Dzisiaj jest 01 lis 2024, 15:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam w piątek planuje rozpołowić już wyjęty silniczek am6 , z powodu wycieku oleju ze skrzyni, gdyż jest to tylko założenie nowych uszczelek , które zrobię z sylikonu , ale to nie o to tutaj chodzi , przy okazji planuje zrobić czasem wyskakujące biegi , słyszałem że jest to problem jakiś sprężyn , dokładnie nie wiem , jak ktoś może to niech powie mi czego to jest przyczyną i co najlepiej zrobić (słyszałem że sprężyny pękają, lub się je naciąga ) Najlepiej niech ktoś pokaże tą cześć na : http://www.easyparts.nl

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witaj! Raczej wypowiem sie tylko w sprawie uszczelek z sylikonu... Kiedys tez tak robilem ;) myslalem ze podziałą to na dłuzsza mete... ale nie ... nadal ciekło ;) uwiez mi ze jezeli masz juz ten silnik wyjety to zrob go sobie na tip top zeby pozniej znowu nie zalowac ze cos leci ciurkiem czy sobie lekko kapie ... Uwiez mi ze sylikon nie zdaje egzaminu i lepiej kupic ladny zestaw niz robic z siebie totalnego dziada!

Zipp Vapor -> Kymco Yager -> Piaggio Nrg Mc3 -> Aprilia Rs -> Gsxr 600 -> Vapor <- Po takim czasie do mnie wrócił :D!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Już zrobiłem to sylikonem , wydaje mi się że jest to zrobione bardzo ładnie :)
,a co do sprężyn to już się dowiedziałem ( wydaje mi sie ) podłożyłem podkładkę pod sprężynę wypychającą kuleczkę

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Hon ... 150/111278

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ]