Dzisiaj jest 08 lut 2025, 5:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
To ja przeważnie mam klucz francuski :) HaRdCoR

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pierdek pisze:
Kierowcy u nas szanują motocykle usuwają się, nie zajeżdżają drogi i wszystko git :)

Tak jak powiedziałeś motocykle typu r1,r6 cbr to tak ale skutery i motorowery już niestety nie ! A zresztą co tu gadać żaden skuter (taki co jedzie około 100-120km/h) nie masz szans z osobówka no chyba że jest naprawde dobry skuter wjęc kierowca osobówki myśli że jest królem wtedy jak nas wyprzedza i jedzie za nami czy przed nami każdy kierowca mówi że motorower powinien jechać poboczem... A teraz zobaczcie co się dzieję jak jedzie jakiś ścigacz albo choper mało który kierowca próbuję im zajechać czy wyprzedzać ich ....

Silnik, dwa koła i mina wesoła/ Stelaż, klatka i duża zębatka

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
na te wszystkie przygody to tylko tzw batonik albo kastet :twisted:

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
jJa sprzedałem z pewnych względów skuter bo zajeżdżają nam droge kierowcy a jak mam tzr to żaden mi nawet nie zajedzie zwłaszcza w Poznaniu jak killka razy bylem żaden mi drzwi nie otwarł a mojemu koledze na skuterze tak zrobił to mój kumpel wylądował w szpitalu z złamaną ręką koleś jeszcze się pluł ze urwał mu drzwi i że ma mu zapłacić za szkodę oczywiście został wyśmiany .

POLEROWANIE ALUMINIUM !!! WYSOKA JAKOŚĆ WYKONANIA !! TANIO !!! gg:13312985

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja to zawsze wożę batona albo kosę koło wlewu paliwa czasami same ręce mogą nie wystarczyć :P

Obrazek
Obrazek
Na razie seria, delikatna optyka i audio d(-_-)b....

Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 8:19 przez Cris_Neos, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
W sumie się usuwają, ale mój skuter należy raczej do tych mocnych, więc najczęściej lecę szybciej niż większość samochodów i poprostu je wyprzedzam. Ostatnio na skrzyżowaniu ze środka chciałem dwa pasy w lewo przejechać, a typek na mnie trąbi - pojechałem prosto, a ten 0,5 metra odemnie jedzie i drzy mordę , jakbym mu matkę zabił 'Gdzie ty chciałeś skręcić, no gdzie' a ja mu powiedziałem oczywiscie prawde 'Tam gdzie ojciec i brat' on sobie po chwili dał spokój i pojechał dalej. A takich akcji by ktoś chciał mnie uszkodzić, to nie miałem.

Hondziałke

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja na twoim miejscu jechałbym powoli za tym typem, jakby się zatrzymał spóściłbym mu powietrze z opon albo poprzebijał, by się żyd nauczył kultury. W tamtym sezonie jeździłem sobie po mieście i była prosta a za nią przejście dla pieszych(których zawsze przepuszczam), miałem z 70 dyszek na liczniku, pod koniec zahamowałem dwoma heblami tak żeby stanąć równo przed pasami. Akurat jakiś dziadek chciał przejść. Wszedł na pasy i zaczna bluzgać i się rzucać. Nie weidziałem w ogóle o co mu chodzi ;|. Nie rozumiem takich ludzi w ogóle.

Tytuł:
*

Pojazd:
ja mialem 2 historie

1. Podjezdzam raz na stacje z kumplem a ze bylo malo ludzi to odrazu do dustrybutora podbijam. Zaraz slysze glosne piski opon bo koles sie rozpedzil i chcial wjechac przedemnie.Ja spokojnie podjezdzam i czuje ze kumpel zlazl i cos gada(ale niezbyt slyszalem co) wylaczam skuta i slysze ze jakis debil sie do niego pluje a jego laska z samochodu sie drze- ZAJ** GO itp- to ja z plecaka(mam zawsze w plecaku bejsbola i taka fajna mala dziure ze tylko zlapie i juz go mam na wiezchu) to go wyciagam i odrazu podbijam a ten koles dalej sie pluje. ja do niego zeby spier***** bo moge mu pare rzeczy poprzestawiac. zaraz patrze misiaczki podjezdzaja i zgarneli kolesia(potem sie dowiedzialem ze ukradl samochod).

2. jade sobie w miescie tak z 50km/h( bo lekko slisko bylo) i korek wiec przejezdzam pomiedzy puszkami. a tu nagle koles samochodem rusza i w moja strone. to ja odrazu kask z glowy i podbijam. on szybko szybe zamknol i sie cieszy. Ale zapomnial ze trzeba jeszcze zablokowac drzwi. otwieram i go wyciagnolem z olega. wyszlo ze to koles moze i mial te 18 lat ale chucherko ze ch***.

http://prizers.pl/?ref=1755

Tytuł:
**

Pojazd:
Ja mialem taka sytuacje ze jechalem sobie droga teren nie zabudowany malo ruchliwy i koles przedemnie jechal jakims forem bodajze i wlaczam kierunek chce go wyprzedac patrze on daje gazu i jedzie specjalnie kolo mnie wiec schowalem sie znowu za niego chce ponownie go wziac ale on znowu mnie blokuje zatrabilem on pokazal mi srodkowy palec i poszedl jak burza ;/ Tacy sa ludzie niestety ile razy na mnie trabia jak wyprzedzam caly korek przed przejazdem kolejowym. Wiec chamstwem tez ja odpowiadam jak jest kolejka na stacji to wyprzedzam wszystkich i prosto do tankowania ;) nauczylem sie tak od pewnego kiedys motocyklisty jak podjechal r1 tak samo ; ] i nitk nic nie mowil he

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wczoraj byłem u wuja odpalić skuterka po zimie Aprillia Leonardo 250. I tak jadę powoli bo silniczek jeszcze był zimny. I tak sobie lecę środkiem swojego pasa, po chwili dojeżdża do mnie jakiś stary peżot i trąbi wyprzedza i pokazuje swoje 3 grosze. Ja spokojnie, jadę za nim 60/70/80/90km. On cały czas przyspiesza ja za nim, a on tylko w lusterka gdzie jestem żebym go nie wyprzedził to dalej 110/120km. Ja za nim. Migacz i wyprzedzam koleś :shock:, i ta bez cenna mina.

Obrazek
Pamiętajmy !

Tytuł:
**

Pojazd:
Hoja pisze:
Wczoraj byłem u wuja odpalić skuterka po zimie Aprillia Leonardo 250. I tak jadę powoli bo silniczek jeszcze był zimny. I tak sobie lecę środkiem swojego pasa, po chwili dojeżdża do mnie jakiś stary peżot i trąbi wyprzedza i pokazuje swoje 3 grosze. Ja spokojnie, jadę za nim 60/70/80/90km. On cały czas przyspiesza ja za nim, a on tylko w lusterka gdzie jestem żebym go nie wyprzedził to dalej 110/120km. Ja za nim. Migacz i wyprzedzam koleś :shock:, i ta bez cenna mina.

Zrobilbym to samo ale niestety za mala pojemnosc :D Dlatego warto inwestowac w +125cm

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
Cris_Neos pisze:
ja to zawsze wożę batona

ja własnie zakupiłem na walke z hamstwem drogowym

Tytuł:

Pojazd:
Cris_Neos pisze:
ja to zawsze wożę batona albo kosę koło wlewu paliwa czasami same ręce mogą nie wystarczyć :P

A tak przy okazji - jeśli można się wtrącić :D
Co sądzicie o tych pałkach (batonach) z allegro w cenie około 20zł?
Szmelc, zabawka, czy może jednak może się to do czegoś przydać? :P

Honda Civic VI lift by mattiz1

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Batonem to można się posmyrać nie powiem gdzie, najlepszy jest łańcuch z castoramy taki grubszy (najlepszy w sytuacjach podbramkowych) jest poręczny i łatwy w użyciu :D Co do chamstwa to miałem kilka przypadków związanych z moim sprzętem ale po za drogą więc nie będe pisał :wink:

Cytuj:
Czasem coś strzeli z tłumika ale to nic

capekpl1 pisze:
to powiedz im że chcesz mieć rodzeństwo a jak nie to kupuje części

Rieju rest in peace...
Niech mu asfalt lekkim bedzie [*]

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
najgorsza jest zazdrość innych że jest się pierwszym na światłach i w korku też z przodu. Miałem parę sytuacji jak ktoś zazdrościł i wyzywał się na klaksonie. Raz nawet babka jechała za mną i cały czas trąbiła ale nie wiedziałem o co jej chodzi. Ale naschodzicie nie ma dużo takich cepów i raczej spotykam się z wyrozumiałością nawet kiedy jadę "pasem dla motocyklistów" :D

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
JaJeCkO, Cris_Neos i co myślicie że tym czymś świat zwojujecie :?: Trochę powagi proszę was- śmiać się chce jakie kozaczki w wieku 13-16 lat a tak naprawdę to szans nie macie w bójce z osobą dorosłą. Zejdźcie już na ziemię.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*

Pojazd:
czarekcw pisze:
JaJeCkO, Cris_Neos i co myślicie że tym czymś świat zwojujecie :?: Trochę powagi proszę was- śmiać się chce jakie kozaczki w wieku 13-16 lat a tak naprawdę to szans nie macie w bójce z osobą dorosłą. Zejdźcie już na ziemię.

Również mnie to bawi jak czytam te posty :lol:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
sebax94, ubawiła mnie twoja bajka ;O

Tytuł:
*

Pojazd:
no bo wlasnie ona po to byla

3/4 tych historyjek jest wymyslonych

a ta jest realna

podjezdzam pod szkole i widze jak jakies 2 dzieciaki z 1 gim szpanuja rozwalonym coliberkiem

to ja podjechalem blizej nic zsiadlem ze skuta i spalilem lekko lacza

te ich miny to byly niezle.

http://prizers.pl/?ref=1755

Ostatnio zmieniony 30 mar 2010, 18:55 przez sebax94, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw pisze:

No nie jestem taki pewien twoich słów, często jeżdżę na mecze i zadymki i naprawdę taki baton może pomóc jeden strzał pod kolano i leżysz, a tak poza tym to nie wyglądam na 13 lat. Myśl co chcesz.

Obrazek
Obrazek
Na razie seria, delikatna optyka i audio d(-_-)b....

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna