Witam wszystkich , posiadam skuter Hero Winner z silnkiem minarelli oraz wstawioną 70 polini sport.Mam kilka problemów , otóż na początku kupna była wstawiona seryjna dysza 48 ale nie było gąbki filtra tylko sama puszka , skuter bardzooo dużo palił więc myślalem ze to przez gąbkę , więc rozwierciłem dysze na 60 i wstawiłem gąbke od poduszki tzn wyciełem ;P skuter jakby mniej palil ale wciaż bardzooo duzoo i ma mniej mocy , regulowałem go na tysiąc sposobów , odrazu mówię że ta gąbka jest dość szeroka i może mało powietrza przepuszczać . Dalej .. otóż w gaźniku mam wyrwane ssanie i niewiem gdzie one jest Oo na gaźnku pisze VME16 obok przepustiny i tego denka od linky jest taka nakretka a pod nią sprężyna i śrubka która da się kręcic ale nie da sie odkręcic ;p i może dlatego tyle pali bo sie ssanie blokneło . Dalej ;D Co moge zrobić z wyrobionym bębnem bo bardzo słabo hamuje , szczęki nowe , dobrze naciągniete ale bęben ma takie krechy jakby by był przetarty . Dalej .. zerwała mi się linka gazu lecz manetka tam gdzie wchodzi bolec jest bardzooo wyrobiona i cały czas ten bolec wypada , czy mogę kupić chińską mamanetke np od colberka bo tanie ..

i wstawić ? too chyba wszystko .. jak będę mial jeszcze jakies pytania to napisze .