Dzisiaj jest 12 lut 2025, 20:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Z tego co mi wiadomo, to po wysyłce paczka jedzie do Wawy, tam wszystko jest rozdzielane, i dopiero później trafia do adresata. Nawet jak mieszkają 50 km od siebie.

A kumpel zamówił silnik do WSK to 4 tygodnie czekał. GLS'em wysyłane.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ostatnio zamawiałem wate do tlumika to za 2 dni była a kiedyś robiłem większe zamówienie to czekałem ponad 2 tygodnie na dodatek złe rolki mi spakowali :/

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Given pisze:
Eldo_TGB pisze:
Skutki mieszkania na zadupiu ;D
A tak na serio to dziwne,mi i kolegom dostarcza następnego dnia.

Jesli taki kozak to pochwal sie gdzie mieszkasz... Ja mieszkam na wsi, jestem z tego mega zadowolony, psy nie jezdżdżą, moge robic co mi sie podoba, moge isc przez wies z piwem w rece i popijac i zaden ******* mi nic nie powie, a w miescie : "przykro nam bedzie mandacik".
A co do tematu, przesylka od GLS-a zawsze przychodzila mi w 3 dni po kliknieciu ostatniego okienka w sklepie ;)

Pisać się odumiałeś?
Kąkol

Bo w mieście jest kultura!! A nie tak jak na wsi,że każdy wieśniak robi co mu się podoba!!

karus93, a jakby zakupić drugi raz?Może przyjdzie szybciej..A jeśli tamta przyjdzie po jakimś czasie to jej nie odbierać?

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Ostatnio zmieniony 30 lip 2010, 22:33 przez DrivterGSI1, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak wszyscy jak coś kupuję to mam za około 24h w rękach :) Nigdy nie miałem problemu. Może napisz do sklepu co się stało z przesyłką

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
przesyłka dowlekła się w końcu do mnie w piątek

kocham was ludzie

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: e60
karus93 pisze:
Kurier dostarcza przesyłki jeśli mu sie to podoba.Był tydzień temu u mojego sąsiada dostarczyc mu paczke i pytam sie go czy dla mnie nic niema od mielocha odpowiedzial mi ironicznie, ze CHYBA nie, wsiadł w samochód i pojechał(baran)

Skąd wiesz czy na magazynie wydali mu paczkę ?? On nie musi pamiętać dokładnie jakie ma na samochodzie. Spojrzy na rozpiske i wie, ale nie musi po twoja paczkę lecieć z językiem na wierzchu.

karus93 pisze:
Po prostu jak im sie niechce jechac do odbiorcy to jada do swojego magazynu i kaza tam odebrac towar

...Niema takiej opcji. Musi byc avizo, albo telefon (ale nie musi bo to jego prywatny koszt). Zimą mogą się wytłumaczyć "Warunki pogodowe" nawet nie podjudzają na dany adres bo i tak się nie wyrobią i ładują wszystko w tzw pogodynkę.

czarekcw pisze:
A co za problem zmienić pracę w takim układzie? Płacę to wymagam

Ale nie ty tu jesteś od stawiania warunków. Kłuć się z kurierem, a nie wygrasz nawet jak będziesz dzwonił do przełożonych. Możesz tylko ty na tym stracić, a nie on.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Tomel-JZK pisze:
Możesz tylko ty na tym stracić, a nie on.

Jakim cudem ja mogę stracić? Za przesyłkę nic nie płacę ani za towar- przy odebraniu płacę za wszystko, nie odbiorę, nie dam ani jednym ani drugim zarobić więc ja jedynie mogę być stratny o kasę na komórce nic więcej.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw, Tomelowi o co inne chodziło nie o hajs. :lol:

Malowanie proszkowe, piaskowanie , spawanie aluminium :
malowanie-proszkowe-na-100-t374647.html GG:15629454

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Tomel-JZK pisze:
Ale nie ty tu jesteś od stawiania warunków. Kłuć się z kurierem, a nie wygrasz nawet jak będziesz dzwonił do przełożonych. Możesz tylko ty na tym stracić, a nie on.

jeśli płacę za przesyłkę ,a kurier mnei zapewnia że dostarczy przesyłke w 24 godz to ta umowa powinna byc spełniona i koniec dysksusji dziekuje dobranoc

kocham was ludzie

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Osobiście zamawialem cześci do modelów, zawsze przychodzily GLSem na następny dzień. Pan był zawsze miły i jak do niego zadzwoniłem to przywiozł paczke mimo iż mnie nie było wcześniej w domu.

WWW.TKKJ.NET

Cytuj:
,, mixol to nie olej... to płynna technologia"

xD

Tytuł:
Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
Skrajny przypadek. Proszę się kontaktować z obsługą sklepu celem wyjaśnienia sprawy.

Sklep internetowy z częściami i akcesoriami do skuterów / motorowerów / motocykli
WWW.SKLEP.MIELOCH.PL

Szukasz części oryginalnych Aprilia / Derbi / Gilera / MBK / Peugeot / Piaggio / Vespa?
Jeżeli tak napisz na oe@mieloch.pl !

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2