Witam serdecznie.
Kiedyś zaczytywałem się na tym forum całymi godzinami ale widzę że jest tu trochę pusto ;( Mam jednak nadzieje że znajdzie się ktoś kto pomoże mi w wyborze części do tajuningu Neosa. Za małolata miałem na niego masę planów jednak wszystko pozostało w sferze marzeń ;p Jako że od 2 lat stał w garażu przydałby mu się remont więc przy okazji można coś poprawić. Na pokładzie jest już yasuni z do tego jakieś rolki testowe (pewnie są już kwadratowe). Z tym zestawem bujał się całkiem znośnie vmax wynosił 80km/h.
Jednak konkrety! Chciałbym pójść w jakiś setup Mid race / sport. Zależy mi na tym aby wchodził lekko na koło przy starcie by poćwiczyć sobie amatorskie stunty ;p
Tak więc. Jaki cylinder 70 polecacie? Minarelli leżące ac. Czy zestaw - malossi sport 70 + malossi multivar 2000 + gaźnik 17,5 + wspomniany już yasuni Z będzie spełniał moje oczekiwania? Zdaje sobie sprawę że kluczową role w tym wszystkim spełnia regulacja. Chciałbym dowiedzieć się od was jaki setup polecacie w stosunku dobrej ceny do jakości. Pozdrawiam was, scooter tuning is not a crime, czy jak to było