Dzisiaj jest 24 lis 2024, 7:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam... Chodzi mi o usuwanie moich postów... Rozumiem, że czasem mnie ponosi i piszę głupoty nie związane z tematem, ale czasem są usuwane moje posty, które w 100% były związane z daną rozmową! Przykład:
Post: " Moim zdaniem Rox to najlepszy skut z 50 bo ma silnik min.hor. LC
piękny design od 10 lat, duże możliwości tuningu"

Mniej więcej tak to było... Za co usunięte?? :shock:

Było tego więcej, ale niestety już nie mam tych maili z info na temat usuwania... Ktoś mi to wyjaśni?

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jasiu po prostu nieraz za dużo piszesz. To nawet nie etyczne, żeby użytkownik który jest 4 miechy na forum miał 1600 postów. Niektórzy, np. ja odbierają to tak jakn spam i nabijanie postów.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
on ma 1500 postów....

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ej suchy to co ty pokazujesz teraz to jest nabijanie... zresztą i usuńcie mój post bo sie straszny offtop zrobił

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 159
Po części podzielam zdanie gerenge, jak jest mnóstwo postów to niektóre lecą hurtowo jak nie są zgodne z nazwą tematu.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ludzie! to ma być forum tematyczne! O skuterach i motocyklach. Jasiu uświadomię cię tylko, że to nie jest Konkurs na najwięcej postów. Tu chodzi o to, żeby zdobyć porady. A nie : Rox ma fajna sylwetke od 10 lat.

EOT

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co z tego że mam 1500 portów w 4 miesiące? To nic nie znaczy. . . Nie etyczne? Lol. . . Teraz każdy pokaże jaki jest fajny i że prosi o usunięcie posta bo to spam. . .

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiesz co. Zaczynasz zachowywać się jak małe dziecko i drażnić innych. Większość twoich postów jest bez sensu. Zobacz sobie na Psychopatę. Jest na forum przez ponad 4 lata. Był jednym z pierwszych użytkowników. Napisał zaledwie 355 postów. Zaledwie? To wystarczyło by został doceniony! A dlaczego? Bo zawsze można było liczyć na dobrą radę z jego strony i zawsze pisał na temat! Drugi przykład? Kakol. 1900 postów w rok. Dużo. Ale. dlatego bo musi codziennie uporać się z 15 innymi użytkownikami, którzy piszą bez sensu i myślą, że ktoś ich respektuje bo mają 1500 postów. Ja respektuje Psychopatę i Kakola bo zawsze piszą na temat i dobrze radzą. Nie napiszą byle czego tylko zawsze przemyślą, bo wiedzą, że jak coś źle napiszą to całe forum będzie miało dąsy. Z mojej strony to narazie wszystko. Także zastanów się nad tym co napisałem. A jak nie to czytaj aż zrozumiesz. Ps Lukaszewicz też jest użytkownikiem godnym pochwał.

Nie zapomnij o naszym moderatorze Honda96 :P
Kakol

RE:

[glow=red][shadow=darkred]Akurat z nim mam mało kontaktu. Ale skoro jest moderatorem to musiał zasłużyć swoją ciężką i żmudną pracą na forum.[/shadow][/glow]

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2008, 21:09 przez garenge, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sensowna wypowiedź Garenge. No racja jestem na forum 4 lata (w tym miałem rok przerwy) i nigdy nie lubiałem pisać postu w stylu " Tak zgadam się z moim poprzednikiem " itp... Zawsze pisze kiedy muszę lub kiedy poprostu chcę lub potrafię komuś pomóc. No i czasami z ciekawości itp :wink: Kasuje ostatnio dość sporo postów z powodu, że niektóre mnie wyprowadzają z równowagi. Ludzie pamiętajcie, że na tym forum nie będą was szanować tylko z tego powodu, że macie rangę " Specjalista " Lub " Ekspert " :wink:.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
garenge pisze:
Jasiu po prostu nieraz za dużo piszesz. To nawet nie etyczne, żeby użytkownik który jest 4 miechy na forum miał 1600 postów. Niektórzy, np. ja odbierają to tak jakn spam i nabijanie postów.

Dużo/większość osób chce pokazać jakimi są znawcami mechaniki i innych spraw dotyczących tematu skuter-silnik-tuning. Wszystkie te osoby w dziwny dla mnie sposób doradzają (piszą głupoty) we wszystkich działach na forum poczynając od działu Kymco do scoootów z silnikiem Hondy - Jasiu albo Damian1322. Tacy pseudo-mechanicy nieraz potrafią wprowadzić w błąd naprawdę mało doświadczonych użytkowników, którzy oczekują tutaj pomocy. W/w koledzy w ciągu dnia potrafić nabić 50 postów - i po co?

Ludzie jak się nie znacie nie wypowiadajcie się. Masz Peugeota tak jak ja? Pisz i doradzaj w dziale Peugeot, a nie w dziale Kymco! Masz Matrix'a i wypowiadasz się na temat Speedfight'a nawet nigdy nim nie jeżdżąc? Bezsens.

I proszę Was, nie twórzcie 10 postów tylko po to, bo nikt Ci nie odpowiedział w 1, albo o czymś zapomniałeś. Nie po to na forum istnieje taki magiczny przycisk jak edytuj, żeby było fajnie.

Pozdrawiam.

[center]
Peugeot TKR Corsa 70cc 2ned ScooterCenter.de
(Keihin PWK 24mm)

Obrazek

1300/1500km

[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam pytanie dlaczego usunięto mój temat o blokadzie w katanie???? Cytuję posta:

Cytuj:
Witaj jasiu226,

Twój Temat napisany przez Ciebie na: "MIELOCH MOTOCYKLE - Forum...", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.

Twój post:

Temat: "Blokada wariatora w katanie? Fotki"

Witam, kumpel ma katane seria 99 rok... Ostanio odkręciliśmy wario bo chcieliśmy sprawdzić czy nie ma czasem blokady (pierścienia). Nic takiego nie było, ale do wariatora dokręcona jest taka blaszka jak na zdjęciach. Czy to blokada? Proszę o pomoc posiadaczy Katany 99...

http://img216.imageshack.us/img216/6725/n731133wl1.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/3199/n731134ku7.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Email wysłany do Ciebie z "MIELOCH MOTOCYKLE - Forum..." http://forum.mieloch.pl

:roll:

Proszę o odpowiedź!!!

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 159
Bo założyłeś takie 3 tematy o tej samej treści!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
o kurde... ale wtopa... :/ To dlatego, że pisałem ten temat na telefonie... :/ Pozdro...

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ]