Dzisiaj jest 26 lis 2024, 23:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
witam mam problem z liberty 125 mianowicie nie ma iskry mam pytanie jakie napiecia powinny wychodzic z silnika przy kreceniu rozrusznikiem glownie chodzi mi o te table co ida do regulatora napiecia i o ten ktory idzie od impulsatora to jest wersja z immo gryze sie juz z tym tematem od paru dni i poprostu juz brak sil sam juz nie wiem co robic

ozipo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: VW GOLF
A sprawdzałeś już kable, fajkę i cewkę?

www.klagmotors.pl

Tytuł: tak
*

Pojazd:
sprawdzalem juz kable podmienialem cewke od skutera 50 ki bo to chyba nie ma roznicy przy kreceniu rozrusznikiem to z silnika do rtegulatora na piecia ida 3 kable pokazuje sie na nich prad ok 4v na kablu od impulsatora tez pkazuje sie 0,3-0,4ohma do modulu zaplonowego dochodzi prad i masa nie wychodzi tylko prad na cewke zaplonowa :( myslalem ze to przez immo ale jak wlacze zaplon to kontrolka od immo gasnie wiec to tez chyba nie to probowalem podmienic modul od yamahy bws 50 tak tylko czy pokaze sie jaka kolwiek iskra i nic nadal nie ruszylo tamten modol mial 5 kabli i podpielem tak jak w tamtym skuterze bylo czyli prad mase cewke ta co jest w silniku impulsator i kabel do tej cewki co ma byc iskra i dalej nic nie wiem bo moze nie byc dlatego ze tamten modol jest calkiem inny i dlatego nie wychodzi moja pierwsza diagnoza byla na modol lub immobilaiser bo to 2 w 1dnym ale zakup nowego 600zl wiec odpada mysle jak to zrobic i podpiac jaki inny modol od czego mogl by pasowac albo co to moze byc ze nie dziala:/

ozipo

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]