Dzisiaj jest 06 lut 2025, 12:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: skuter
Witam . Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat Modułu C D I New Racing? Czy lepszy jest od standartowego odblokowanego.Pozdrawiam

-- 07 lis 2016, 19:25 --

Jest to moduł 5 pin przeznaczony do skuterów 2-4 sów ja posiadam 4 sów

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Piszą w jego opisie ,że zwiększa prędkość nawet o 27km/h :lol: Co można wywnioskować ,że moduł z serii "super, hiper zamiennik" Jeśli chciałbyś coś podziałać to można się pokusić o PROGCDI.

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Pojazd: kymco s9
jak seryjny nie jest blokowany na obrotach to co może dać zamiana nieblokowanego na nieblokowany :?: , nowy da więcej 27 kmh skąd? , byłby to największy przyrost kmh/ złotówki ,
czujesz że Twój obecny moduł coś blokuje zmieniaj , na jakieś super wyniki po wymianie tylko dla wymiany na ,,lepszy" bym nie liczył nie ta klasa pojazdu nie ta klasa elektroniki to nie MOTO GP z komputerowo ustawianymi mapami

*

Tak czytam wypowiedzi na różnych Forach i brak konkretnej odpowiedzi ale już jutro się przekonam sam - przyślą mi jutro moduł i sam sprawdzę

-- 11 lis 2016, 17:01 --

Panowie moduł założony .Zanim odpalił trzeba było zmienić kolejność kabli w kostce , po odpaleniu od razu równiejsze obroty prędkości nie sprawdzałem gdyż nie o prędkość mi chodzi na starym i tak 75- 80 wycisłem główna przyczyna wymiany to - chciałem sprawdzić ile można osiągnąć obrotów i zegar zamknięty na tym seryjnym było 9-10 x1000

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Dwa kółka z silnikiem 125ccm
Tylko po co Ci taki moduł? Poważnie pytam. Skoro nie zależy Ci na szybkości, a silnik najlepiej pracuje w zakresie 7500...8000 obrotów, to na starym który kręcił 9...10 tys. osiągałeś to samo. Masz za dużo kasy do wywalenia? Chyba że tak. Poza tym, nie bez powodu skutery z obrotomierzami mają czerwoną skalę od 8000. Szkoda silnika.

Obrazek

*

Poważnie pytasz więc poważnie odpowiem .Taki moduł kupiłem by sam się przekonać czy te moduły coś poiprawiają bo wypowiedzi jest mnóstwo i zawsze sprzeczne a ja chciałem się przekonać na własnej skórze i teraz na przyszłość już wiem . Co do ceny to poprostu tylko 3o zł nie jest to majątek . Na prędkości mi nie zależy bardziej stawiam na siłę , bo teren po jakim jeżdzę to góreczki no cóż tak mieszkam dziś pojechałem do Biedronki po zakupy i na tym module na połowie gazu jechałem 55km/h brak mi pojęcia ile z niego wyduszę ale nie jest to ważne ważne jest to iż sam już mam zdanie na temat modułu aha przy zapalaniu kopniak potrafi czase mocno odbić jak to bywa przy module dc na prąd stały a ja mam ac na zmienny to takie sprostowanie . Pozdrawiam

-- 12 lis 2016, 14:00 --

Stary kręcił w tych granicach o których pisałem ale na stopkach i ten też tak wypróbowałem na stopkach i to nie do końca .Może wydusił bym więcej z niego ale obroty były już bardzo wysokie i nie chcę by coś strzeliło w silniku bo czasem tak jest jak gazujemy na stopkach

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Dwa kółka z silnikiem 125ccm
No to nic tylko się cieszyć że coś jednak pomogło. Podaj jaki moduł kupiłeś, potomnym się przyda taka informacja.

Obrazek

*

Moduł do 2 i 4 sów niebieski ożebrowany NEW RACING WTYCZKA NA 5 KABLI ŻÓŁTY NIEBIESKI CZARNY CZERWONY ZIELONY .Trzeba zamienić kolejność kabli by spasował do 4 sów W module zaMONTOWANA ZIELONA DIODA

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ]