Dzisiaj jest 02 lis 2024, 9:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam
Ostatnio zakupiłem derbi sende drd racing 09 (za grosze jak na jej stan i rocznik) i mam do was kilka pytań:
1.kierunki. Brakuje w niej kierunkowskazów z tyłu, z przodu są zwykłe (nie diodowe) i działają całkiem nieźle. Chciałbym założyć ledowe kierunki najlepiej jakieś tańsze z allegro ale nie te całkiem tanie za 15 zł aletak do 120 z małym chakie i do tego jakiś dobry przerywacz, może ktoś już podobne kupił i wie jak wyglądają działają? np. http://moto.allegro.pl/kierunkowskazy-m ... 71822.html albo: http://moto.allegro.pl/kierunkowskazy-m ... 71822.html albo jakieś inne proszę o linki i opinie.
2.przerywacz. Jak podpiąć ten ledowy i jaki wziąść gdzie się on znajduje w sendzie czy to jest taka kostka pod siedzeniem z 3 kabelkami?
3.lampa. Jak moto jest włączone to świeci cała a ajk nacisne chamulec to tylko połowa czy to tak ma być?
z góry dzięki za odp.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiem że z tą lampą to nie powinno być powinna się wtedy mocniej świecić (jak w każdym moto)....
A te kierunkowskazy powinny być git :)) :http://moto.allegro.pl/kierunkowskazy-led-uniwersalne-i1277491784.html

Nie ma Lipy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi by bylo troche szkoda kasy na takie drogie kierunki są tańsze po 15zl za sztuke.

YAMAHA YZF-R125

http://polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha/YZF-R125/133926

YAMAHA JEST BOGIEM>>>JAZDA NAŁOGIEM>>>TUNING PODSTAWĄ>>>STUNT ZABAWĄ

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
ja mam sende z 2007 roku i przerywacz jest w regulatorze i ty tak samo będziesz miał i idzie od regulatora 1 pomarańczowy kabel na przełączniki potem to już ich jest więcej ale ciebie napewno musi ten pomarańczowy interesować ja na twoim miejscu kupił bym te tylnie jakieś używki za kilka zł i nie musisz dokupować żadnego przerywacza itp a te małe mini migacze to może fajnie wyglądają ale latem w słońcu ktoś może ci w dup.... zaparkować bo nic nie widać żeby migały wiem od znajomychwięc odradzam te mini kierunki

Kamill1910 pisze:
chcę już ruszać dodaję gazu a tu nie pobiera mocy tylko gaśnie

Tytuł:
*

Pojazd:
Z tą lampą to źle to opisałem chodziło mi o to że jak moto włączone to świeci cała lekko a jak hamulec nacisnę to połowa świeci mocniej a druga to tak jak na nie wciśniętym hamulcu, lampa diodowa jest oryginalna tylko za koło przeniesiona. szevaRSS, ale moja derbi prawie nówka to dziwnie by było kierunki za 15 zł wsadzać. A, i co z tym przerywaczem jak i czy by się dało ten ledowy podłączyć?
Edit:
Napiszcie coś gdzie jest ten regulator i jak wygląda czy nie będzie problemów z założeniem ledowego przerywacza jaki kolor mają przewody od kierunków i czy te kierunki co podałem będą wmiarę dobre jakościowo czy za taką kasę się opłaca
proszę o pomoc

Ostatnio zmieniony 22 paź 2010, 19:59 przez simon.b, łącznie zmieniany 1 raz

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ]