Dzisiaj jest 01 lut 2025, 23:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No ja do swojej starej BMWuchy 2.4 diesel bez żadnego turbo itd lałem spokojnie na spróbowanie .. zadnej straty w mocy czy jakichs 'kichań' nie było xD no ale co prawda to prawda.. w tych beemkach to te silniki to były jak dzwony ... teraz na 6 świec działa tylko jedna max 2 a ja dzisiaj podchodze ,(po jakichs 4-5 miechach na podworku na działce) wsiadam zakręciłem i pali .. :D co prawda nie jest to cichutki dieselek , czy nowoczesny i ekologiczny .. ale kurde nigdy się poważniej nie zepsuł od nowości .. tylko rutynowe wymiany.. a tak to karoseria i inne blachy jak wydech :D (spawany był :D , dziura w podłodze też : D) ale silnik nie do zaj***nia :D ... sorry za off top ponioslo mnie xD

[ Dodano: Pią Sie 29, 2008 11:37 pm ]
a tak to leje ORLEN 95 ;d za to można ich pochwalić .. i za Verve też ;d ale olej 2T maja do dupy :D ..i hot dogi podrozaly z 2.49 na 3.49 i to zalezy jaka parowka ;/ :???: :D:D

SPRZEDAM PILNIE! http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=786802206

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hot dogów nie próbowałem, ale to chyba nie widzieliście cen jedzenia na BP... Zapiekanka 8zł :oops: , Kanapka 4zł :sad: . Przegięcie tak lekko mówiąc. Co do oleju jaki mają to nie wiem, ja leje Castrola 2t i jest mi z tym dobrze :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja tankuje 95 na Orlenie i ,,Bliska'' . Ale Bliska to też paliwa z Orlenu, wiec jedno i to samo:D Raz czy dwa razy też tankowałem na Lotosie ale to już dawno było.
Olej kupuje także na bliskiej,za 11zł chyba jest litr,taki różowy jakby.Najtańszy najlepszy hehehe....

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Znajomy leje MIXOLA w cenie coś 10 - 15zł. Mówi że jest dobry, skuter mu chyba jeździ jeszcze :wink:. A tak realnie patrząc to te oleje z ORLENA za ponad 10zł a np. Castrola za ponad 30zł się muszą czymś różnić prócz firma :o

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Niee, swojego Passata B6 już tym nie zaleje :P

Gilera Runner Rider :)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiecie co. gadacie że na takiej stacji to mają lepsze a na innej lepsze. to tylko wasz taki wymysł :razz: jak do bp czy orlenu czy statoila jedzie jedno paliwo z jednej rafineri z jednej cysterny to nie wiem czym ono sie może różnić. dla przykładu ostatnio siedze na BP a tu przyjeżdża beczka "ORLEN" pod te na lewaki co paliwo leją i za chwile koleś paliwo tam leje z cysterny. więc nie wiem dlaczego to paliwo miało by się różnić. może na stacjach robią jakieś mixy.

PGO -minarelli swap :D
-malossi sport 70 200/700km
-polini for race 3

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak dla wyklarowania sytuacji. Bliska to jest Orlen, ale bez punktów Vitay.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja nalewam zależy gdzie ojciec kupi:P:P Ale częściej 98 z Auchan. :P:P
Jak narazie nie narzekam.

Bez gwiazdy nie ma jazdy.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2