Dzisiaj jest 23 sty 2025, 5:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam tak jak w temacie chcialbym zdjac blokady w Baccari torro jest to chiński skuter 2T cisnie mi ok 60 poniewaz wyjalem ta rurke z filtra. Powiedzcie gdzie jeszcze moge miec blokady ^^?

Dajesz malina!! CIĄGNIESZ!! 210!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wy$o.O, oddaj to na złom !!!!. a jak chcesz blokad to chyba jedna w tłumiku jest.
a druga to albo gaźnik, albo tulejka przed wariem albo moduł !!.
A tak apropos kupiłeś go w markecie ?? może to nie ma blokad ! ;p

QuBaSS

Tytuł:
*

Pojazd:
To nie moj tylko kumpla i kupil go w media expercie dal za niego prawie 3500 i chcial sciagnac blokady a niewie gdzie je ma :P

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wy$o.O, omg za takie coś 3500 ? no nie ... ludzie myślcie głową zanim będzie za późno. tak jak pisałem blokady które może mieć to 1- tulejka(pierścionek z mosiądzu) przed wariatorem . 2- blokowany wydech(ale to byście widzieli) chyba że blokowany w środku oO 3- blokada na module lub 4- na gaźniku w co wątpię ! i 5 najlepsza rada sprzedajcie ten szit i kupi niech sobie minimum kiłeja, chodź to i tak nie jest jakiś bardzo dobry skuter ;P

QuBaSS

Tytuł:
*

Pojazd:
co ty z tego chcesz wycisnąć jak to ma nie całe 3 konie Cisnie mi ok 60?? ile zajmuje mu rozpedzenie się do tej predkosci?? powiedz koledze za te 3,5 kloca to mogl kupic spokojnie jakiegos aeroxa, runnera, sr'ke i wiele innych, oczywiście nie nowych, ale moim zdaniem lepszy 10'o letni znanej marki skuter jak nowy z supermarketu Baccari ale to nie moja sprawa

Pozdro

Fajna gra On-line Polecam:
Wystarczy że klikniesz a ja zarobie 2000zł :D oczywiście w grze :D

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=102525

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
lary, to nie chodzi o te rozy, speedy i inne masowo sprzedawane skutery które różnią sie od inncyh porównywalnych skuterów tylko znaczkiem i ceną. po co mi 10 letni rox z którym nie wiem co był robione jak ja sobie kupilem za 4500 nówke TGB i jak bym wstawił sport wydech to ciekawy jestem czy ten rox to by miał szanse czy nie ... te roxy nie chodzi o to ze one są super szybkie i zrywne tylko o to że fajnie wyglada i kazdy zazdrości innym co go mają, wytrzymałością plastików i ramy to identyko co ja mam w tgb, ale Zippa bym nie kupil ;p

QuBaSS

Tytuł:
*

Pojazd:
Piszesz o keewayu ja mam f-acta trzyma mi juz 3 lata full seria prawie 8tys ma przejechane bez blokad cisnie 70,i awaria to taka ze mi pasek siadl :( wiec prosze Cie nie wypowiadaj sie o keewau negatywnie, moze i to nie jest jakas wporzo firma jak yoamha ale tez nie jest na poziomie baccari czy zippa :p
Pozdro
Wracając do tematu to ma sciagniete z 3 jak narazie kolanko z zawirowywaczem, obraczka na wario oraz modul
thx ^^

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wy$o.O, nie powiem kiłej nawet daje rade, ale za tą kasę to ja sobie doplacilem pół tysia niecałe, kupiłem TGB i kiłejcze na 1/3 manety biorę... taka smutna prawda, co z tego że on wytrzyma, założę się że jka ja bym go miał w tym czasie ile już tgb przejeździłem (5 tys w niecaly rok) to by się rozleciał, nie chodzi mi o te 5 tys przejechane tylko tam z 1tys to na liczniku nie ma jak nim tyle było odwalane ;) i śmiga tylko dzwon do wymiany ;d;d

QuBaSS

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ]