Dzisiaj jest 04 lut 2025, 22:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Tak do posiadaczy tych skuterów albo do wszystkich jak się znacie xd gdybym chciał zrobiĆ nadkole u mnie sprawa wygląda tak Obrazek
kierunki są wbudowane w obudowę i co wtedy z nimi jak bym chciał to zdemontowaĆ i zabraĆ się za robotę ? i tam gdzie jest światło odblaskowe ( nie stop poniżej stopu ) to tam praktycznie jakby tego plastiku nie było w miejscu światła odblaskowego widaĆ już bak paliwa i jak to zrobiĆ żeby to wyszło tak jak ma ziomek na polskiej jeździe ? Obrazek wyszło mu to cudnie :D

~ B y T i A n ~

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kierunki ma tam gdzie Ty tylko że on ma mniejsze i tak nie widać,a bak jak wystaje to pewnie ma przerobiony że ma teraz pod siedzeniem.
A z czego on ma to nadkole?:)

" Z Motorem jak z Kobietą: pokochaj, zrozum a później rozbieraj " :D

Tytuł:
*

Pojazd:
jak bak ma przerobiony i jak pod siedzeniem ? :D

~ B y T i A n ~

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tam gdzie masz schowek pod siedzeniem to on tam może mieć bak i dlatego mu nie wystaje.

" Z Motorem jak z Kobietą: pokochaj, zrozum a później rozbieraj " :D

Tytuł:
*

Pojazd:
O matko!!! człowieku popatrz sobie na owiewki zboku skutera tak żeby z prawej i z lewej sie pokrywały!!! Nic nie stoi na przeszkodzię żeby deske zamontować jako nadkole tyle tam jest miejsca pod bakiem że hoho :P
Ja na wiosne sobie zrobie bo teraz w zimie bym sobie robił bo nuda ale nie mam ogrzewania w garaży, plexa jest odpowiednia do rometa 717 i nitami pyknąć a te kierunki sobie możesz zrobić tak jak ma giant na polskiej jeździe i nie bd musiał mniejszych kupować ... nie moge czytać takich postów jak ktoś dobrze nie zobaczy ani nie pomyśli tylko pyta o pomoc w tak oczywistych sprawach, a no i co do michała z polskiej jazdy ma 2T a nie 4 wiec tam jest całkiem inaczej niż w odkurzaczach! :angry:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nadkole on ma z blachy
ja bede wlasnie chyba nadkole robil i wystaja z plastikow takie dwa dekolt co one trzymaja cale to czarne na rejestracje i kierunki i do tego mozna wlasnie kierunki przyczepic.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Ten ziomek na PJ ma wyjęty cały błotnik i kupione nowe kierunki, które widac pod numerem 717. A nadkole to nie wiem z czego, ale na pewno nie musiał chowac baku ;)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Cytuj:
Ten ziomek na PJ ma wyjęty cały błotnik i kupione nowe kierunki, które widac pod numerem 717

No to raczej nie trzeba mieć mgr żeby to zauważyć...
Ale wracając do tematu to bez sensu kupować nowe kierunki skoro sobie można z blachy kajnerowej zrobić mocowanie na tablice i na kierunki, ja tek bd na wiosne robil tak że jak coś to foty bd :D ale moge pokazać o o mi loto :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam pytanko bo jak zaówarzyłem na pierwszej fotce masz 2 amory an drugiej 1 :mrgreen: ??? Przerabiał si coś ? :P

Tytuł:
*

Pojazd:
Bo to jest skut 2 innych osób, a co do amortyzatora to nie polecam wyciągać jednego bo rama nie jest do tego przystosowana co w wyniku cała przekładnia wraz z kołem jest śmiesznie przekrzywiona na strone po której jest amor,tak to do dupy wygląda jak by sie miał rozkraczyć i na zakrętach lekko balansuje ;/

Edit

Koledzy w sobote sie bd bawił tą rurką sprzed głowicy cylindra w naszych rometach podobno dostaje takiej mocy że 70 jedzie na prostej i nie zwalnia znacznie pod górki co jest największa wadą odkurzaczy;/ Jak coś to da to zrobie artykł i napisze co i jak :D :twisted:

Edytuj posty !
Jurek

Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 20:37 przez RolleR, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ]