Dzisiaj jest 01 mar 2025, 19:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam mam prośbę do osób znających się narzeczy czyli:
Konfiguracje części do mojego TKR-ka
Chciałbym go wyposażyć w dobry cylinder 70cc, gaźnik(nie wiem jaki dobrać) do tego wariator, sprzęgło, dzwon sprzęgła, pasek i oczywiście dobry tłumik ale nie wiem jakie części dobrać żeby ze sobą współgrały. Proszę o podanie mi producentów i modeli poszczególnych części oraz dopisanie niezbędnych innych części aby całość współgrała oraz o napisanie koniecznych czynności i narzędzi potrzebnych do tej działalności.
Kwota w jakiej muszę się zmieścić to ok 2000zł max

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
na początek zainwestuj w króciec odblokowany tak żeby pasowały do niego inne gaźniki a nie tylko te przykręcane:D, później Gazior 19mm dellorto, stożek poliniegoa albo jakikolwiek byle gąbka, ale te części założysz zaraz po kupnie i założeniu wydechu wydech moim zdaniem ZX i do tego wario multivar i rolki weź takie od 3-5gram w sprzęgło wsadź narazie tylko czerwony zestaw czyli centralke i 3 sprężynki sprzęgła. na tym setupie powinien już ładnie na koło śmigać i mieć v-max 80
tylko dysza do gaźnika na stożku to coś koło 80 także spalanie
ale możesz też wyregulować przekładnie na prędkość to wtedy będzie coś ponad 90 ale nie będzie miał tak łatwo na gume, a z resztą części to niech się ktoś inny wypowie bo takie części już zakładałem do TKr i zadowoleni jesteśmy na gume leci

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]