Dzisiaj jest 07 lut 2025, 18:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam chcialem sie dowiedziec czy tylko mnie tak pan Mieloch olewa czy wszystkich?? W ostatnia sobote zlozylem zamowienie na olej linke stopke i fajke, do tej pory nie mam przesylki... wyslalem maila do sklepu co sie dzieje otrzymalem odpowiedz po 2 dniach, ze czekaja na stopke boczna i ze moga mi wyslac wszystko procz niej. Napisalem ile musial bym czekac - zero reakcji, pisze i pisze -nic. Jednak niektorzy maja racje- nie zalezy im na klientach...ilez mozna czekac na to zeby ktos laskawie odpisal... echh pozdrawiam. :?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rozumiem twoje rozgoryczenie, ale nie jesteś jedynym zamawiającym w tym sklepie. Do tego ostatnią sobote były zawody i lublina kawał drogi do poznania. Ja na twoim miejscu bym poczekał poprostu mają dużo roboty.
Koniec sezonu i te sprawy.

http://www.sqtery.com - portal skuterowy
GG: 4629293
E-mail: wildwest@sqtery.com
http://www.kymco-tuning.prv.pl- strona o Kymco S9
http://www.sqtery.com - portal skuterowy

Tytuł:
**

Pojazd:
Nie wszystkich olewa :D Jesli mam problem to zawsze mam wiadomość o tym co się dzieje :wink: Nie narzekam na sklep :D

Tytuł:
Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
Zamówiłeś towar 18.09.2005. To, że nie dostałeś odpowiedzi na maila to nie olewka tylko poprostu ktoś go nieprzeczytał jeszcze - bo nie tylko od Ciebie dostajemy maile - a dostajemy ich na prawdę dużooo...

Zamawiając każdy widzi, że czas realizacji wynosi od 2 do 14dni. Jeżeli czegoś nie ma na miejscu to czekamy, aż dojdzie i wysyłamy.

Chyba nie ma jeszcze sklepu internetowego który by Ciebie zadowolił...
Twoja paczka będzie wysłana w przyszłym tygodniu - oczywiście jeśli chcesz...

W związku z zdarzającymi się nieporozumieniami tego typu ruszyły prace nad możliwością podglądu stanów magazynowych przez klienta. Jak to ruszy - niestety dopiero koło kwietnia - to będziecie widzieli co jest w naszym magazynie, a czego nie ma. :wink:

Jeżeli jesteś niezadowolony i uważasz, że nie zależy nam na klientach to przykro mi. Jedno co mogę napisać to, że gruuubo się mylisz - każdy klient jest ważny!!!

PS. Zanim kupisz w sklepie online przeczytaj regulamin - kupując akceptujesz go i w tym akceptujesz termin oczekiwania.

Tytuł:
*

Pojazd:
Ok rozumiem rozumiem... ale w tej chwili chce wiedziec tylko jedna rzecz- kiedy bedzie ta stopka boczna :) bo paczke chcialbym dostac razem z nia :wink: .Wiem jaki jest czas oczekiwania na przesylke, ale dluugi byl czas odpowiedzi na maile :wink: i o to mi chodzilo w sumie... nie wiedzialem co jest grane i co sie dzieje z moimi czesciami :P A wiec pytam jeszcze raz - kiedy bedzie ta stopka? :wink: pozdrawiam

Tytuł:
Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
IGM został zamówiony - czekamy na potwierdzenie zamówienia. Dopiero w momencie otrzymania potwierdzenia zamówienia jesteśmy w stanie w miarę precyzyjnie określić czas dostawy.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]