Dzisiaj jest 22 lut 2025, 16:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Kaczor to Ty zastanów sie co piszesz okimś jeżeli tej osoby nieznasz. Ty piszesz ze ja "nic" niewiem o sporcie skuterowym to dużo sie mylisz i ja niesziedze tylko przy klawiaturze ale podobnie jak ty biore udział w wyścigach skuterowych zaczełem później ale jezdziłem. A ty mówisz że jako nieliczny jeździłeś na słabszym sprzęcie to co ja mam powiedzieć albo Kamil Nowaczyński który na słabszym od zipów aeroxie zajął 3 miejsce. A co do jazdy twoim skuterem to niewidze problemu możemy to zrealizować na pierwszej eliminacji w Szczecinie ja pojade twoim zipem a Ty moim NRG! OK!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartek pisze:
Kamil Nowaczyński który na słabszym od zipów aeroxie zajął 3 miejsce.

O tym by można oddzielny wątek założyć, bo były różne historie :) ale ja nic nie mowie juz ... :p

Tytuł:
*

Pojazd:
Phantomek czyżby jakieś aluzje do mojej jazdy???? 8)

Tytuł:
Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
xxx pisze:
P.S. Przyznalbym sie Wam kim jestem, ale wiem,ze i tak mnie zlinczujecie. Moge tylko powiedziec, ze nie jestem w zaden sposob zwiazany z zadnym skuterowym teamem wyscigowym.

Póki co dowiedzieliśmy się że bojący się linczu Pan xxx pisze do nas prosto z Lublina. :wink: Już niedługo będziemy wiedzieli więcej.

Pan Kaczorowski jest poza podejrzeniami. :wink:

Ostatnio zmieniony 21 mar 2005, 17:22 przez Junior, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Jestem bardzo ciekawy 8) , ponieważ, oprócz nas nikt niejeździ praktycznie na skuterach. JA GWARANTUJE, ŻE JA I MÓJ TATA NIEPRZYŁOŻYLIŚMY PALCA DO TYCH POSTÓW(jestem z Lublina).

A co do jazdy na gorszych sprzętach. Ja waże 80kg, więc mój zip nie dużo się różni w przyśpieszeniu u prędkościach z np Areoxem Kamila, było to widać na zawodach, jak Kamil wyprzedził mnie na prostej.
Proszę o skończenie rozmowy na mój temat i przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem.

Pozdrawiam Piotr Kaczorowski,
wierny MX

Tytuł:
*

Pojazd:
Przykro, że spece od IP stwierdzili iż komp z którego pisane są posty Mr.XXX jest podłączony w mieście, w którym po raz pierwszy zorganizowano przy ogromnym udziale w organizacji firmy MEGABET i KM PIONIER w 2003 roku pod patronatem PZM wyścigi skuterów, mieście w którym mieści się siedziba LCM SOKÓŁ-sponsora wyścigów Kaczora w ScooterCup i wyścigów KOSY w GS500Cup (firma KANGUR nie wywiązała się z obietnic sponsorskich więc pokryliśmy wyścigi z własnej kieszeni, w sumie ok.60tys.PLN w 2004).
Co do samej treści posta Mr.XXX to z sednem sprawy w większości mógłbym się zgodzić, natomiast kultura wypowiedzi na publicznym forum pozostawia dużo do życzenia. Można wyrażać swoje opinie (najlepiej jeżeli są to sprawdzone wiadomości) ale w bardziej kulturalny sposób starając się nie obrażać innych.
Tego Wam wszystkim życzę.
W Lublinie rozegrane zostane dwie eliminacje wyścigów skuterów na które serdecznie zapraszam.
Jako że prawdopodobnie ten sezon nie pozwoli nam na ściganie się we wszystkich eliminacjach ScooterCup, w Lublinie każdy z Was może zmierzyć się z Kaczorem.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3