Dzisiaj jest 01 lut 2025, 23:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam Wszystkich ! Regulowalem wczoraj moją Yamahe Neo's po zakupie tłumika Laser x-pro i nie wiem co może być... Dalem sprezyne centralną +15 % sprezynki sprzegla poziom sport i rolki 6.5g. Jak dłużej pochodzi dobrze go rozgrzeje to rozpedzi sie do 80-82,a czasami znowu lapie mula i jedzie tylko 50-55 ;/ Mam ta srobke w gazniku zakrecona na maxa od obrotow bo inaczej jak ja rozkrece chociaz do polowy to jak dam mu gazu to gasnie nie ma mocy i nie chce jechac. Moze rolki mam za ciezkie jakie byly by dobre ?? Bo na ciezszych to jeszcze gorzej bylo...Mam Wario Malossi Multivar i jak ważyłem rolki to na wadze pokazało 10g musiałem położyć dwie rolki na raz bo jak położylem jedna to waga nawet nie chciała ruszyć.. Aaaa i pasek bede mial nowy.. cos pomoże... bo mam seryjny pasek od 2002r i przejechałem na nim prawie 9tys km. czy v-max troche wzrosnie na nowym pasku ?? tylko nie wiem jaki kupic... Polini Race byłby dobry ???

Proszę O Pomoc z Góry TXH Wszystkim ;]

Dla Ziomów SZACUNEK,dla FRAJERÓW Pogarde !!

Yamaha Neo's xD

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
1. Za ciężkie rolki 6,5 to masz seryjne.... (zmień tak na 4.0-5,5 musisz to spr.)
2.Zmień dysze w Gaźniku na większą (70-74) i wyreguluj gaźnik
3.Pasek raczej nie da ci osiagów ;/ Wiesz co seryjne paski Yamahy wytrzymują do 15 tys. km....

Obrazek

http://wolnekonopie.pl/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]