Dzisiaj jest 16 sie 2025, 0:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
tak jak w temacie czy do tego cylka musi być specjalnie wał też mk pr czy w zupełności mógłby być wał hebo racing ? jak ktoś miał taki cyl to prosze o wypowiedź i jeszcze jaki najlepszy gaźnik jest do tego cyla podkreślam że części te są do minarelli i kartery nie mają portingu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wał nie musi być koniecznie mk pr może być na przykład stage6 hpc. Gaźnik w granicach 21-24 mm.

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja bym ci polecił top racing evolution ng cena dość mała a bardzo dobre wykonanie i wytrzymuje obroty do 18000obr/min.

Moja Mz czyli moje życie, moja pasja!

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178707

Choćby nie wiem co się stało motocykle będę kochał zawsze !

Tytuł:
*

Pojazd:
teraz mam wał motoforce evo i gaźnik 21 i ******* mnie ten wał bo mam problem ze skuterem bo zachowuje sie tak że gdy ma koło w powietrzy to sie wkręca a jak ma obciążenie to prawie niechce jechać dla tego pytam od gaźnik i o wał cyz są ok ? skuter jest cały dobrze złożony na 100% i zosate tylko mi wał ponieważ ten wał siedział w karterch i ciągle było to samo miał 2 cylki i też to samo 2 zapłony i minimalne różnice bo 1 to psortowy zpałon ale wał nie był zmieniany dla tego sądze że to wał normalnie nie mam podstaw żeby sie do nie przyczepić ale czyje że to ten jebany wał heh chociaż on jest pra wie nowy :D wcześniej miałem wał hebo na korbe 10 z cylindrem hebo manston racing i nie miałem nigdy takiego problemu i to sie dzieje praktycznie od czasu kiedy jest ten wał ... a co do zapłonu to teraz jest salettra malossiego. a co do wału top tacinga to szukałem i nie ma na ich na korbe 12mm a cyl mk pr jest na 12 i jeszcze 1 zdzwiwiło mnie to że jak dostałem cyl to okazało sie że oryginalne szpilki były minimalnie przykrótkie po cyl i musiałem dać dłuższe ...

Nie klnij!
/klikszen

Ostatnio zmieniony 11 lip 2010, 12:10 przez Łukiii92, łącznie zmieniany 3 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]