Dzisiaj jest 08 lut 2025, 6:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Witam!!
Dzisiaj miałem niemiły incydent: mianowicie pojechałem zatankować, a przy okazji dopompować opony. Przede mną był jakiś klient w Seacie Leonie. Dodałem sobie gazu, tak że sprzęgło nie złapało, a skuterek zawył(nie myślałem co robię). Nagle wyskakuje ten klient przede mną z samochodu i leci do mnie:
Klient: Nudzi ci sie?
Ja: a co ja niby Panu, robie i od kiedy jesteśmy na "ty"?
K: Gów** robisz, będę mówił do Ciebie jak będę chciał
J: Odwal się ode mnie człowieku, bo nic strasznego nie robie.
K:(walnął mi ręką w kask) Jeszcze raz tylko tak zrobisz>
J: (wstałem ze skutera postawoiłem na centralkę i podchodzę do klienta cały czas z kaskiem na głowie) Zły dzień pan miał? Zaraz mogę oddać, bo za szybkie rączki pan ma.
K: Ty to mi możesz naskoczyć.
J:Zdziwiłby się pan. Nie mam zamiaru zniżać się do pańskiego poziomu.
K: I tak ch*** mały, jesteś na bardzo niskim.
J: Niech Pan lepiej idzie sobie do samochodu i nie zastawia drogi.
K:(wywalił mi drugi raz) Zdejmuj to gówno to zobaczymy czy taki mocny będziesz.
W tym momencie przyjechało 3 kolegów.
J:(patrzyłem na niego tylko)
Klient sobie poszedł, pojechał i na koniec pokazał środkowy palec...

Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem... Dobrze, że miałem dobry humor, bo tak to nie wiem jaka byłaby moja reakcja... Ale długo do mnie nie docierała ta sytuacja... Takie chamstwo... Facet miał ponad 30lat.
Były sytuacje, że psikali spryskiwaczem, zajeżdżali, wyjeżdżali przede mnie itd. Ale później z reguły przepraszali(mrygali albo coś).
Nie jeżdże jakoś specjalnie niebezpiecznie. 45km/h( w Płocku sporo tajniaków jeździ i łapie) trzymam się prawej krawędzi i staram się nie hamować gwałtownie.

Mieliście podobne sytuacje?

Ostatnio zmieniony 26 mar 2010, 20:56 przez lucek15, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powiedział bym mu spier***** pajacu mogę robić to co chce mój skuter

Silnik, dwa koła i mina wesoła/ Stelaż, klatka i duża zębatka

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja bym jeszcze raz tak zrobił manetką i go w ten sposób wkurzał ;d.Albo jakby mnie seria wkurzył to siadłbym na skuter i zaczął palić gume w kierunku jego auta

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Ostatnio zmieniony 26 mar 2010, 21:05 przez Karolek_OTT, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Heheh to ja miałem podobny incydent regulowałem sqter i gazowałem na swoim podwórku a sąsiad (nielubi go nikt) powiedział że zadzwoni na policje bo chałas robie ja się uśmiałem i dalej regulowałem :p

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja za te uderzenia reką w kask to bym mu dźwignie na łape zrobił to by sie zesrał z bółu i jechał by jak najszybciej z tej stacji.

Ja miałem raz podobną sytuacje tyle że na światłach wyszedł do mnie z samochodu taki młody miał może z 20 lat i kazał z siąsć mi z motoru i zdjąć kask zszedłem zdjełem kask a on mi odrazu strzał w łeb i powiedział żebym sie nauczył jeździć.Powiedziałem poczekaj i podeszłesłem do niego jak dostał z low kicka w noge to się przewrócił o odgrażał mi się sądem i policją ja wsiadłem i pojechałem.

Prawdopodobnie chciał przykozaczyć ale nie udało mu się.Mnie tylko to spotkało.

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja też miałem już parę różnych niemiłych sytuacji. W wakacje sobie jadę przez moją wieś i miałem na krzyżówce skręcić, no więc wcześniej wrzuciłem kieruneczek w prawo i powoli toczę się do krzyżówki. Za mną ciągnął się zielonym punciakiem, ja skręciłem, a ten ziomuś z punta za mną pojechał i zajechał mi drogę i wyskakuje do mnie z ryjem czy mnie nie nauczyli włączać kierunków :?: Ja mu grzecznie tłumaczę, że włączyłem a on uparł się że nie włączyłem :/ Cała sytuacja trwała może z 5 minut, ale na reszcie gościu dał się na spokój i pojechał sobie :twisted:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera GSM, Derbi Senda, Beta
Jak ja bym spotkał tego typa jeszcze raz na twoim miejscu bym mu tego Leona porysował ... ;)

Derbi Senda 3 Project , Ciekawy ?! // By Drifter
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Ja za te uderzenia reką w kask to bym mu dźwignie na łape zrobił to by sie zesrał z bółu i jechał by jak najszybciej z tej stacji.

Ja miałem raz podobną sytuacje tyle że na światłach wyszedł do mnie z samochodu taki młody miał może z 20 lat i kazał z siąsć mi z motoru i zdjąć kask zszedłem zdjełem kask a on mi odrazu strzał w łeb i powiedział żebym sie nauczył jeździć.Powiedziałem poczekaj i podeszłesłem do niego jak dostał z low kicka w noge to się przewrócił o odgrażał mi się sądem i policją ja wsiadłem i pojechałem.

Prawdopodobnie chciał przykozaczyć ale nie udało mu się.Mnie tylko to spotkało :shock: .

-"dźwignie
-low kick"
co ty mma trenujesz? Chuck Norris? :mrgreen: nie wierzę w to co napisałeś :lol:
chciałeś być fajny? :twisted: :shock:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=51697 Runner Sp full sport by mate

Ostatnio zmieniony 26 mar 2010, 21:17 przez mate, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox s6 toledo ASZ
No to ja mam zajefajną sąsiadkę kiedyś wujek miał r1 noi wypatroszył tłumik u tej debilki mało co szyby nie pękały dzwoniła na gubernie i nic nie zrobili bo innym sąsiadom to nie pszyrzkadzało więc uznali ją za mądrą inaczej .

drugi raz quad przyjechał na robotę chińczyk ale bez tłumika chodził ta znowu gubernia znaczy na ''mylicje'' .
Teraz mam squta i się narazie nie rzuca :P

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
mate, Niechcesz nie wierz trenuje 1,5 roku MMA.Wtedy kiedy jeszcze ty niewiedziałeś co to jest.I nie mów mi że nie bo jeżeli sie chce coś osiągnąć to osiągniesz to.Kiedyś jeszcze był Kick Boxing.

Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010, 12:27 przez sony551, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15, Ja bym klientowi oddał jak by mnie tylko dotknął. Nie można dać sobą pomiatać bo potem taka c**a w Leonie będzie myślała że jest królem świata i wszystko jej wolno.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Speedfight,Ibiza
Mój kumpel jak był korek na mieście to oczywiście skorzystał z okazji ,że jedzie na skuterze i zaczął wyprzedzać , a tu nagle ktoś mu drzwi otworzył:( , powiedział że nie pierwszy raz sie z takim chamstwem na drodze spotyka. :roll:

Obrazek

SPRZEDAM SPEEDFIGHTA !

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Dla mnie to się za szybko działo:P Poza tym świeżo po ciężkim treningu... Nie ogarnąłem typa trochę;p
Ale twarz i leona zapamiętałem :twisted:
Aczkolwiek nie lubie się awanturować;] Wolę to olać i tyle.
A najlepsze: klient może 160cm wzrostu. Jak siedziałem to był wyżej a jak wstałem to się chwile zastanowił i dalej gadał. Wcześniej miałem takie przygody ale to z reguły kończyło się polubownie.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mnie jakby w kask uderzył to bym mu taką tube sprzedał że tydzień by go procą karmili. Pajac miał jakiś problem w pracy pewnie albo coś. Jakbym ja miał wtedy nerwa to bym go rozniósł. Myślał że jesteś młodszy to słabszy i tu by się mylił :D

Oceń benelke i zostaw coś po sobie: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=551120#551120

Tytuł:

Pojazd:
Na chamstwo nic nie poradzisz. Ono było, jest i będzie.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja zawsze jeżdżę środkiem swojego pasa i często kierowcy z samochodów na mnie trąbią bo im nie zjeżdżam bo niby po co :mrgreen: Mają drugi pas to niech nim sobie wyprzedzają :P Zawsze wtedy na mnie trąbią to ja im środkowy palec do tyłu, to ja jeszcze raz palec i wtedy słyszę tylko redukację, gaz i zium koło mnie :mrgreen:

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106747

Sprzedam

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak czytam wasze historie to mnie krew zalewa ze złości.
Raz miałem sytuacje że stanęliśmy za gościem tak z 1, a ten do nas z mordą że za blisko stoi i że 3 metry, było już ciemno wtedy, odsunęliśmy się i po sprawie. Ogólnie to mało konfliktowy człowiek jestem ale nie pozwalałbym sobie na walenie w kask czy coś co my gorsi jesteśmy?? Nie uczestniczy tak samo w ruchu drogowym jak i inni to o co im chodzi. A i miałem jeszcze jedną sytuacje że jechał koleś za nami wyprzedza ja zazwyczaj nie jeżdżę przy krawężniku tylko środkiem pasa i na skrzyżowaniu zatrzymujemy się i on się pyta którego to nauczyć jeździć, my się na niego patrzymy jak na idiotę coś tam jeszcze posapał zielone i każdy w swoją stronę. Ogólnie to w moim mieście rzadko kto do skuterów się czepia (przynajmniej do mojej ekipy xD) chyba że jakiś koleś 20-25 lat w dresie, pordzewiałą kalibrą czy starą zagazowaną bemką, z mały wackiem.
Bo po co mamy robić sobie wrogów? Raz my kogoś przepuścimy raz ktoś nas, a nie spychaniu skuterowców do krawężnika.

Obrazek

NIE MAM POLSKICH ZNAKOW!

SPRZEDAM TGB 101S Orion TANIO!!!!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja kiedyś stoję pod światłami bo miałem czerwone, droga była dwupasmowa i jeszcze pas do skrętu w lewo. Ja stoję elegancko na prawym pasie żeby nie spowalniać ruchu, a gościu z lewego pasa otwiera drzwi kierowcy w samochodzie i się ciśnie do mnie: Kto cie nauczył jeździć?. To ja mu na to: Ale o co chodzi? Gościu: Zaraz ci pokarzę o co chodzi! I chciał już do mnie wysiąść ale z lewej strony mu samochód zajechał. Mieliśmy zielone to tylko odwróciłem się, popukałem się w kask i odjechałem, a cieć jak mnie wyprzedzał jeszcze mi klaksonem trąbił. Do dziś nie wiem o co mu chodziło.

HONDA - The Power of Dreams
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Powiem wam tak, jestem z Warszawy i nigdy się nie spotkałem z takimi zachowaniami. Jak jade między pasami to przeważnie zjeżdżają, wracając do autora ,gdyby jakiś koleś wysiadł i zaczął by się pluć o takie coś to od razu bym wstał i sie z nim kłócił a gdyby mnie uderzył to jak bym zdjął kask i mu tym kaskiem wyj...ł . Trzeba tępić takie ku..y.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
hemp, dokładnie. Jakby mnie jakiś koleś uderzył w kask to bym mu ***** tym kaskiem w zęby.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna