Witam jak w temacie ... proszę o pomoc Skuter po zimie przygotowany wyczyszczony, pali super jeździ bez problemu. Jade na stację - ok 2 km, 60 km / h idzie dobrze. Tankuje paliwo i za 100 m staje i już nie odpala. Paliwo? No ale czemu na tym samym paliwie odpala kosiarka? świeca suchutka - czy to oznacza ze paliwo nie dochodzi? Po rozkręceniu paliwo w gaźniku jest. Czy jak spuszcze paliwo i zaleje nowym powinien zapalic od ręki - jezeli to wina paliwa - czy trzeba spuścić z gaźnika i łechtać - bo stare paliwo jest jeszcze w przewodach... dzięki za podpowiedzi i inne podpowiedzi co jak sprawdzić. Dziwna sytuacja ale dziś jak jeszcze raz sprawdziłem to świece była mokra, czyli paliwo dochodzi .To coś zmienia?
-- 11 maja 2018, 17:34 --
Nikt nie pomoże? Co robić zalewać nową bezniną ?
-- 11 maja 2018, 18:20 --
Nalałem nową benzyną... dałem nowa świece i nadal to samo,nei wiem czy cały czas nie kopci tej samej beznyny wiec jak to problem benzyny to czy nie spuścić z gaźnika ...ale co z przewodami? moduł sprawdzałem bo mam zapasowy i jest ok, iskra jest świeca zalana. prosze o pomoc co po koleji robić.
|