Dzisiaj jest 13 lut 2025, 6:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja bym sobie doskładał i złożył własny komputer , bo kumpel kupił tego kompa z allegro tylko inną
obudowe i uważam że ten komp to gówno, popieram seb94, ludzie myślą że jak mają 1Gb
karte graficzną to wymiatają, a niektóre 512 z bardzo wysokim taktowaniem rdzenia są lepsze od tych z 1Gb pamięci

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Cytuj:
Wszystko jest ok tylko zasilacz słaby

vrathe, tu nic nie jest ok tylko procesor, poza tym to obudowa nie przewiewna, karta grafiki od razu brałbym gtx 260 albo 275 pamięć 4gb wystarczy ale np firmy goodram a nie jakiś silicone coś tam i najważniejsze zasilacz brałbym bez apelacyjnie tagan 800w, który mam i polecam pracuje on u mnie już rok na takim zestawie: procesor intel core 2 quad q 9300 nie kręcony grafika gtx 260 diwe karty w sli ramy 4gb ddr 2 kingston płyta główna jakiś gigabyte obudowa cooler master elite 330 i jest elegancko, a na takim zestawie to pochulasz długo w wysokich detalach w najnowsze gierki, a i wszystko to pracuje pod 24 calowym monitorem w rozdzielczości full HD i tylko gta4 ma ścinki i crysis a inne NORMALNE gry chodzą na fulla.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
jedyne co jest dobre z tego zestawu to proc (bo oryginalny) ram, HDD, zasilacz (choc pisze ze markowy to w to nie wierze )jakieś g**o grafa to tez badziewie może ma te 1 gb ale i tak będzie słaba
jest o polowe słabsza od mojego gf 9600 !! choć moj ma 512 mb !!!!!!!!!
a po za tym to takie zrobione zestawy to sa do bani - nigdy sie nie powinno tego kupowac bo to idą tylko na jak najwięcej mb a nie na jakosc tych mb

Ostatnio zmieniony 10 lis 2010, 17:19 przez JaJeCkO, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2