Dzisiaj jest 15 lis 2024, 20:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Pamiętasz tę rozmowe?

SUZU CZESCI KATANA (29-11-2009 18:06)
a rame zostawiasz w spokoju?
Ja (29-11-2009 18:06)
będzie amortyzator centralny z dragową ramą tzn silnik cofniety do tyłu
Ja(29-11-2009 18:06)
tzn juz jest
Ja (29-11-2009 18:06)
zostało to tylko polakierować

(...)

Ja (29-11-2009 18:07)
centralny jest pod nogami od R1

Amortyzator dales tez od r1? nie pamietam juz czy wysyłałem ci kiedys rysunki tej ramy. mam nadzieje ze nie wysylalem bo naprawde natrudziłem sie nad wymyśleniem całości :twisted: wrzucaj jakies foty, jestem ciekaw jak rozwiązałeś kwestie amortyzatora, przesle ci potem zdjecie swojej ramy pzdr

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Yo. Coś się ruszyło. Mam już w domu: rama od nrg, przód zawiecha, koło przód, amorek centralny, a zostało mi kupić: kiera bmx z adapterem , tył od ściga to dziś zamówie jak coś ciekawego będzie, no i silnik a reszta raczej jest bo nie wziąłem wszystkich rzeczy kupionych tylko u kolegi zostały. Wie ktoś czy wejdzie czacha od roxa cała z dołem tym do ramy od nrg? a jak nie to muszę kupić bo zapomniałem że sprzedałem -_-. Znajdźcie fajny zadupek od ściga niedrogi najlepiej jak najtańszy i jakieś strony zagraniczne ze skuterami jak byście mogli. Jutro bd up może jakiś. Pozdro a zamawiam dziś zrywkę , wentyle malossi.

http://i.imgur.com/pnVOY.gif

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3