Dzisiaj jest 22 lut 2025, 22:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Co tam Mieloszki? Teraz bedziecie swietych udawac co?
Przydala by sie teraz komiczna albo i kosmiczna Komisja Śledcza w sprawie Mieloszków. NIe przyznacie sie pewnie publicznie ilu to, powiem niesmiale pociagneliscie, nie pewiecie pewnie o tych wszystkich koneksjach w ludzmi z PZM, gdzie tam...my jestesmy uczciwi...
Na pierwszy rzut oka widac, ze regulamin ulozony jest pod Was. Zastanawiam sie tylko i punktów posrednio sami ustalaliscie.
No ale coz...tradycja...ojciec wygrywal...syn tez musi. A ze mu przestaje wychodzic ? Kontuzja kolana...ach no tak. Zapomnialem.

Nie ma jednak jak znajomosci no nie? Wyruchac konkurencje starym dobrym sposobem....dowalic taki regulamin, zeby im w piety poszło.
Puknijcie sie w glowke i albo wygrywajacie normalnie albo jezdzijcie sobie sami po tym poznanskim torze!
Na koniec nawet nie wspomne o Waszym zachowaniu na wyscigach, elita, nie ma to jak sie wywyzszyc...i to skupienie, kontemplacja przed wyscigiem, a moze jeszcze medytujecie w tym Waszym Sprinterze...a to pewnie po to macie wersje bez szyb na pace...

Zastanowta sie chopy co robita :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
:?: :?: :?: :!: :!: :!:

CZĘ100CHOWSKI KLUB SKUTEROWY http://www.skuterczwaklub.fora.pl/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co on gada :?: :?: A co to za problem sie podporządkować pod regulamin :?: :?: Czytałem i wcale taki zły nie jest. Zazdrości pewnie że Mieloch Racing Team jest zgraną drużyną i wygrywya większość zawodów a teraz wymyśla że regulamin jest pod Was i że medytujecie w samochodzie buehehe. Chłopak ma przerost ambicji i takie głupoty wymyśla :x

Aprilia GP-1 DiTech 02'
Piaggio Zip SP by Malossi
Aprilia RS 125cc Replica
Yamaha R6 08
Honda CBR 125R 07

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Despeado pisze:
Co on gada :?: :?: A co to za problem sie podporządkować pod regulamin :?: :?: Czytałem i wcale taki zły nie jest. Zazdrości pewnie że Mieloch Racing Team jest zgraną drużyną i wygrywya większość zawodów a teraz wymyśla że regulamin jest pod Was i że medytujecie w samochodzie buehehe. Chłopak ma przerost ambicji i takie głupoty wymyśla :x

mozliwe ja osobiscie nie biore udzialu w tej imprezie ale nie lubie jak ktos wymysla bajki i pisze takie pierdoly :?

CZĘ100CHOWSKI KLUB SKUTEROWY http://www.skuterczwaklub.fora.pl/

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Despeado pisze:
A co to za problem sie podporządkować pod regulamin :?: :?:

Jeżeli wydałeś np 10 tys zł na przystosowanie skutera do wyścigów w poprzednim sezonie, a teraz trzeba wszystko zmieniać, i wydać kolejne tysiące, to chyba dla Ciebie to żaden problem ?? Spoko, jak masz tyle kasy to zostań sponsorem któregoś z teamu, i tak im bedziesz kase dawał.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z miłą checią. Chodziło mi o to że pod nikogo nie jest regulamin. Co masz na myśli z tym że wszystko musisz zmieniać :?: :?: A jak tamten typ ma wonty co do regulaminu to niech gada z PZM a nie tutaj sie panoszy PoZdRo

Aprilia GP-1 DiTech 02'
Aprilia RS 125cc Replica
Yamaha R6 08
Honda CBR 125R 07

Tytuł:
Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
xxx pisze:
Przydala by sie teraz komiczna albo i kosmiczna Komisja Śledcza w sprawie Mieloszków. NIe przyznacie sie pewnie publicznie ilu to, powiem niesmiale pociagneliscie, nie pewiecie pewnie o tych wszystkich koneksjach w ludzmi z PZM, gdzie tam...my jestesmy uczciwi...
Na pierwszy rzut oka widac, ze regulamin ulozony jest pod Was. Zastanawiam sie tylko i punktów posrednio sami ustalaliscie.
No ale coz...tradycja...ojciec wygrywal...syn tez musi. A ze mu przestaje wychodzic ? Kontuzja kolana...ach no tak. Zapomnialem.

Nie ma jednak jak znajomosci no nie? Wyruchac konkurencje starym dobrym sposobem....dowalic taki regulamin, zeby im w piety poszło.
Puknijcie sie w glowke i albo wygrywajacie normalnie albo jezdzijcie sobie sami po tym poznanskim torze!
Na koniec nawet nie wspomne o Waszym zachowaniu na wyscigach, elita, nie ma to jak sie wywyzszyc...i to skupienie, kontemplacja przed wyscigiem, a moze jeszcze medytujecie w tym Waszym Sprinterze...a to pewnie po to macie wersje bez szyb na pace...

Cóż ten post chyba nie wymaga specjalnego komentarza... Autorowi nawet nie starczyło odwagi, żeby się podpisać. Gratuluję twórczości...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
xxx pisze:

Nie wiem jak to skomentować... poprostu brak słów. Co do kontuzji kolana hmmm mogę potwierdzić, że taka była. Sam na własne oczy widziałem niefortunny szlif Jurka na Gs-ie i przyznam, że nie wyglądało to za wesoło, wręcz tragicznie.... Nie wiem czy widziałeś to czy nie, ale ja sam dziwię się, że Jurek sie nie połamał tylko wyszedł z tego "prawie"bez szwanku !!!

Nie rozumiem natomiast aluzji co do samochodu....... Praktycznie zawsze samochody ciężarowe są bez szyb, chyba ze ktoś kupuje taki do przewozu ludzi. Według mie tak jest poprostu lepiej, można zamieścić reklamę, ni widać co się dzieje i w ogóle....

Motocykliści nie są szaleńcami tylko ludźmi, którzy wiedzą czego chcą...

Jadą chłopaki na japońcach, nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Poprostu tego kolesia zjada zazdrość. Myśli, że obrażająć Jurka jest wielki kozak. A boi się podpisać.

PEUGEOT VIVACITY !!!!

Tytuł:
*

Pojazd:
phantomek pisze:
Despeado pisze:
A co to za problem sie podporządkować pod regulamin :?: :?:

Jeżeli wydałeś np 10 tys zł na przystosowanie skutera do wyścigów w poprzednim sezonie, a teraz trzeba wszystko zmieniać, i wydać kolejne tysiące, to chyba dla Ciebie to żaden problem ?? Spoko, jak masz tyle kasy to zostań sponsorem któregoś z teamu, i tak im bedziesz kase dawał.

A co ma powiedzieć Mieloch Racing Team który też włożył dużo kasy na tuning skuterów i oni też muszą wszystko zmienić! A zresztą dla kogoś kto chce startować w wyścigach skuterów to małe zmiany to żaden problem wiec niemówcie że regulamin został stworzony tylko pod ten team!!!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale bądz co bądz, jak dla mnie regulamin jest taki że Mieloch Racing Team, za dużo tych zmian nie musi wprowadzać, a patrząć np na taką Rally z Megabetu to ona w 100 % nie może startować, bo łamie regulamin min w 3-4 punktach...

Tytuł:
*

Pojazd:
A skutery Mieloch Racing Team'u nie? Podobnie jak Aprilka Megabetu mają oni też załozone gaźniki 21mm a to już jest do wymiany bo regulamin dozwala tylko 19mm a nikt nie zmusza Megabetu do startowania w wyscigach a ztego co czytałem to oni i tak niechcieli startować w tym sezonie Aprilką!

Tytuł:
*

Pojazd:
Własnie Bartek ma racje Megabet aprilką już nie startuje!!!!!

Tytuł:
*

Pojazd:
Cytuj:
A co to za problem sie podporządkować pod regulamin

Co za problem ?
Ciekawe bardzo...
Sluchaj Kolego...przygotuj sobie skuter od podstaw na jeden sezon. Zmien kazda srubke, przerob plastiki, przerob rame, wydaje furubo ponad 10k zł a potem dowiedz sie, ze mozesz to wystawic tylko na smietnik, bo wlasnie Twoj wlot powietrza wykonany przez nawierty w plastiikach swoja łączną powierzchnią przekracza dokladnie o 2 mm^2 dopuszczalną powierzchnie...super no nie?

Cytuj:
Czytałem i wcale taki zły nie jest. Zazdrości pewnie że Mieloch Racing Team jest zgraną drużyną i wygrywya większość zawodów a teraz wymyśla że regulamin jest pod Was i że medytujecie w samochodzie buehehe. Chłopak ma przerost ambicji i takie głupoty wymyśla

Despeado...na potete bys nie moze nadawal. Ciekaw jestem tylko, czy masz pojecie jak zakonczylo sie PSC 2004. Pewnie nie wiesz, wiec mozna tak w skrocie:
N1: Kaczor-Lublin - Kangur Team czesci w pelni Malossi
S1: Arminas-Litwa - Zip Sp full Malossi Megabet Team
S2: Jerzy Mieloch Senior, Polini coś tam

Takze moze najpierw troche poczytaj i zorientuj sie w tej branzy zanim cos napiszesz...

Cytuj:
mozliwe ja osobiscie nie biore udzialu w tej imprezie ale nie lubie jak ktos wymysla bajki i pisze takie pierdoly

Pierdoly powiadasz? A to ciekawe...
Nie wiem jednak dlaczego praktycznie wszyscy, ktorzy startowali w PSC 2004 musza dokonywac zmian, i to nie małych oprocz Mieloch Racing Team. Oni zmienia tylko gazniki, a reszta 75% maszyn....super po prostu...

Cytuj:
A jak tamten typ ma wonty co do regulaminu to niech gada z PZM a nie tutaj sie panoszy PoZdRo

Tez Cie pozdrawiam ziomalu :) Nielzy musisz byc bezel ;P
Nie panosze frajerzyno, ale dyskujtuje gdyz mam do tego pelne prawo, i w dodatku na forum najlepszych, najszybyszych informatorow, łapówatorów skuterowych w Polsce, taka aluzja...czego Mielochy mieli regumalin jeszcze przed premierą :> ? Pomysl Kolego....

Cytuj:
Cóż ten post chyba nie wymaga specjalnego komentarza... Autorowi nawet nie starczyło odwagi, żeby się podpisać. Gratuluję twórczości...

Jureczku...Nie starczylo? Nie o to chodzi...
Ja zyje w Polsce, wiem co dzieje sie w tym kraju. Nie mam zamiaru byc skreslonym przez 3/4 polskiej spolecznosci skuterowej, ktora zapatrzona jest slepo w wielkiego Molocha tuningowego, ktory ostatnio w ramach wzrastajacej konkukrencji przejrzal na oczy i zaczal stosowac "ludzkie" ceny...a nie jak wczesniej...dla duzych OK...srac na małych :(

Cytuj:
Poprostu tego kolesia zjada zazdrość. Myśli, że obrażająć Jurka jest wielki kozak. A boi się podpisać.

Ale jaka zazdrosc? Czlowieku...ja jestem jedynie wielkim fanem polskich wyscigow skuterowych...co prawda sam szykowalem sie do startow ale nie wyszlo. Takze posluchaj, ja jedynie kibicuje najlepszym, ale nie lubie jak ktos wygyrwa "srednio uczciwie"....

Cytuj:
A co ma powiedzieć Mieloch Racing Team który też włożył dużo kasy na tuning skuterów i oni też muszą wszystko zmienić!

Wszystko zmienic? A co takiego? Moze jakies przyklady? Bo pisac to dupie Maryny to kazdy potrafi...
Czym jezdza? 2x zewnetrznie seryjne Zipy zrobione na racingowych podzespolach Poliniego. Komplet owiewek, wszelkie czesci...zero inicjatywy, polotu, wlasnej tworczosci...ot zwykla sztampa.
Wielkie zmiany to dla Ciebie zmienienie gaznika z 21mm na 19mm ? Przeciez to tylko wycieczka do magazynu i 3 moze 4 klientów ktorzy kupią produkt za circa 100 - 150 zł ...

Cytuj:
A skutery Mieloch Racing Team'u nie?

Wskaz te pkt. regulaminu...cwaniaczku...

Cytuj:
nie zmusza Megabetu do startowania w wyscigach

Mielochów tez, Kangura, MotoKomisu46 tez, Maus tez w sumie staruje z wlasnej woli....hmm...moze w ogole zrezygnujemy z wyscigow skuterow...albo nie, najlepiej niech zostanie Mieloch Team i wierni kibicie...wtedy bedzie radocha. Załosne...

P.S. Przyznalbym sie Wam kim jestem, ale wiem,ze i tak mnie zlinczujecie. Moge tylko powiedziec, ze nie jestem w zaden sposob zwiazany z zadnym skuterowym teamem wyscigowym.

Ostatnio zmieniony 20 mar 2005, 13:43 przez xxx, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
A nikt nie kazał żeby Megabet przerabiał rame skutera> Czytając twoje posty wnioskuje że niejesteś uczestnikiem wyścigów a robisz wielkie problemy! Jeżeli Megabet albo Kangur nie chce startować w tegorocznych wyścigach to napewno obawiaja się, że niedadzą rady na troche słabszym sprzęcie. Jest na tym forum pare osób które biorą udział w wyścigach i nierobią takich problemów jak Ty XXX. A skąd wiesz czy Mieloch Racing Team ma tylko do zmiany gaźnik a może nawiercone dziury w plastikach też są zaduże. Dam ci rade najpierw zastanów sie co piszesz i niecwaniakuj bo tym nikomu natym forum niezaimponujesz. I bądz odważny i przedstaw sie!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Sluchaj Kolego...przygotuj sobie skuter od podstaw na jeden sezon. Zmien kazda srubke, przerob plastiki, przerob rame, wydaje furubo ponad 10k zł a potem dowiedz sie, ze mozesz to wystawic tylko na smietnik, bo wlasnie Twoj wlot powietrza wykonany przez nawierty w plastiikach swoja łączną powierzchnią przekracza dokladnie o 2 mm^2 dopuszczalną powierzchnie...super no nie?

Do PZM proszę sie udać... napewno Cie utęperują :wink:

Cytuj:
Despeado...na potete bys nie moze nadawal

Piątke mam z Polskiego :wink:

Cytuj:
Takze moze najpierw troche poczytaj i zorientuj sie w tej branzy zanim cos napiszesz...

Wyobraż sobie, że sie orientuje...

Cytuj:
frajerzyno

Nawzajem :wink:

Cytuj:
dyskujtuje gdyz mam do tego pelne prawo

Dystkutuje, raczej kwas robisz na forum :wink:

Cytuj:
i tak mnie zlinczujecie

Ja w pierwszej kolejności :wink:

Cytuj:
Zmien kazda srubke, przerob plastiki, przerob rame

Wiesz jak masz dwie lewe ręce do roboty i nie umiesz plastików przerobić lub śrubek innych założyć tylko musisz kupować nowe bądz zatrudniać kogoś aby to zrobił za Ciebie to wydasz 10.000.

Cytuj:
Twoj wlot powietrza wykonany przez nawierty w plastiikach swoja łączną powierzchnią przekracza dokladnie o 2 mm^2 dopuszczalną powierzchnie

Szpachla w łapy i zasuwaj aż dobrze bedziesz miał zrobione. Jak mówiłem do PZM idż z takimi sprawami :wink: POZDRO 4 u

Aprilia GP-1 DiTech 02'
Aprilia RS 125cc Replica
Yamaha R6 08
Honda CBR 125R 07

Tytuł:
*

Pojazd:
Nie chce mi sie dalej z nikim dyskutowac. Skoro jestescie tak slepo zapatrzeni to coz...niech Wam bedzie...

Ja swoje zdanie mam, i nie mam zamiaru go zmieniac...

Tytuł:
*

Pojazd:
A nam z tobą!!!!!!! :lol:

Tytuł:
*

Pojazd:
Co do kolesia xxx to poco zabierasz głos jak i tak nie startujesz. Jeżeli ten regulamin komuś nei pasuje to niech nie jedzie nikt go nie zmusza. Ścigamy się do zabawy, a miło jak ta zabawa byłaby bezpieczna i uczciwa poto właśnie jest ten regulamin żeby każdy miał równe szanse. A co do przygotowania skutera przez megabet to jednym słowem mają pecha wiedzieli jakie były spory w zeszłym roku to poco przerabilai rame i karoserie dalej było czeba zostawić serie z wyglądu a neipakować kase w błoto. Osobiście regulamin miałem troszeczke wcześniej od Jurka i nie są potrzebne komentarzeże kto miał go pierwszy w polsce... oczywiście Mielochy.
I jeszcze powiem wam że np osoby które wpakowały w zeszłym roku w zawodach w klasie Supersport 600 np. w niemczech i podobnie bedzie za rok w polsce powstała klas Stocksport 600 czyli pełna seria a ludzie tam dopiero kase wpakowali i niewiedzieli że za rok takiego czegoś nei bedzie ale taki jest sport co sezon cos sie zmienia. A w tej klasie dopiero kasa idzie koło 100 tysiecy złotych i co Ci ludzie mają mówić.
popieram kolesia o nicku bartek pisze do rzeczy i wie oczym pisze.
A kolo xxx mógłby dać spokuj gdyż nei ma nic wspólnego z zawodami a najwięcej marudzi i dyskutuje.
Pozdro for all.

Sprzedam Dt 50 SM pilne gg 3503461

Tytuł:
*

Pojazd:
bartek pisze:
Jeżeli Megabet albo Kangur nie chce startować w tegorocznych wyścigach to napewno obawiaja się, że nie dadzą rady na troche słabszym sprzęcie.

Ludzie co wy piszecie, wszyscy lejecie wodę jak nic prawie niewiecie. Ja prawdopodobnie przestanę jeździć na zawody skuterowe, z powodów uprawiania innych sportów i drastycznych zmian w regulaminie(wolę kupić sobie motocykl do treningów, niż wymieniać co chwile podzespoły w skuterach)

Myślałem, że nie będę musiał dyskutować tutaj, bo uważam, że to niema sensu.
Ale jeżeli jakiś "bartek", który "nic" nie wie o sporcie skuterowym, pisze mi, że "BOJĘ SIĘ, ŻE NIE DAM RADY" to się denerwuje. Wiesz człowieku co ty w ogóle piszesz, ja chyba jako jeden z nielicznych wiem co to jest jechać na słabszym sprzęcie. A ty siedząc za tą klawiaturą piszesz mi bzdury, że ja sie boje?? Z chęcią dam użycze ci mój skuter i przejedziesz sie nim po torze a później ja i zobaczymy co ty tam potrafisz oprócz klikania w tą swoją klawiaturkę :!:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna