Dzisiaj jest 13 lut 2025, 6:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sama końcówka tłumiąca do tego wydechu kosztuje 30 € ;)

A jest zrobiona z włókna jak ww napisał ;)

Jestem posiadaczem takiego wydechu, kupiłem go od kolegi. Gdy pracował on w Piaggio nrg mc3 na 70 to osiągi znacznie wzrosły. Ogólnie wydech daje fajny dzwięk, nie pierdzii jak większość ;)

Xps > Senda > PGO > TKR > Aerox >2x Bws > Aerox

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=181343

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
olexy pisze:
Tłumik wykonany jest z włókien, tak aby zminimalizować ewentualny hałas, zapewniając jednocześnie dźwięk przyjemny dla ucha. Na zewnątrz jest dostępny w kolorze chromu i węgla w zależności od modelu. Podobnie, tłumik może być ustawiony wysoki (klasyczny) lub od dołu (tył) w oparciu maszyn.

Zatwierdzone, trudno jest znaleźć we Francji. W Hiszpanii sprzedanych około 145 euro. Wystarczy powiedzieć, że jest bardzo drogie w porównaniu do konkurentów. Lepiej zainwestować w Yasuni, Doppler lub Leovince bardziej wydajny przy tej samej cenie.

Połowa to masło maślane tej wypowiedzi.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
DR_Evolutio, nie chcę byc niesympatyczny, ale ja zauważyłem już któryś raz z kolei, że "nie" z czasownikami piszesz łącznie :roll: .

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wydech jest strasznie szajsowy jak to ujął DR Evolution - chociaż wszystko kwestia silnka, na jednym działa dobrze, na drugim nie. Gdy wydech był w moim posiadaniu (ten polerowany 'do połowy' Endy do P/G) dowiadywałem się co nieco na angielskich forach, bo Endy to angielska firma - wydech nowy kosztuje 35-45 funciaków , czyli 260 zł max :) Więc kupowanie używki za 200 zł to coś chorego :) I tak na farcie odzyskałem to 230 zł od bławata i byłem na plusie - tyle, że stracone nerwy ;) A i tamten polerowany był w strasznie gównianym stanie, ale teraz nawet fajnie wygląda.

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Ostatnio zmieniony 16 lis 2010, 14:53 przez Sendzia, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2