Dzisiaj jest 08 lut 2025, 5:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nawiązując do wypowiedzi poprzedników, to lepiej być pewnym siebie do końca.
Zawsze w razie W masz tą przewagę, że on jest dorosły i to on sprowokował bójkę.

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Ja ze 2 lata temu jadę no i koreczek jest, patrzę blisko krawężnika po prawej stronie luka to powolutku jadę, jednemu się to nie spodobało to zatrąbił ale stał dalej bo korek, ja pojechałem. Po iluś metrach stanąłem na wjeździe na parking i czekam na kolesia w kasku, on na środku drogi zatrzymuje furę, wysiada i i mówi że na policję zadzwoni bo jak ja jeżdżę, ja ściągam kask to od razu innym tonem gadał (mając 19 lat to inaczej już było), powiedziałem że idiota na przepisach się nie zna i niech dzwoni, ja czekam. Szkoda że nie zadzwonił bo wsiadł i pojechał :mrgreen: .

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia- jak jeżdżę autem to zjeżdżam tak aby jednoślad przejechał na mieście, po co mam tarasować drogę.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*

Pojazd:
Dobrze mieć rękawice z ochraniaczami raz już się przydały jak się koleś do mnie ciskał to dostał raz pod żebra i odjechał w spokoju a najpierw taki kozak był a matizem jeździł

[url]http://toowdie.webpark.pl/ewolucja.gif[\url}

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Źle zrobiłeś mogłeś dać mu się sprowokawać żeby cie bez kasku uderzył wtedy masz taśmy ze stacji że zostałeś pobity na taśmach są jego numery rej. i elegancko z tym na policje mogłeś iść. Może by się wtedy nauczył jak byś go jeszcze do sądu o pobicie na jego koszt pozwał.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DamianMAl pisze:
Źle zrobiłeś mogłeś dać mu się sprowokawać żeby cie bez kasku uderzył wtedy masz taśmy ze stacji że zostałeś pobity na taśmach są jego numery rej. i elegancko z tym na policje mogłeś iść. Może by się wtedy nauczył jak byś go jeszcze do sądu o pobicie na jego koszt pozwał.

Znająć życie,jeżeli jego koledzy są naprawde dobrymi kolegami,to oni by się wtedy rzucili na typa i wyszłoby na to że on pobił autora tematu a oni tamtego typa co go zaczepiał...

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
To było w dość odludnym miejscu na stacji. Byłem tylko ja i on.
Poza tym nie jestem za przemocą:P
Tylko raz w życiu musiałem ją zastosować.

Po prostu są ludzie i koczkodany... Według mnie na drodze powinniśmy zachowywać się tak, jakbyśmy sami chcieli być traktowani. A to że jakiś pajac wyskoczy, to jego sprawa. Może mu się humor poprawi na koniec.
Przeważnie rzucają się ludzie z lepszych samochodów... Najgorsi są w najnowszych luksusowych samochodach... Nie wszyscy, ale jak to się mówi wyjątek potwierdza regułę:)

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
słuchajcie co do wyprzedzania z prawej strony przy krawężniku to nie wolno tylko że z lewej bo się dowiadywałem jak to jest w przepisach Instruktor mi mówił ze mogę wyprzedzać w korku z lewej. U mnie są różni ludzie, kiedyś przez 2 krzyżówki przeleciałem z migaczem włączonym w prawo po prostu zapomniałem wyłączyć bo się spieszyłem byłem zamyślony i padało a koleś jakiś za mną dojechał do mnie otwarł szybe i coś gada ja podnoszę szybke od kasku a on na mnie z wielkimi pretensjami na mnie że jeżdżę jak pajac ja mówię mu że zapomniałem wyłączyć bo się zamyśliłem a on na to że dostane w łeb to mi się od razu przypomni ja się uśmiechnąłem i pojechałem. drugi przypadek miałem jak kolega z klasy mi zahamował a ja miałem 50 na liczniku stwierdził ze zrobił to specjalnie bo chciał widzieć jak sie wywalam. Dostał w r***j i się skończyło u mnie w szkole nie tolerują motocyklistów;/

POLEROWANIE ALUMINIUM !!! WYSOKA JAKOŚĆ WYKONANIA !! TANIO !!! gg:13312985

Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15 pisze:
Witam!!
Dzisiaj miałem niemiły incydent: mianowicie pojechałem zatankować, a przy okazji dopompować opony. Przede mną był jakiś klient w Seacie Leonie. Dodałem sobie gazu, tak że sprzęgło nie złapało, a skuterek zawył(nie myślałem co robię). Nagle wyskakuje ten klient przede mną z samochodu i leci do mnie:
Klient: Nudzi ci sie?
Ja: a co ja niby Panu, robie i od kiedy jesteśmy na "ty"?
K: Gów** robisz, będę mówił do Ciebie jak będę chciał
J: Odwal się ode mnie człowieku, bo nic strasznego nie robie.
K:(walnął mi ręką w kask) Jeszcze raz tylko tak zrobisz>
J: (wstałem ze skutera postawoiłem na centralkę i podchodzę do klienta cały czas z kaskiem na głowie) Zły dzień pan miał? Zaraz mogę oddać, bo za szybkie rączki pan ma.
K: Ty to mi możesz naskoczyć.
J:Zdziwiłby się pan. Nie mam zamiaru zniżać się do pańskiego poziomu.
K: I tak ch*** mały, jesteś na bardzo niskim.
J: Niech Pan lepiej idzie sobie do samochodu i nie zastawia drogi.
K:(wywalił mi drugi raz) Zdejmuj to gówno to zobaczymy czy taki mocny będziesz.
W tym momencie przyjechało 3 kolegów.
J:(patrzyłem na niego tylko)
Klient sobie poszedł, pojechał i na koniec pokazał środkowy palec...

Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem... Dobrze, że miałem dobry humor, bo tak to nie wiem jaka byłaby moja reakcja... Ale długo do mnie nie docierała ta sytuacja... Takie chamstwo... Facet miał ponad 30lat.
Były sytuacje, że psikali spryskiwaczem, zajeżdżali, wyjeżdżali przede mnie itd. Ale później z reguły przepraszali(mrygali albo coś).
Nie jeżdże jakoś specjalnie niebezpiecznie. 45km/h( w Płocku sporo tajniaków jeździ i łapie) trzymam się prawej krawędzi i staram się nie hamować gwałtownie.

Mieliście podobne sytuacje?

Najlepiej na takie coś palec środkowy i spalić gumę :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
oskar777 szkoda opony na buraka i paliwa :mrgreen: . Tak nie kozaczcie za bardzo, wystarczy że ktoś w was rąbnie potem no i dobra jego wina ale przy głębszym rozpoznaniu wyjdzie na jaw tuning/odblokowanie i co wtedy :?: Lepiej pogadać i wyjaśnić sprawę a nie na drodze potem się spotykać. Konsekwencje mogą być niemiłe.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
POLSKA POLSKA tylko my jesteśmy takimi h*****

Kupie termometr Stage 6 minarelli LC
GG 12442768
Zajrzyj do mojej apki
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=103071
Zapraszam do mnie

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja miałem taką syt. że jechałem sobie dałem kierunkowskaz i skręcam..a tu jakis starsz typ staje i do mnie z pretensjami ze kieruku nie włączyłem...ja mu powiedzialem Spier***** gostek(bylem z trzema kumplami :P ) a on mnie popchnął...chwyciłem go za gardło a on sobie dał spokuj i pojechał...za jakies 10 min przyjechał z synem policjantem i ten mi odznaką wymachuje...powiedzialem mu zie nie ma prawa mnie wylegitymowac wsiadlem i pojechalem do domu...a oni jechali za mną..przyjechli a mój ojciec jak ich zobaczył to malo co sie nie pobili i tamci pojechali...dodam ze to na wsi u nas i gostek mieszka kawalek odemnie...chamstwo

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zawsze tak było że kierowcy jednosladów gryżli się z kierowcami puszek ale to pewnie dlatego że kierowcy puszek zazdroszczą bo w korku motor jedzie a puszka stoi. Wiem coś o tym bo sam mam już któryś samochód z kolei ale jakoś nigdy motocykliści mi nie przeszkadzali , może dlatego że sam też jeżdze jednośladem. :)

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja to miałem taką sytuację, jechaliśmy z kumplem do szkoły a, że musieliśmy przez przejazd jechać a był zamknięty no to my ogień boczkiem, boczkiem i już na drugiej stronie jesteśmy a tu koleś z autobusu wyskakuje czy my poj**ani jesteśmy i dawać dokumenty ja się zaśmiałem środkowy palec i rura dalej a mój kumpel się zatrzymał i coś do niego gadał ale go puścił potem. A przecież pociąg był dopiero przed stacją heh

Obrazek
Obrazek
Na razie seria, delikatna optyka i audio d(-_-)b....

Ostatnio zmieniony 27 mar 2010, 9:35 przez Cris_Neos, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd:
Cris_Neos pisze:
Ja to miałem taką sytuację, jechaliśmy z kumplem do szkoły a, że musieliśmy przez przejazd jechać a był zamknięty no to my ogień boczkiem, boczkiem i już na drugiej stronie jesteśmy a tu koleś z autobusu wyskakuje czy my poj**ani jesteśmy i dawać dokumenty ja się zaśmiałem środkowy palec i rura dalej a mój kumpel się zatrzymał i coś do niego gadał ale go puścił potem. A przecież pociąg był dopiero przed stacją heh

Sory, ale przejazd przez zamknięte szlabany to dla mnie głupota, niezależnie czy pociąg jest daleko czy blisko...
Jakieś 3 lata temu, w czasie lekcji, przechodząc przez tory (nie na przejeździe, lecz na "szagę" :D ) musiałem uciekać z kumplami przed policjantem i SOK-istą, którzy zapewne uznali iż nie wolno tak robić. To był mój najszybszy bieg na 1000m :D
Na szczęście nas nie złapali, ale od tego czasu nie przechodzę już przez tory, a już na pewno nie w czasie godzin lekcyjnych :P

Honda Civic VI lift by mattiz1

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
no niestety ale gdzie u nas pociąg Głogów-Leszno jedzie 2-3km/h to dopiero bym dojechał chyba na 3 lekcje

Obrazek
Obrazek
Na razie seria, delikatna optyka i audio d(-_-)b....

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja też miałem nieszczęście spotkać się z chamstwem na drodze.

Jechałem sobie 60kmh (jeszcze na kagańcu) na drodze pozamiejskiej. Samochody mnie mijają - to niech mijają, tyle że wywrotka Kamaza też chce mnie wyprzedzić. Nie był on wcale lepszy, bo próbował mnie wyprzedzić przy 65kmh. Jechaliśmy niemal łeb w łeb, tyle że tamten nie spostrzegł wysepki dla pieszych - musiał zatem zjechać bardziej na prawą stronę drogi, a ja byłem obok niego jakieś pół metra na tym samym pasie. Skutek: zepchnął mnie na pobocze i omal nie do rowu.
Myślałem, że może uda mi się go dogonić i zajechać mu drogę, żeby delikatnie wytłumaczyć mu pewne rzeczy - nawet nadarzyła się ku temu okazja, bo niedaleko były roboty drogowe. Ale głupi ma zawsze szczęście - sygnalizacja (tymczasowa, w razie robót drogowych) mnie spowolniła.

Honda X8R-S by DamianKX8R

Ś.P. Mycen

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja już dużo miałem takich okazów chamstwa, nawet wczoraj mnie to spotkało.
Wracałem z firmy od taty około 13 i był duży korek jak to w mieście więc sobie jechałem środkiem wymijając samochody aż zapaliło się zielone wszyscy ruszyli a ja między nimi byłem i jechałem równo z nimi to jakiś pajac w fordzie focusie cały czas mnie blokował z kolesiem po drugiej stronie , co przyśpieszyłem to oni też dohamowałem to ci de*bile też aż się wkurw*łem to zjedżałem cały czas na pas tego focusa aż mnie puścił.

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
U mnie to wszystko na lajcie jeszcze nikt nie miał do mnie jakiś pretensji :)

Kierowcy u nas szanują motocykle usuwają się, nie zajeżdżają drogi i wszystko git :)

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pierdek pisze:
U mnie to wszystko na lajcie jeszcze nikt nie miał do mnie jakiś pretensji :)

Kierowcy u nas szanują motocykle usuwają się, nie zajeżdżają drogi i wszystko git :)

Powiem ci że u mnie w korkach też nie jest źle bo zjedżają jak słyszą motocykl/skuter ale też można trafić na świętą krowę która ci jeszcze zajedzie.

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja na szczęście nie miałem aż takich przygód jak jak wy..
lucek15, w takiej sytuacji dostał by ode mnie kaskiem tak w mordę, że by się przewrócił, dlatego jestem przygotowany na takie sytuacje i metalowa rureczka w kufrze musi być :twisted: Ogólnie nie lubię przemocy jak Ty ale w takiej sytuacji nie opanował bym się :evil:

Moje przygody to jedynie takie, że ktoś długie z na przeciwka włącza...to wtedy tylko środkowy palec leci i po sprawie.

"Nie sprzęt a technika zrobi z Ciebie zawodnika"
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna