którzy tak wbijali Uszczelniacze że pomału dwa do jednego gniazda można było by wsadzić więc nawet corteco by nie pomogły niby najlepsze bo najdroższe??? na koniec tylko napisze zapytanie czy ciężko komuś w Google wpisać zapytanie o uszczelniacze??? Chyba że ma połowę neta bez tej stronki i do managera tego przybytku to że ktoś pisze na tym pseudo fajnym forum nie znaczy że musi czekać na święta i promocje hehehe bo w podanym przezemnie sklepie innym niż mieloch promocja trwa 12 miesięcy non top więc poco przepłacać???? Ogólnie wystarczy też poczytać komentarze na allegro że sklepu mieloch gdyby to 10 ludzi napisało BRZYDKO o sklepie i obsłudze mieloch to można by myśleć hmmm zdarza się ale jak już 50 ludzi pisze o obsłudze i towarze że jest............ (ciach) to sory jaki sklep tacy tunerzy hahaha

Cyl--stage6 50cc alu
Wario--stage6 sport pro
Sprzeglo--stage6 mk2
Króciec--stage6 R/t
Gaznik--stage6 21 pwk

Pojazd:
lakiluk pisze:
Wszystko dobrze przeczytałem podałem mu link z uszczelniacze wymiary jak byk napisane na zamieszczonym tam zdieciu
Ty naprawdę nie rozumiesz co wypisujesz i jeszcze wprowadzasz kogoś w błąd.Podałeś mu link z uszczelniaczami do silnika czterosuwowego a on ma dwusuw. i jedynie co mógłby sobie z nimi zrobic gdyby je kupił to powiesic na choince jako ozdobę zamiast bombek.
Po za tym jak tak ci tu źle na tym forum i wszystko tu jest be be to po co tu siedzisz.
Życzę ci więcej dystansu do samego siebie i do innych bo widzę że dosyc ciężko znosisz krytykę.

*

2

Krytyka konstruktywna jest mile widziana ale jeśli ktoś widzi tylko czubek swojego krzywej nosa to dlamnie żadna krytyka mam pytanie do kierownika tego przybytku ile mogę mieć upomnieni ?? Do 10?? Aaa i czy tylko wybrane osoby je dostają a pis--skóry nie??? Chodzi mi o wyznawców PiS

Cyl--stage6 50cc alu
Wario--stage6 sport pro
Sprzeglo--stage6 mk2
Króciec--stage6 R/t
Gaznik--stage6 21 pwk

Pojazd:
Masz lakiluk czytaj , regulamin-forum-t3.html

Stróż Forum
Awatar użytkownika

lakiluk, a co ma tu PIS do rzeczy? Tu polityki nie ma. A na ostrzeżenia się samemu pracuje a ty dość intensywnie to robisz - cały czas pod prąd.

POZDR robdk

*

2

Robdk szkoda ze nie możesz?? Zobaczyć kogo to zasługa te moje czerwone kartki jest tu odgroma ludzi a tylko jeden widzi tylko czubek swojego krzywej nosa

Cyl--stage6 50cc alu
Wario--stage6 sport pro
Sprzeglo--stage6 mk2
Króciec--stage6 R/t
Gaznik--stage6 21 pwk

Pojazd:
robdk chyba już czas zamknąc ten temat ,autor tematu uzyskał odpowiedź ,a tu ktoś inny dalej prze pod prąd i nie na temat.

Stróż Forum
Awatar użytkownika

Temat zamykam. Czerwone kartki są ode mnie akurat. Ostrzegałem cię lakiluk wcześniej sumiennie by zaniechać dyskusji odnośnie reklamowania innych sklepów. I polityka nie ma tu znaczenia. Stosuję w tym zakresie takie same zasady dla wszystkich bez wyjątku. Jeśli uważasz, że kogoś pomijam proszę o zgłoszenie postu a ja się tym zajmę, choć staram się czytać wszystkie posty.

POZDR robdk

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ]