Dzisiaj jest 13 lut 2025, 2:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
GPS pisze:
PenerCargo, Kąkol nie ma tego sklepu,tylko P.Mieloch,to jest forum

Seeeeeeerio ? Kąkol to admin czy ktoś tam, niech wyżuli kase na forum ;) Milusiewicz czy ktoś - masz racje, i usunięcie tematów to tylko doraźna próba ratowania forum - powinno się zrobić nowe forum, naprawić baze danych MySQL i konwertować ją do IP.Boarda.

MotoRoxik pisze:
dzięki wielkie PenerCargo, widze że bardzo pomagasz na forum i za to cię cenie:wink:

Zajrzyj i oceń moje Rieju

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator

Pojazd: Yamaha Majesty 250
PenerCargo pisze:
Kąkol to admin czy ktoś tam

Kąkol to jest administrator tego forum, a nie "ktoś tam". Natomiast właścicielem i patronatem forum jest ktoś inny.
Chyba nie bez powodu nazwa forum to "MIELOCH MOTOCYKLE".
Jeśli są problemy z funkcjonowaniem forum, to są pewne osoby, które coś z tym faktem pewnie zrobią, ale czy my sami przypadkiem nie zaśmiecamy i nie spowalniamy tego forum?
Wystarczy popatrzeć ile osób ma w swoich podpisach różnego rodzaju zdjęcia i ruchome obrazy.
Propozycje aby zamknąć to forum i stworzyć nowe, to chyba jakaś kpina. Może sam uruchom swoje forum ,zostań adminem, będziesz miał własną domenę którą opłacisz i może kiedyś dopracujesz się rozpoznawanej marki takiej pod jaką funkcjonuje to forum.
Usuniecie tematów ? może to i coś pomoże, ale przede wszystkim skasowałbym cały offtopic i te totalne bzdury tam pisane.
Jest tutaj sporo ważnych tematów, które dla tych którzy chcą się czegoś dowiedzieć , są prawdziwą kopalnią wiedzy. Jak tego nie stracić kasując forum ?
Pomysł, aby usunąć userów, którzy dawno tu nie zaglądali ? może takich, którzy niewiele tu pisali , chociaż to niewiele by zmieniło.

"Poznaj swój skuter zanim ON da się poznać :twisted:" - Mycen

Mycen, pamiętam i dziękuję .

Ostatnio zmieniony 15 paź 2010, 13:39 przez adames, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Kurna czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem ? Ja wiem o tym kto jest właścielem, kto jakimś tam adminem (admin to nie jest żadne wyróżnienie, tylko ciężka praca, więc czego się buzujesz).

Cytuj:
Propozycje aby zamknąć to forum i stworzyć nowe, to chyba jakaś kpina. Może sam uruchom swoje forum ,zostań adminem, będziesz miał własną domenę którą opłacisz i może kiedyś dopracujesz się rozpoznawanej marki takiej pod jaką funkcjonuje to forum.

Wiesz co to znaczy PRZENIEŚĆ ? Idź reguluj gaźnik.

MotoRoxik pisze:
dzięki wielkie PenerCargo, widze że bardzo pomagasz na forum i za to cię cenie:wink:

Tytuł:
Ex Moderator

PenerCargo pisze:
Kurna czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem

Wystarczyło więc po przecinku napisać :
"Kąkol to admin, czy ktoś tam niech wyżuli kasę na forum" :mrgreen:
zdanie ma teraz zupełnie inne znaczenie :P
Powinno się to zdanie zupełnie inaczej napisać, ale nie wiem, czy Ciebie na to stać. :mrgreen:

Milusiewicz pisze:
Usuń wszystko i zacznij od nowa

To nie jest to samo, co przenieś wszystko :mrgreen:

PenerCargo pisze:
Idź reguluj gaźnik

Zapomnij, skut już odstawiony na zimę , a to jest taki model, że nie wymaga żadnej regulacji , po prostu się odpala i jeździ, nie trzeba tu nic grzebać. :mrgreen:
Jakieś inne rady ?

Ostatnio zmieniony 15 paź 2010, 15:57 przez adames, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Reguluj gaźnik to postawa 3/4 społeczności tego forum , na którym ludzie szukają pomocy. Nie działa Ci skuter - REGULACJA - zatarł się - NIE WIADOMO ALE TO REGULACJA. Ja pisze tylko i wyłącznie o swoich postach i zwisa mi to co inni napisali, odnoszę się też prawie tylko do swoich postów z powodu podanego na początku tego postu. Stać mnie na dużo rzeczy - np. na zakończenie tej dyskusji, bye.

MotoRoxik pisze:

Tytuł:
Ex Moderator

PenerCargo pisze:
Ja pisze tylko i wyłącznie o swoich postach i zwisa mi to co inni napisali, odnoszę się też prawie tylko do swoich postów

To niby dlaczego cytujesz wypowiedzi innych w tym i moich ?
Czy ludzie tu szukają pomocy ? Z pewnością większość tak, ale są tu i tacy, którzy tej pomocy udzielają innym. :mrgreen:
Natomiast jeśli jest ktoś kto pełni rolę informatyka na forum, a pewnie ktoś się tym zajmuje, to pewnie będzie wiedział co zrobić aby poprawić sytuację. Rady takie jak tu się pojawiają, z pewnością nawet nie zostaną przeczytane.
PenerCargo pisze:
Stać mnie na dużo rzeczy - np. na zakończenie tej dyskusji, bye.

A mnie stać nawet na rozmowę z Tobą, i zapewniam Ciebie, że fajnie się przy tym bawię :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 15 paź 2010, 16:21 przez adames, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
A ja jeszcze coś napiszę. Ja nie odczuwam żadnych specjalnych doznań przed kompem, a szczególnie przeglądając forum ... no chyba, że chce mi się do łazienki. Jeżeli Ciebie cieszy komputer ... ;)

MotoRoxik pisze:

Tytuł:
Ex Moderator

A to dziwne ? wręcz zastanawiające co napisałeś, jesteś tu 20 dni, napisałeś 162 posty, czyli średnio ponad 8 postów dziennie i nic nie ciągnie Ciebie do kompa ? Normalnie zastanawiające :mrgreen:
Mi natomiast przesiadywanie przed kompem i pomaganie innym sprawia niesamowita frajdę.
Spróbuj komuś pomóc i jeśli ten ktoś Ci podziękuje, to sam zobaczysz jakie to uczucie.
Pewnie zauważyłeś od kiedy tu jestem i jeśli sprawdziłeś moje posty, to zdecydowana większość, to pomoc innym userom.
A że czasem z kimś się trochę podroczę? no cóż akurat padło na Ciebie, nie mniej jak zauważyłeś, robię to z pełnym szacunkiem do Ciebie. :mrgreen:

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja niestety nie odczuwam dyskomfortu z powodu twoich nie trafiających do mnie tekstów. 8 postów dziennie na takim forum pełnym osób mających naprawdę dziwne problemy, to nie problem - hmm... są takie dni gdy siedzę dużo przed kompem, są takie gdy w ogóle :) Mi sprawia frajdę pomoc użytkownikom i uzmysławianie 'mechaników' :) Dużo osób mi już dziękowało, to nie jest moje pierwsze konto - tamte zgubiłem z czasem, pierwsza rejestracja była równo dwa lata temu :)

MotoRoxik pisze:

Tytuł:
Ex Moderator

PenerCargo pisze:
Ja niestety nie odczuwam dyskomfortu z powodu twoich nie trafiających do mnie tekstów

Jednak drogi przyjacielu, z zaciekawieniem czekasz czy i co odpiszę :mrgreen:
I nie wysilaj się na frazesy, że Ciebie to nie interesuje, bo wiem, że to nie jest prawda :mrgreen:
Konto zgubiłeś ? a niby jak ? z kieszeni wypadło ? Trzeba było do Kąkola napisać, a On by przypomniał Twoje hasło. Czy chociaż pamiętasz swój poprzedni nick?
A, i jeśli "ubodło" Ciebie moje określenie na początku postu ? No cóż miło mi było z Tobą to porozmawiać.
Ja dla odmiany kończę już tą polemikę, a jeśli chcesz pogadać, to zapraszam na PW.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2