Dzisiaj jest 01 lis 2024, 23:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja miałem okazje jeździć Rieju rs50 Matrix, nową Tzr'ką i Derbi Sendą sm i powiem że o wiele wygodniej jeździ się na Supermoto, jesteś wyprostowany a w tych małych scigaczach to nie trzeba jechać w długa trase żeby nadgarstki i plecy bolały :P

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
Diego pisze:
a pseudo sm srakii? ani niewyglada ani to na trase, niewygodne, i co jak co ale moja am6 (70cc) mieszcze sie bez wiekszych problemow w 4,5l, gdzie inni w seryjnych sendach maja problem zeby 5l ogarnac...

czyli mówisz że te same silniki w PSEUDO MAŁYCH BZYCZKACH BRZMIĄCYCH JAK KOSIARKA NA PRĄD palą mniej niż w SM hmmmto tak jak powiedzieć że 4 l hemi włożone do malucha pali 10 l mniej niż w camaro ss np ??

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Eee chłopaki o gustach się nie dyskutuje:)!!!

Rosiu, polecał bym Ci TZR bo jest ładna i mocna,,Znajomy ma to idzie jak głupia ale do 3500zł ładnej nie znajdziesz..
Jeśli masz te 3500zł to szukaj RS:)

tomus, przecież w gilerce Sm czy Sendzie silnik brzmi tak samo a spalanie jest takie samo!!I mocą też są podobne!!

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
heh kłucicie sie nie wiadomo o co ja też jak kupowałem moto to wybierałem między sendą tzr i no gpr i było rieju ale kupiłem sende nie dlatego że mam coś do ścigaczy 50ccm albo że to nie ładne powiem tyle wszystkie te moto są ładne ale supermoto są tańsze za 3500zł nie kupi tzr w dobrym stanie i jakiś młody rocznik a supermoto jakieś dostanie jeśli natomiast chodzi o silniki to są podobne i mocą i konstrukcją i wcale nie ma wielkich różnic w spalaniu niech wybiera sam co chce kupić ja kupiłem sende bo źle nie wygląda i do lasu da sie tym wjechać na ścigaczu nie bardzo a 2 sprawa to że za 4800zł które dałęm za sende z2007 roku nie kupił bym tzr w podobnym roczniku a rs mi się poprostu nie podoba i to tyle a każdy chwali co ma

Kamill1910 pisze:
chcę już ruszać dodaję gazu a tu nie pobiera mocy tylko gaśnie

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Mazda 323F BA 1.5 16v DHOC
Ja mam RS do sprzedania 2000 rocznik ze sportowym wydeszkiem zar w pl tzn jeszcze nie jest ale bedzie. Nowe aku, rozrusznik,zalany motulem

Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko niewykonalne

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tylko się nie pobijcie :mrgreen:

O gustach się nie rozmawia wiedź po co te kłutnie. Wiadomo że KAŻDA 50 w 2t lubi benzynę i koniec ;]

Tytuł:
**

Pojazd:
tamten mi wyjeżdża
http://moto.allegro.pl/item1163033802_n ... s_tzr.html jedyne rozsądne gpr za 3 tys kupisz 500 włożysz i masz perełkę :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powiem tak jeśli chodzi Ci o osiągi to polecam Honde NSR ma silnik 2 suwowy i nieźle się zbiera :)

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2