Dzisiaj jest 31 sty 2025, 17:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak w temacie, mam dylemat, który telefon wybrać. Co wy byście wybrali?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
Wildfire. Ze względu na system. C6 z tego co wiem ma symbiana, a HTC androida, co daje mu dużą przewagę nad nokią. Chyba od razu masz w nim nakładkę htc sense, więc wygląd launchera jest podobny do windowsowskich odpowiedników tejże firmy, oraz mniej muli od czystego androida. Zresztą, poczytaj sobie forum o tym systemie, tam wszstkiego się dowiesz. Jak dla mnie wszystkie te nokie serii N, oraz np. ta C6 są gorsze od wielu sprzętów innych firm, lecz dużo osób kupuje je ze względu na markę, bo 'Nokia to Nokia'. Sam mam sprzęt na andku, i o ile sam telefon mogłem wybrać inny (nie miałem za dużo pieniędzy na ten cel) to jednak sam system mi się bardzo podoba i mogę go polecić.

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Właśnie dylemat mam dlatego że HTC ma duużo gorszy ekran ;/ 240x320 w takim dużym wyświetlaczu to nie najlepsze rozwiązanie, chyba będe musiał pójść do salonu i się po prostu pobawić tymi telefonami :)

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Siemka, domyślam się że bierzesz telefon na umowę, a popatrz no jeszcze na samsung galaxy, sonyericsson c905, mam i polecam:) bardzo dobry telefon

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
mucha1991 pisze:
Siemka, domyślam się że bierzesz telefon na umowę, a popatrz no jeszcze na samsung galaxy, sonyericsson c905, mam i polecam:) bardzo dobry telefon

Porównujesz C905, na javie, bez OS'u do Androida czy nawet Symbiana? Bez przesady :roll: . Jako telefon do szpanowania aparatem 5Mpix i dzwonienia jest ok, ale to tylko droga zabawka. System możesz sobie dowolnie konfigurować, (tak tak, wiem są mody na DB3150, ale co to za zabawa 'otwierać' cały system żeby zmienić pierdółkę?) takiego smartfona możesz używać praktycznie jako przenośnego komputera. A Galaxy ja mam... i nie polecam. Żałuję, że nie wybrałem HTC, ale za mało funduszy miałem. Bugi z taktowaniem procka, praktycznie brak sterów OpenGL, wszystko trzeba łatać samemu. A samsung? Wydaje kolejne oprogramowanie z nową cyferką nie robiąc kompletnie nic. Tyle z mojej strony. Jeżeli jednak masz więcej kasy, bierz Desire lub Legend, na pewno się nie zawiedziesz :< . Pozdro.

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wziąłem HTC. Android mnie przekonał ;p

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Bardzo dobry wybór, a co do c905 to po pierwsze ma on 8 MPIX a nie 5 a po drugie to poleciłem go alternatywnie, bo sam go używam i przez ponad rok czasu jestem bardzo zadowolony;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]