Dzisiaj jest 04 mar 2025, 7:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam
Wreszcie jestem szczęśliwym posiadaczek skutera :P
No ale do rzeczy, mam mały problem po ostatniej burzy gdy skuter stal na dworze przestały mi działać światła (kierunki działają). Rozkręcałem polowe plastików i nie mogę nigdzie bezpieczników znaleźć. Światełka sa w całości itp. znalazłem tylko 1 bezpiecznik przy akumulatorze który jest wpięty w kable, jednak on jest ok. I tu nasuwa się pytanie co jest nie tak, nie mogę znaleźć innych bezpieczników a to może być ten problem. Orientujecie się może gdzie mogą być zmieszczone bezpieczniki?
Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Zdjęcie skuterka:
Sorki za jakość :P

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kostki przeczyść, jeśli mówisz że żarówki ok. U mnie nie wiem jak to się stało, ale skuter stał 1,5m po odpaleniu okazało się że przepalone. :P

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie wiem jak ty, ale u mnie prąd do świateł wytwarza prądnica, a do kierunków i stopu, akumulator. Więc może coś Ci się zjarało przy iskrowniku, a to jest nie ciekawie (to samo co u mnie ;P)

http://www.youtube.com/user/Zimny1233?feature=mhee

ZAPRASZAM!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kable, przełącznik wszystko wygląda ze jest ok...
Co z tym iskrownikiem jak to naprawić lub sprawdzić czy coś z nim nie tak. No i fajnie by było jak by mi ktoś z tym pomógł z góry dzięki :)

Mam zamiar jutro jechać do sklepu po ten iskrownik tylko nasuwa się pytanie gdzie on jest? muszę wziąć stary na wzór...

Ostatnio zmieniony 26 sie 2010, 12:49 przez hortex1311, łącznie zmieniany 2 razy

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ]