Dzisiaj jest 04 lut 2025, 4:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
weź pod uwagę że ma on 12 calowe koła, a jak pewnie wiesz koło to ma dużo większy obwód więc 1 obrotem koła pokonuje większy dystans niż na 10calowych, a koło obraca się z tą samą prędkością ponieważ silnik jest ten sam, 2 rzecz to mój kolega ma 4t na 10' i osobiście jechałem 80 a wiem ile to 80 bo jeździłem już nie jednym i nie tylko motorem więc proszę sobie darować te denne komentarze że to chinol itp.

@topic
skuter ma potencjał pod tuning optyczny tylko to wykorzystaj, nie wsadzaj jakichś małych lusterek F1, zostaw swoje ew. zostaw tylko lewe. Pomaluj na proste kolory tz. bialy-czarny, trochę wstawek białych bo jest duża rzeźba, polerka rantów i malowanie felg też na kolor pokroju biały/oczojebny. Ryfle by Ci pasowały bo wypełniły by Ci troche tą podłogę, nadkole by zwężyło skuter a przedłużka amortyzatora by już dopełniła sylwetke i skuter by był naprawde bardzo ładny ;)
Pozdrawiam
Sieku;]

Peugeot 406 :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
sieku, Ale ja nie mam nic do chińczyka, bardziej do ich kierowców. Z tymi kołami to się zgadzam, bo często jeżdżę kataną i tam są 12 albo 13 wiedz też masz rację. Ale najbardziej chodzi mi o to że nie którzy kierowcy myślą że kupią skuter za 2k i zamyka budzik i myśli ze to realne. Słuchaj nie wiem jak twój ale u mnie na wsi jest taka moda że nowy to najlepszy, zostawiam do bez komentarza ale jadę z kolegą i później mi mówi ,, Ey Hubert ile miałeś bo ja miałem 80, a ja do niego no fajnie a mi na Hondzie pokazuje 65 "

Licznik chodzi mi dobrze bo sprawdzałem z moim kolegą który ma yamahę R6 (elektroniczny licznik)

Sorki że nie na temat.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak, jak najbardziej, wiem jak to jest z tymi budzikami, najlepiej odłączyć i nie wiem wywalić, ale powiedz mi jak, jak miałem suzuki ap, świeżo po skręcaniu (nowy cylek itp) z dość sporej góry złapałem 95 na nie całej połowie manetki, a po dotarciu jechał 55 ? tego mi nikt do teraz nie wytłumaczy...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
sieku, A dotarłeś to w miarę 500 km jeśli to było żeliwo ? Powiem Ci że nie wiem ... Ale może uświadom sobie że to jakiś feler od nowości :D Wiadomo że jak się coś kupi nowego to nie musi być sprawne na 100%. Może jak miałeś to winna chłodzenia ? Nie wiem :D Ale dobrze że mnie zrozumiałeś :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
no akurat wtedy nie miałem chłodzenia wgl. nie miałem plastików na cylku bo się połamały
miałem po 10km zrobionych, cylek był do dup* ogólnie, a skuter był z 96r ;) docierałem 500km lejąc 20ml oleju na litr + pompa a chłodzenie jest spier*** w tych skuterach bo łopatki zamiast wtłaczać powietrze to wyciągają ^^

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
sieku, No to faktycznie miałeś uszkodzone te chłodzenie. Przecież skutery AC są robione na Hiszpanie. Włochy. Wiedz jeśli tam chodzą kilka lat i i nic im nie jest to u nas na pewno bd luz :) No ale po tych krajach chyba jeżdżą same markowe skutery, w końcu ich stać. Ja np nie narzekam na AC i jestem z niego happy na 100 % :mrgreen:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja jeszcze mojego AC nie zagrzałem nigdy :) to tak w ramach OT :]

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No właśnie o to mi chodzi 15Hz,. Ze wszystko ma swoje plusy i minusy i nie ma niczego super. AC i LC mają swoje wady i zalety wiedz cicho :mrgreen: Sory że nie na temat

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2