Dzisiaj jest 25 lis 2024, 18:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam mam pytanie dotyczące Hondy X8r-s...skuter ten jedzie nieco ponad 45 km/h(granice 47km/h) był on zablokowany do 25km/h w Niemczech(to wynika z dokumentów (MOFA)).Gdy 1 raz pojechałem do mechanika w sprawie odblokowania to nie sprawdził dokładnie skutera ale powiedział że na 90% to Moduł...później pojechałem jeszcze raz do mechanika żeby sprawdził skuter od podstaw gdzie on może być zablokowany i stwierdził ,że to przekładnia ale coś nie chce mi się wierzyć i dlatego proszę o wypowiadanie się na ten temat gdzie on może być zablokowany bądź jak go najlepiej odblokować...z góry dzięki

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
mof !!!!! ZABLOKOWANY NA CYLINDRZE xD Co byś nie robił nie wyciśniesz z niego nic. Istnieje jeszcze jedna opcja..........Sprawdz czy nie mam zwężki w tłumiku, przeciwtalerz seryjny.Jeśli tak wymień na air speed, pokrywa wariatora płaska, też zmień,a moduł jest blokowany.Jednym sposobem odblokowania modułu jest kupienie nowego malossi za 650 da ci z +5 bynajmniej u mnie tak było.TAK BYŁY BLOKOWANE X8R.ALE JAK WCZEŚNIEJ NAPISAŁEM WERSJA MOFA OZNACZ ZBLOKOWANIE NA CYLINDRZE.NIC NIE POMOŻE SPORTOWY WYDECH ITD.Musisz zmienić cylek i tyle.

Jeśli chcesz rozśmieszyć boga opowiedz mu o swoich planach na przyszłość ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
A dużo dałoby mi to do prędkości?

Tytuł:
**

Pojazd:
Słuchaj, ja mam wariator oryginalny od Hondy, bo zmieniłem. Jak chcesz to mogę Ci go odsprzedać, chce za niego grosze i sam wariator jest odblokowany, ja na nim miałem jakieś 55 km/h, jeszcze znalazł by sie od Peugeota, na nim v-max jakieś 70.

Obrazek

http://www.facebook.com/DayOfRiotBand

http://www.youtube.com/watch?v=NPTtPYTrCFA

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
na seryjnym module wyciśniesz do 110km/h wiem bo sam tyle ciskam moją honda.. co do przeciwtalerza to nie jest koniecznością żeby go kupić .. na zmienionym wario na sporta i seryjnym talerzem powienieneś latać przynajmniej to 75km/h-90km/h

Silnik, dwa koła i mina wesoła/ Stelaż, klatka i duża zębatka

Tytuł:
*

Pojazd:
jakby się tak zastanowić to będę musiał pewnie cylinder też zmienić i zastanawiam się nad 70 cylkiem jeżeli już....możecie doradzić czy lepiej 50 czy 70 i jeżeli 70 to jaki?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
70cc większa moc ..tylko że musisz kupić gaźnik i pasowało by komin kupić .. no i oczywiście zmienić wał lub łożyska

Silnik, dwa koła i mina wesoła/ Stelaż, klatka i duża zębatka

Tytuł:
*

Pojazd:
MOF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blokowany cylinder v max 50 nic więcej.WYMIEŃ CYLINDER !!!!!!!!!
Najlepiej 70cc z wyższej półki ale pod warunkiem że masz cash;d,ponieważ coś z półki Racing , musisz wymienić wał a to kosztuje xD jakieś 600.Jak nie to malossi sport 70 i wymiana łożysk.Najlepiej dokupić wydech np ZX lub yasuni r ,dolot gaźnik+króciec.Jak jeszcze będziesz miał fundusze przeciwtalerz polini air speed,jakiś wariator sportowy,sprzęgło Hebo n lub r,jakieś evolution 2g ;d UWAGA!!!!!! przy 70cc nie trzeba wymieniać tłumnika o gaźnika ale to po co kupować 70cc xD

MAM GAŹNIK 21 DO SPRZEDANIA DO HONDY x8r z króćcem ssącym TOP RACING jak coś pmsg

Jeśli chcesz rozśmieszyć boga opowiedz mu o swoich planach na przyszłość ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ]