Dzisiaj jest 02 lut 2025, 4:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Który lepszy? używkę chce kupić, ale na przyszły rok ;P bez tuningu, sam chce się pobawić... a więc który szybszy, lepiej przyspiesza itd. proszę o rade

Keeway F - act
I jedziesz dalej
F - act:
wario Hebo Next Generation
i dalej sie robi xD

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Powiem ,tak w teście skutery.net osiągi były prawie takie same na korzyść roxa ,ale speed też daję radę ,poza tym do roxa masz więcej części tuningowych i są one tańsze ,speedfight jest wygodniejszy i ładniejszy :) Do tuningu optycznego polecam ci speeda :) Pozdro

Speedfight 2 czarny po optyku i mechanice Full Sport 70cc 2007 rok LC SPRZEDAM !

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja bym brał Aeroxa. Trochę szybszy niż speed i masz trochę większe pole do popisu jeśli chodzi o tuning, zarówno optyczny jak i mechaniczny...

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja bym wybrał roxa jeżeli chcesz szaleć świetnie nadaje sie do stuntu itp, a w speedzie szybko pada przedni amor. Do aeroxa jest najwięcej częsci tuningowych i w ogóle. Rox ma lepsze zawieszenie (sporowe). W testach porównawczych pomiedzy roxem a speedem yamaha zawsze wypada lepiej.

Aprilia Rally AC

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi osobiście bardziej podoba się Aerox, ale Speedfight 2 też niczego sobie. Jeśli chodzi o tuning to również Aerox, można w nim wymienić praktycznie wszystko i w Polskich sklepach też jest do niego b.dużo części. Osiągi praktycznie takie same ale przyspieszenie ciut ma lepsze Aerox. Jedyny minus w Aeroxie to jego zawieszenie, troche za twarde na Polski dziury w drogach, ale felgi 13 calowe to tłumią. No wiadomo, że ja jestem za AEROXEM

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak ja bym mial wybierac bral bym roxa :D Ma wdg mnie ciekawsza stylistyke i wieksza mozliwosc tuningu (latwiej o czesci) :smile:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak, zdecydowanie ROX jak dla mnie .. ;p kilku kolegów miało i ma speedfight'a i jakoś 2 nie sprawia już na mnie tak dużego wrażenia, a Aerox nadal jest ładny nadal fajny, nadal każdy go lubi .. i naprawdę dużo większe pole do popisu.. oraz naprawdę ślicznie można go zrobić w visualu .. o speedfight'cie nie mam tak bujnego wyobrażenia , po prostu ten skuter jest dla mnie płytki :D

SPRZEDAM PILNIE! http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=786802206

Tytuł:
*

Pojazd:
Zdecydowanie Speed, rox fajny, ale więcej podoba mi się Speed. Fajny wygląd, wygoda i dobre przyspieszenie, lecz mają porównalne prawie wszystko, ale minarelli w yamaszce to minarelli :-) Bez obrazy Kakol....

Tytuł:
*

Pojazd:
ok, ja jestem za roxem, bo speeda ma mój kolega ;p i on mi proponuje go, ale mnie bardziej sie podoba rox ;p a czy będę wstanie roxem wyprzedzić go? jeżeli on i ja będziemy mieć po odblokowaniu ;p bo zawsze był najszybszy ;p a i który się lepiej zwija? przyspieszenie

Keeway F - act
I jedziesz dalej
F - act:
i dalej sie robi xD

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedfight jest dość awaryjną maszyną. Kolega miał i już w pierwszy dzień odpadła klapka odpadła z akumulatora. Dużo lepiej kieruje mi się roxem, ale za to speedfight jest bardzo wygodny. Jeśli chodzi o osiągi to różnie to bywa. Kwestia dotarcia i szanowania silnika. Jak dziewczyna docierała speeda chłodzonego powietrzem bardzo dokładnie przez tys km to teraz ma efekty. 80 km/h ~~ na prostej czysta seria. Ostatnio natomiast jeździłem roxem z leo vinc Tt to ledwo tyle osiągnął. Jeśli chodzi o tuning to w obu przypadkach jest pole do popisu. Ja stawiam pół na pół, zależy od okazji.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do awaryjności speeda to musze się nie zgodzić bo to na prawde bardzo niezawodna maszyna (oczywiście rox pod tym względem również nie ustępuje). Mi osobiście bardziej podobają się roxy (mimo że mam speeda :P) a co do osiągów to oba są naprawdę mocne ale jednak Minarelli to Minarelli :razz: :mrgreen:

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
psychopata pisze:
Speedfight jest dość awaryjną maszyną. Kolega miał i już w pierwszy dzień odpadła klapka odpadła z akumulatora. Dużo lepiej kieruje mi się roxem, ale za to speedfight jest bardzo wygodny. Jeśli chodzi o osiągi to różnie to bywa. Kwestia dotarcia i szanowania silnika. Jak dziewczyna docierała speeda chłodzonego powietrzem bardzo dokładnie przez tys km to teraz ma efekty. 80 km/h ~~ na prostej czysta seria. Ostatnio natomiast jeździłem roxem z leo vinc Tt to ledwo tyle osiągnął. Jeśli chodzi o tuning to w obu przypadkach jest pole do popisu. Ja stawiam pół na pół, zależy od okazji.

Święta racja. Sam znam takie przypadki, więc 50/50, choć może silnik Minarelli ma więcej możliwości co do tuningu niż silnik Peugeota, ale do każdego z nich coś dobierzesz. :)

[center]
Peugeot TKR Corsa 70cc 2ned ScooterCenter.de
(Keihin PWK 24mm)

Obrazek

1300/1500km

[/center]

Tytuł:
*

Pojazd:
e mnie nie chodzi o wygląd tylko o osiągi więc co w końcu lepsze, bo stylistyka u mnie do roxa na +

Keeway F - act
I jedziesz dalej
F - act:
i dalej sie robi xD

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
jeżeli osiągi to bierz rox`a

Aprilia Rally AC

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oczywiście moje zdanie jest za roxem. Są bardzo ładne , zgrabne a co najważniejsze mocne i wytrzymałe :) Co prawda dla niektórych roxy są już troche nudne ... Ale wszystko co dobre jest popularne :) Ja wybrał bym roxa :) Ale kocham też neosy :) Ale roxy to już jest klasa sportowo-turystyczna. Więc wielki + dla roxa :)

Obrazek

http://wolnekonopie.pl/

Tytuł:
*

Pojazd:
a jest jakiś szybszy? tylko w cenie używka do 4500 tysia bo więcej nie mam ;P a i chodzi mi o serje odblokowaną, tun to sam chce ale mniejszy zrobić, bo wiecie rodzice ;/

Keeway F - act
I jedziesz dalej
F - act:
i dalej sie robi xD

Tytuł:
*

Pojazd:
W dwumiesięczniku "SKUTER" porównywano aeroxa i sr50r factory, i aprilia wygrała pod względem mocy i zawierzenie lepsze do tego ,optycznie też jest ładna.

Tytuł:
*

Pojazd:
Hmmm, też się zastanawiam między Roxem i Speedem. W Yamaszce kusi mnie ten silnik, wizje tuningu i spore osiągi. W Peugeocie podoba mi się design, 2 miejsca siedzące, wygoda i stylistyka. To będzie naprawdę trudny wybór.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MI sie osobiście bardziej Peugot podoba w wersji WRC :) Osobiście nigdy nie jechałem takowym. Ale jak widzę jak jeźdżą nimi to mi sie bardzo to podoba. Koło mnie jerzdżą takim niebieskim i zielonym i jak przejeżdżają kołomnie to lecą spokojnie z 85km/h jak nie więcej. Zarombisty jest ten skuter. A Aerox ma mój Kolega i zbytnio mi sie nie podoba :/ Przyspieszenie owszem ma bardzo dobre ale pod względem wizualbyn to nie wpada mi w góśt ten skuter.

Kocham moją gilerke runner :*

Tytuł:
*

Pojazd:
Aerox świetnie prezentuje się z kierą BMX, bo oryginalna kiepsko wygląda.

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna