Dzisiaj jest 28 lis 2024, 10:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czemu nikt nic nie pisze temat się wyczerpał?? czy co??
To może ja jak narazie tylko na rowerze stuntowałem whellie i jazda bez trzymanki w lato zabieram się za stunt na skuterze :twisted:

Skutery są jak ludzie traktuj je dobrze a odpłacą ci się tym samym :wink:
Zarejestruj się na tej stronce to nie boli a mi pomorze http://www.123konkurs.pl/pl/partnersprogram/9243.html
Czekają na ciebie fajne nagrody za zbieranie punktów xD

Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 10:54 przez jaroxd9, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja od dawna latałem na rowerze i pod koniec sezonu 2009 zacząłem latać na skucie , najpierw na siedzącą , potem z jedną nogą na skaterze , potem z dwoma nogami na skaterze i na stojącą na skaterze na gumie.Na stoopie nie latałem bo mój pojazd nie nadawał sie do tego.Teraz go sprzedałem i kupuje gb motors street i nim będę dalej kontynuował stunt .

[shadow=red]SQT Cargo Team [/shadow] To jest to !!!
EvilDevil pisze:
Lecz niestety lubi się popsuć nawet w trasie ,czego z resztą doświadczyłem .

EvilDevil pisze:
2t z czego jestem zadowolony, jak narazie się nie psuje.

Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 11:20 przez Franczesso, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moja przygoda ze stuntem na squcie zaczęła się w te wakacje.Jedyny trick jaki umiem to taki jakby stopie ,że tylko staje na przednim jechać nie umiem.Próby zrobienia whelie skończyły się tragicznie :lol: o mało co bym kumplowi rometa nie skasował i w próbie ucieczki była gleba i od tego czasu mam dosyć whelie.Jak już tylko stopie robię ale jakoś mnie do stuntu nie ciągnie szkoda mi neosa. ;] A tak to już od 2 latek śmigam z kumplem bmx-ami wyczynowymi ale teraz miałem rok przestoju. ;]

Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 21:30 przez Punio, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
ja zrobiłem roling burnout na romecie :mrgreen: ale na śniegu teraz jeszcze czeakm na neos'ke to coś będę prubował hehe

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox s6 toledo ASZ
mój pierwszy trik to wtedy kiedy próbowałem whellie zrobić nie powiem udało się ale czasza rozwalona :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No ja też zaczynałem od roweru wszystko już umiem.Tricki które umiem na skuterze to:
Stopie
Whelie
Stanie na siedzeniu
Wskakiwanie na skuter w pozycji pionowej na whelie
pieczenie gumy :mrgreen:
Narazie tyle.Nie powiem nie było łatwo.Ale trening trening i jeszcze raz trening czyni mistrza. Mam chinczyka ale 2t i daje rade części które w nim wymieniłem to:
-Filtr powietrza Polini Air Box 37mm
-Przedłużka amortyzatora 8.5cm
-Stelaż PODSTAWA
-Crash pady
-Tłumik leo vince TT
-reszta cylinder Wszystko seryjne.
Mam 2500 km przebiegu i jak narazie wszystko sie trzyma i jestem z niego zadowolony.
POZDRAWIAM!!!!

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
moje pierwsze triki to jazda bez trzymanki i jazda na stojąco hahahahha to było chyba miesiąc od kiedy pierwszy raz na skuter wsiadłem.

nie mam zamiaru narazie sie uczuć stuntu bo skuter wspólny z bratem, zaczne jak zrobie swojego swapa czyli wakacje

ja na pj-> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha/BWS_50/96616

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja zaczynałem na rowerku MTB z jazda na kole :D moge jechac bez konca, później przesiadłem sie na rowerek do dritu/streetu i na nim smigam wyczynowo do dzisiaj. Następnie próbowałem cos tam na Baliku 100ccm i wheelie 10 metrowe wychodzilo ale 2 gleby mnie zniechecily do stuntowania na tej Hondzie :) teraz czekam aż złoże ją do kupy, tak samo z aprilia rx, sprzedaje je i kupuje jakas bwske albo cos w ten deseń pod stunt za grosze :) zobaczymy co bedzie.

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd: Aprilia SR LC
M4CZ3K pisze:
stoppi mi nie wychodzi nie umiem przyczepności złapać opona się ślizga zamiast w miejscu stać :P ale na rowerku to zrobiłem kombo jaskółki i stoppi bez kontaktu z siodełkiem :twisted:
Spróbuj dwa hamulce mi pomogły :D

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
wczorja próbowałem jazdy z nogami na kierownicy :lol: ściagłem lusterka i za pierwszym razem sie udało :P

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mój pierwszy to było stawanie na siedzeniu :D Męczyłem się z tym 40 minut i postanowiłem, że się tego nauczyłem.
Następnego dnia było ...(nie wiem, jak to się nazywa :P ) nogi na kierownicę i hop do 40km/h. po godzince stwierdziłem, że się tego nauczyłem.
Ostatnim jak na razie trickiem jest Jesus Christ. Początki były trudne, najpierw siedzenie i puszczanie kiery, później stanie na nóżkach pasażera i puszczanie, a na końcu stanie na siedzonku. Żeby nie było mi smutno, jakaś para przyjechała w BMW pouczyć się jeździć na rolkach :mrgreen: Ja miałem ubaw z nich, a oni ze mnie(ale tylko czasami). Po 30 minutach przejechałem już 30 metrów.
Następnego dnia znowu miałem apetyt na Jezuska, to znowu pojechałem. Tym razem na placu pojeździłem 10 minut, potem mi się znudziło i wyjechałem na drogę :P
Wyczaiłem moment, w którym było najmniej aut, przyspieszenie do 60 km/h i hop! na siedzonko, a później na stojąco było około 100 metrów! Ludzie trąbili, a ja miałem frajdę :mrgreen: Powtórzyłem tak jeszcze 3 razy i wróciłem do domu.

Stunce sobie od niedawna, wheelie próbowałem ale mam ciężki przód i 2 miesiące szkoły jeszcze, więc nie będę ryzykował za bardzo :mrgreen: Pozdro dla początkujących!

Cytuj:
to ten zestaw ci nie pochodzi za długo bo to jest gówno nie cylinder

Moje Benelli:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=438400#438400

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
ja się tydzień temu prubowałem jazdy z nogami an kierze bez lusterek wyszło za 1 razem tylko jak ściągam nogi to mnie ciągnie na środek drogi. i kilka dni temu <chyba środa> znowu prubowałem i jak nogi sciagałem to mnie na środek drogi pociągło i zajechałem wyprzedzającym POLICJANTOM :ups: czepiali sie że krzywo jezdze i nie mam lusterek. przeprosiłem ich i kazali mi pchać :P

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
to teraz powiem wam co ja potrafię...skuter którym zacząłem wykonywać tricki to Mbk booster ng w wersji rocket... dostałem go w 2007 roku na początku rok jeździłem normalnie bez tricków a po roku zacząłem jeździć na kole i takie różne tricki miedzy innymi to:Wheelie, Stand Up Wheelie, Crossed Up Wheelie( 3 razy mi się tylko udało), Wheelie Bar, Flamingo, Burnout..to wszystko na razie a stoppie nie robie bo nie mam przedniego hamulca..;p ale skuter jest bardzo dobry i ma dobrego kopa więc jest czym stuncić..:D pozdro;p

MBK BOOSTER NG
Obrazek
Obrazek

Ostatnio zmieniony 09 maja 2010, 20:39 przez BooSter03, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2