Dzisiaj jest 01 lut 2025, 7:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to Cię zdziwię, bo do mnie na wieś neo nie sięga, bo coś jest za stare(ale mniejsza o to), w mieście oddalonym o 6 km mój wuja ma neo i u mnie na radiówce wszystko śmiga świetnie, dużo szybciej i stabilniej. Był czas, że neo co chwila zrywało. W Wągrowcu polecam DSL od TP, naprawdę fajnie chodzi... ojciec tam ma w firmie i zapieprza jak głupi :D

Peugeot JetForce R-Cup

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja używam neo od 4 lat i jestem bardzo zadowolony :) Teraz mam prędkość 1,2 MB/s (na dzisiejsze czasy dość słaba ale większa mi nie potrzebna) + router TP LINKA z Wi-Fi i net na moim 2 kompie który korzysta z wi-fi śmiga aż miło :) Największym plusem neo jest zmienny adres ip, Gdy miałem zwykły modem sagema to czasami net potrafił się sam rozłączyć ale to zdarzało się bardzo rzadko. Gdyby trochę rachunki były niższe było by miodzio :)

Co do radiówki to kumpel mieszka blisko nadajnika (z 50m) i nie ma połączenia kablem. Normalnie ma antenę i w sumie dobrze mu to działa ale nie tak dobrze jak neo (jednak odczuwalne jest "spowolnienie czy spóźnienie") No ale za to bardzo mało płaci i nie ma żadnych limitów czy czegoś takiego :)

Heh, z tymi warunkami atmosferycznymi to jednak mają one znaczenie w radiówkach. W ubiegłą zimę kumpel nie miał neta ponad miesiąc ponieważ nawaliło mu śniegu na antenę i koniec z netem. A że dach ma z dość sporym spadem wolał nie ryzykować.

Więc podsumowując internet przewodowy jest na 1 miejscu.

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
ale jesli chłopak niema mozilwosci podlaczenia intenetu przewodowego to niech bierze internet bezprzewodowy i koniec

kocham was ludzie

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2