Na początek chciałbym się przywitać ze społecznoscią forum,jako że jest to mój I post.
Zakupiłem ww. Kima,kilka dni temu .Aktualnie czeka na rejestracje w wiadomym urzedzie.
Jednak już pare kółek zostało nim zrobione,i tak sprawy wygladają że :wygląda na mechanicznie juz odblokowany( przebieg 9000tkm),wnioskuję po tym iż z gory to nawet do 70/h sie rozpedził ale jak wyszedł na prosta to juz tylko ok55 pode mną pod lzejszymi odemnie to ponoc po rozgrzaniu nawet z 60.
ALE wyraznie słychac jak przy rozpedzaniu wchodzi w pewnym momencie na niższe obroty i czy to z górki czy po prostej są one takie same, stąd wyciągam wniosek że moduł ma blokadę.Posty kolegi Piórka sa już bez zdjęć ,wiec jakby ktos mógł coś wrzucić co i gdzie przeciąć gdyby mój modół sie do tego nadawał... .
Opcja to też zakup odblokowanego ,i teraz nie wiem jakiej firmy ,oraz naczytalem sie o tych z możliwoscią regulacji itd. Stąd pytanie i proźba w jednym podpowiedzcie lub pokierujcie co i jak ,naczytalem sie ale im wiecej czytam to wiem juz mniej w temacie ,a posty stare juz i o Peoplu mało ogolnie jest.
Druga sprawa jest taka. Spalił około 4l na jakieś 100km. Troche zimna ostatnio było wiec trudno o dokładniejszy pomiar
.Zbiornik był na poczatku pełny ( może brakowało 1l ale nie wiecej) a teraz wskazówka sie do e przytuliła . ????? Chyba ciut za dużo co o tym myślicie?