Dzisiaj jest 03 mar 2025, 15:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość

Pojazd: Brak :O
Elo, jeżeli ktoś ma czas i umiejętności, proszę o przetłumaczenie maila :) bo niektórych wyrażeń nie rozumie..

Kod:
       Hi,
   Sorry but i don't speack polish!I hope you can understand english!
The quad is in a perfect condition, no dents, accident-free, garage kept. It has all the necessary papers (clear title, original bill of sale, warranty documents, user's manual, insurance etc). I am selling the quad at the price listed because I am in United Kingdom with my job and I am going through a divorce.
   Due to the fact that i'm not in the country, the transaction will be done through a delivery company. You will receive all the information from them plus the tracking number so you can check it!
   If you're ready to buy the quad I will need to know your full name and address in order to start the transaction. As soon as I will have the info I will start the official procedure and the delivery company will notify you about this. They will send you an invoice with all the info you will need to complete the transaction. Also a 10 days refund policy will be included so if you will not like the quad you will receive your money back. At this moment I have two other people interested to buy the quad so please let me know your answer with your best price that you can offer me for it!

Thank you.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
przepraszam nie rozmawiam po polsku. Mam nadzieje ,ze rozumiesz angielski.Quad jest w dobrym stanie, zadnych wgniecen,bezwypadkowy i gazarowany. Są wszystkie dokumenty (dowod zakupu,gwarancja,instrukcja).Sprzedaje quada w katalogowej cenie poniewaz pracuje w wielkiej brytanii i przechodze rozwod. Z powodu mojej nieobecnosci w kraju transakcja zostanie zrealizowana za pośrednictwem (nie wiem). Otrzymasz wszytskie informacje z numerem przesylki dzieki ktoremu bedziesz mogl go sprawdzif. Jesli jestes zainteresowany kupnem quada potrzebne mi bedzie twoje pelne imie ,adres w celu rozpoczecia transakcji ,gdy otrzymam te informacje rozpocznie sie procedura .

dalej mi sie nie chce i pewnie i tak mieszam bo nie za dobrze znam angielski -.-

full tuning seria

Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 6:28 przez grzersiu, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, Niestety, ja nie rozumiem polskiego! Mam nadzieję, że rozumiesz po angielsku! Quad jest w idealnym stanie, bez wgnieceń, bezwypadkowy, garaż przechowywane. Posiada wszystkie niezbędne dokumenty (jasne tytuł oryginalny paragon, gwarancja dokumentów, instrukcja obsługi, ubezpieczenie itp.).Sprzedaż quada w cenie wymienionionej, bo jestem w Wielkiej Brytanii w mojej pracy i jestem w trakcie rozwodu. Ze względu na fakt, że nie jestem w kraju, transakcja zostanie zrealizowany poprzez spółkę. Otrzymasz wszelkie informacje od nich plus numerem przesyłki, dzięki czemu można sprawdzić to! Jeśli jesteś gotowy do zakupu quad będzie trzeba znać swoje imię, nazwisko i adres w celu rozpoczęcia transakcji. Jak tylko będę miał info Zacznę oficjalnej procedury i firma stanie poinformuje Cię o tym. Będą wysyłać faktury wszystkich informacji trzeba będzie zakończyć transakcję. Także 10 dni zwrotu polityki należy uwzględnić, więc jeśli nie spodoba się quad.

Te ostatnie kilka zdań przez translate zrobiłem :)(5)

http://www.facebook.com/KubaStunt - SPRAWDŹ TO!!

Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 9:10 przez kubaaxd, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:

grzersiu, kubaaxd, dzięki chłopaki za pomoc..

Jeszcze jakby ktos mógł przetłumaczyć:
Kod:
Ok i got your info and i will start the transaction right away!I wil contactthe delivery company with all info!In max 3 adys the quad will be at you!

Thank you and please let me know when you will be in toch with the delivery company!

Bo zrozumiałem tylko jedno zdanie :d

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ok, dostałem twoje informacje i rozpocznę transakcję jak najszybciej. Skontaktuję się z firmą kurierską ze wszystkimi informacjami. W max. 3 dni quad powinien być u ciebie.

Tytuł:

Bardzo proszę o przetłumaczenie takiego maila na angielski :):

Mam jeszcze pytanie :), jaką firmą kurierską jest wysyłany quad?, DHL? czy jakaś inna?, bo dzwoniłem do DHL POLSKA oni mówią że nie przyjmują takich przelewów.. I czy naprawdę nie dało by rady wysłać go tak żebym płacił przy odbiorze?.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja ci przetlumacze pisz na pw

Tytuł:
*

Pojazd:
coś mi się wydaje że to podpucha, możesz tylko kasę umoczyć. Dostawałem coś podobnego na allegro, chodziło o to że miałem wysłać przedmiot gdzieś do Nigerii a potem niby kasa w euro miała do mnie wpłynąć. Pełno osób się na to nabrało, a Ty możesz wpłacić kasę i quada nie zobaczyć

Już nie moja kochana Senda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1054616

Tytuł:

Tłumaczenia nie aktualne:) zrezugnowałem z kupna tego quada :) gdyż poczytałem troche na necie, i te ogłoszenie na otomoto.pl z quadem było wystawione z kradzionego konta ;/.. Dzięki wszystkim za pomoc ;p

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ]