Dzisiaj jest 08 lis 2024, 16:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siemka które wario bedzie lepsze do s9 z wydechem tecnigas next-r zależy mi na tym aby dziur w przyspieszeniu nie było

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
malossi mam na sell jbc, bo sprzedaje skuter.

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
za ile ?? :)

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
150zł

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzieki chłopcy że mi pomagacie :lol: :lol: miał ktoś z was wario hebo w kymco super 9 ;>

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
taki chłopak mówił mi że testowal malossi vs heboi i heboi było lepsze na starcie i vmaxie.
jedni pisza ze lepsze malossi a inni ze hebo jest lepsze wiec najlepiej kupic i samemu sprawdzic :) praktycznie wszyscy dają malossi i chwalą je raczej :) po fiemie hebo raczej tez będą dobre rezultaty :P
P.S wiem kto ma na sprzedaż wariator hebo z przebiegiem 100km w idealnym stanie :) jak chcesz to ci podam namiary :mrgreen:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
żeby po hebo lipy nie było raz mój kumpel wsadził te wario to full sporta to osiągi się skwasiły ;/ ale chyba wezme se hebo bo malossi już miałem w wcześniejszym skuterku a warto spróbować coś innego :]

Tytuł:
*

Pojazd:
ja bym brał hebo bo malossi bez rewelacji, a polini wiem ze jest lepsze od malossi. ( jezdzone w kymco s9)

Hit sezonu!

Cytuj:
a jakie mogą być konsekfęcje połamania się przedłużki??

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
malossi jest lepsze od polini bo polini to bardziej na przyśpieche ... bierz malossi

Silnik, dwa koła i mina wesoła/ Stelaż, klatka i duża zębatka

Tytuł:
*

Pojazd:
Matek04 pisze:
malossi jest lepsze od polini bo polini to bardziej na przyśpieche ... bierz malossi

hahah i to mnie śmieszy, koleszko miales kiedys w rekach poliniego? hahahahahah
Nie wiesz? - Nie pisz! Akuratnie jest odwrotnie! Poliniego troche trudniej wyregulowac na przyspieszeniu, aczkolwiek jak zrobisz to dobrze to jest rakieta. A v-max jest wiekszy jak na malossim.

Matek nie udzielaj się jak nie masz o czyms pojecia.

Hit sezonu!

Cytuj:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:

Cytuj:
Poliniego troche trudniej wyregulowac na przyspieszeniu, aczkolwiek jak zrobisz to dobrze to jest rakieta. A v-max jest wiekszy jak na malossim.

No kurcze, sam sobie zaprzeczasz, Matek pisze, że Polini - przyszpieszenie , Malossi - V-max, a ty piszesz że jest odwrotnie i potem znów że polini - przyszpieszenie, malossi - v-max... No chyba że źle rozumuje :D[/quote]

Za duże zdjęcie.
Kąkol

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
a wiec co do Polliniego to wariator mega wyje.any. :) super dobry v-max i przyspieszenie. Tak samo i Hebo mój kumpel ma w s9 przy next-r to jest rewelacja więc obydwa wariatory polecam. Co do malossi. hmmm ogólnie to już jest banał każdy bierze je bo jest łatwe w regulacji w s9 i zbytnio nie trzeba się męczyć a rewelacji w osiągach nie ma.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
O dzięki ci wielkie a nie wiesz jak ma skonfigurowane te swoje s9 z tym wariem ( jakie rolki, sprężyna centralna, oraz sprężynki sprzegła) i mówisz że nie będzie lipy z regulacjo hebo w kymco s9 ?

Tytuł:
*

Pojazd:
patys pisze:
Cytuj:

Cytuj:
Poliniego troche trudniej wyregulowac na przyspieszeniu, aczkolwiek jak zrobisz to dobrze to jest rakieta. A v-max jest wiekszy jak na malossim.

No kurcze, sam sobie zaprzeczasz, Matek pisze, że Polini - przyszpieszenie , Malossi - V-max, a ty piszesz że jest odwrotnie i potem znów że polini - przyszpieszenie, malossi - v-max... No chyba że źle rozumuje :D
[/quote]

Źle rozumujesz. Gdzie ja napisałem, ze polini na przyspieszenie? Napisałem, ze jest bardzo dobre przyspieszenie na polinim JAK GO DOBRZE WYREGULUJESZ, a jest to trudniejsze jak przy malossim. Ale jak zrobisz to dobrze to rezultaty masz takie same jak na multivarze. Przy czym v-max na polinim jest sporo większy. Kolega wyżej napisał "polini na przyspieche" - no jak poswiecisz kilka godzin majac sporo czesci do regulacji, to Ci da przyspieche, gdzie przy malossim wsadzasz rolki 7g i masz juz dobrą przyspieche, ale zaden v-max. Przy polinim wrzucasz 7g i masz mega muła na starcie ale strzaleczka wychodzi daleko za mph (gdzie przy multivarze dochodzi mi do literki m) przy rolkach 7,5g. przy polinim dobre sprezynki sprzegla, centralka i idelanie dopasowane rolki i jest MIAZGA. Przy multivarze Start mam wyregulowany idealnie, zadnych dziur rowno przyspiesza, ale strzalka wychodzi nieco ponad 80. Pozdro. Musze jeszcze kiedys stestowac hebo, ale jak bede mial wiecej kasy zeby rolek nakupic.

Hit sezonu!

Cytuj:

Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 19:12 przez MaciekKS9, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
co do hebo to kumpel na razie ma tylko rolki wsadzone 4.9 przy tłumiku next-r. I jest miodzio podejrzewam że jak wsadzi sprężynę Polliniego białą i do tego jakieś spręzynki sprzęgła zielone albo czerwone to będzie zajebi.cie :) ja mam w swoim polini no i murze się przyznać że hebo trochę lepszy na v-max ;] licznik zamyka całkowicie bez problemu nie wiem ile tam leci ale wychodzi za te literki i jak dla mnie jest super a jak wymieni sprężyny to będzie miodzio i ze startu ;] co do poliniego i rolek 7 gram to z tego co wiem takowych nie ma. w tej chwili mam rs2 wariator polini sprężynę białą polini i sprężynki sprzęgła zielone top racing i niestety rolki 6.9. muszę zakupić jakieś 6.5 albo 6.3 a co do 6.9 teraz na nich jeżdżę i kurde jak dla mnie miodzio lekki mul koło 60 km/hale l a ze startu torpeda. na kole się lata jak tralala także nie wiem skąd ta teoria że muł na starcie. Pozdrawiam i bierz hebo bardzo dobry wariator polecam, w razie jakich kolwiek pytań napisz na priv :)

Tytuł:
*

Pojazd:
PitS9 pisze:
co do poliniego i rolek 7 gram to z tego co wiem takowych nie ma.

To czytaj ze zrozumieniem, bo jasno jest napisane, ze do wariatora Polini wsadzilem rolki 7g.(jakiejs innej firmy) Piszesz, ze nie masz muła - ja miałem, takiego dość sporego rolki właśnie te 6,9, next-r, malossi fly i biale sprezynki i sprezyna polini 7% lub 22%TR (zdecydowanie za twarda) no i byl muł, do szczescia brakowalo mi twardszych sprezynek do sprzegla. Niestety wariator musialem sprzedac :( Kupilem tanio multivara, ale ma małe mozliwosci jak dla mnie. Napalam sie na ten hebo. Jak zapracuje se cos to kupie i zrobie jakis test.

Hit sezonu!

Cytuj:

Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 22:27 przez MaciekKS9, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja teraz Hebo kupuje wario. To znaczy zamówiłem już ale na dostawe poczekam ;) I ci co i jak powiem. Kupuje teraz cały zestaw Hebo NG, Gaxnik 19mm Dell'orto, króciec, wydech RS II (na 99%) i filterek powietrza dobrze wyreguluje i git będzie i ci powiem jak wrażenia :) Ale z tego co czytałem to z zamkniętymi oczami możesz brać Hebo bo jest cholernie mocne i na przyspieszenie i na v-max.

Tytuł:
*

Pojazd:
Bierz malossi ! nie wiem jak hebo dziala ale polecam malossi! mi na malossi i next r szedl okolo 90 licznikowe na prostej! Rolki 65 albo 6,3 ale centralka niech bedzie lepiej seyjna

Tytuł:
*

Pojazd:
ulan pisze:
Ja teraz Hebo kupuje wario. To znaczy zamówiłem już ale na dostawe poczekam ;) I ci co i jak powiem. Kupuje teraz cały zestaw Hebo NG, Gaxnik 19mm Dell'orto, króciec, wydech RS II (na 99%) i filterek powietrza dobrze wyreguluje i git będzie i ci powiem jak wrażenia :) Ale z tego co czytałem to z zamkniętymi oczami możesz brać Hebo bo jest cholernie mocne i na przyspieszenie i na v-max.

Miałbym do Ciebie prośbę, sprawdź ten wariator najpierw na seryjnym skuterze jesli mozesz. Napiszesz jak wrażenia, a potem zamontujesz z całym zestawem:) ? Jeśli tak, to z góry dziękuje

Hit sezonu!

Cytuj:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaciekKS9

spoko, postaram się ;)

Pozdrawiam.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna