Dzisiaj jest 13 lut 2025, 14:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zamierzam sobie niedługo kupić jakaś klawiaturę , podkładkę pod mysz i jakieś dobre słuchawki . Dużo gram w gry , strzelanki itp Często w cs i inne tego typu gry . Moja klawiatura stara ma już 5 lat i się powoli psuje wiec czas na zmianę ,podkładki nie mam w ogóle bo kiedyś kupiłem jakąś najtańsza i się ślizgała po biurku , zacinała się na niej myszka itp . Myszkę mam A4Tech x7 model xl750bf , Co do podkładki jeszcze to słyszałem ze jaka qck jest dobra i w miare tania ;)

Doradźcie co kupic , dawajcie swoje propozycje ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Klawiature to najlepiej Tracera, dobra podkładka do strzelanek to qck heavy najlepiej a myszke razera deathaddera albo jakiego microsofta 1.1

Ostatnio zmieniony 05 gru 2010, 0:44 przez duke9494, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Zależy też ile masz Mamony :D

Słuchawki Steelseries

Klawiatura Logitech

to z górnej półki jest także wiesz modeli dobrze nie znam bo nie gram już :)

My Aprilia SR'R :

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... d469b6be03

Komentować :P

Tytuł:

Pojazd:
Jak chcesz wydać trochę kasy na słuchawki to zastanawiałbym się nad czymś takim jak Steelseries 5H lub 7H bo to już naprawdę porządny sprzęt a jeśli chcesz coś tańszego tak do 150 zł to polecam słuchawki Plantronics Gamecom 377 lub Steelseries 4H :) co do klawiatury i myszki to brałbym to klawe razera bym brał i myszke też , możesz też popatrzeć na nowe modele x7 te co mają 3600 DPI bo też są dobre :) a podkładkę to Steelseries lub razer ja osobiście polecam Steela podkłakę bo się bardzo dobrze trzyma biurka i się nie zużywa za bardzo po długim czasie i ogólnie dobrze się na niej steruje myszką.

Tytuł:
*

Pojazd:
z podkładek to dobre jest SteelSeries QCK
Myszkę i klawiaturę nie musisz jakiejś super za kilkaset złotych. Nie. Kupujesz to według własnego upodobania. Nie każda myszka pasuje jedna będzie za duża druga za mała, po prostu musisz iść do sklepu dotknąć, obadać i kupić.
Słuchawki. Pierwsze zasadnicze pytanie masz kartę dźwiękową. Bo nie wiadomo jak drogie i super kupisz słuchawki to i tak bez karty mało zadziałają. Tutaj cytat z forum :,,Pamiętajcie bez dobrej karty dźwiękowej nie uzyskacie dobrej jakości dźwięku"
i Kolejny dotyczące serii H :,,- SteelSeries 5H (złom, lepszym wyborem będzie sprzęt DJ, ale jeżeli upierasz się na mikro to Sennheiser PC151)
- SteelSeries 4H (jaki szajs teraz to już kosztuje 200 zyla już nie mogli ceny zmniejszyć bo w ogóle ktoś kupił? NASTĘPNY SZAJS!)
- SteelSeries 3H (drogie to i niewygodne jak nie wiem!)"

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
kosa423 pisze:
z podkładek to dobre jest SteelSeries QCK

Z tym że OcK + (ta większa).
Słuchawki Steelseries Siberia V2 czerwone (mogę sprzedać :D)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak masz dużo kasy, to kup sobie słuchawki jakieś studyjne typu AKG lub Senheiser. Wygodne jak nie wiem + świetna jakość dźwięku.

Peugeot JetForce R-Cup

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Myszkę mam właśnie a4tech x7 2500dpi max.
Co do klawiatury myślę ze tak do 100 zł max mogę wydać
Co myślicie o podkładce qck mini ? bo nie chce jakiejś nie wiadomo jakiej wielkiej żeby mi polowe biurka zajmowało a myślę ze to qck mini sprawdzi sie u mnie doskonale .
A wracając do słuchawek to myślę ze w granicach do 100 mogę coś wydać

Tytuł:

Pojazd:
http://allegro.pl/a4tech-x-748k-x7-g800 ... 41884.html popatrz na to , zestaw dobry za małą kasę , posiadam tą klawiaturę z tego zestawu od roku już i jest ona bardzo dobra do takich gier jak cs i ma bardzo dużo funkcji :) myszka też może być dobra bo 3200 DPI i wydaje się solidniejsza niż poprzednie modele :)

Tytuł:
*

Pojazd:
Kartę dźwiękową Audigy sb0090 ;) na integrze źle słychać. Cena tych siberianków pewnie koło 160zł?
Jakbyś coś jeszcze wydłubał z portfela Sony mdr-xd200 lub akg k77:D
Możesz kupić najpierw słuchawki potem karte :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do podkładki sam od 2 lat mam steelseries, to nawet się te napisy nie pościerały, zero ślizgania itp. Jak masz wystarczająco dużo miejsca polecam tą dużą wersję.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
-podkładka qck standard
-słuchawki steelseries 5h/(logitech g35/plantronics gamecom 777)<--- te mam na sprzedaż
-klawiatura razer lycosa

mam jeszcze na sprzedaż podkładki:razer destructor,qck standard i razer control speed mini... i myszke razer lachesis wszystko mogę śmiało polecić ...

sprzedam NOWE łożyska top racing do dt50 LX/MX
i inne:
-logitech g35
-nokia n82
-MTB prodigy 9.81 + pike 409
-creative gigaworks T40

Tytuł:
*

Pojazd:
Słuchawki

zapoznaj się z tym linkiem. Patrz na przyklejone. Cała prawda.

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
To ja Ci powiem tak jeśli chcesz grać na wysokim poziomie i za w miarę tanie pieniądze to polecam : Podkładkę Steelseries QCK FNATIC Edition - najlepsza !! i bardzo duża 'szmacianka' na świecie, myszkę Razera jakąś którą uznasz za dobrze trzymającą się w dłoni - osobiście mam Logitecha MX Revolution - dość dobra myszka, bardzo trwała, ładuję ją dołączoną ładowarką co jakieś 14 dni mam ją rok z początku długo trzymała, fajnie wygląda znakomicie się prowadzi na tej podkładce, posiada silnik który pozwala z przyjemnością przesuwać strony itd. ogółem bardzo dobra myszka jako bezprzewodowa a także polecam ją wszystkim tym którzy lubią dość ciężkie gryzonie. Co do słuchawek - Steelseries 5H / 7H wymiata.. | Senhaisery ale powiem Wam słuchawki to minimum 200 zł jak chcesz grać jak profesjonalista z czego obie te firmy są najlepsze w swoim fachu.. Podaj co wybrałeś i mogę Ci dalej doradzić . Ewentualnie pisz na PW żebym odpowiedział.

Edit : klawiatura to Lycosse - najbogatszą wersję dla graczy z pełnym wypasem [około 200-300 zł] :).

NRG Mc2 96r... LC !

-Hebo NG
- Seria ? :D

Jeśli czujesz sie czasem mały, smutny i bezużyteczny, to pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w grupie!

Ostatnio zmieniony 05 gru 2010, 14:13 przez energie., łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
To zwykła qck tylko, że ma logo fnatic. Czy podkładka zależy od poziomy gry? Nie! Trening zależy.
Steelseries to bagno. Poczytajcie na wiaderku co o nim mówią. Jedynie syberia. Są strasznie drogie. Lepiej Senki. Myszka, trzeba dopasować do dłoni. Klawiatura jaka ci do gustu przypada

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
kosa423 pisze:
To zwykła qck tylko, że ma logo fnatic.
Najpierw **** trzymaj obie podkładki w ręce później odpowiadaj - FNATIC jest grubsza/ i większa nawet od tych dużych QCK. Jest wygodniejsza tym samym dla dłoni w trzymaniu szczura i milsza dzięki wyglądowi dla oka..

Jeśli brać Siberię to jedynie V2. Lecz mimo wszystko wolałbym Senheisery - mistrz do wszystkiego.. :ups:

Jeszcze jedna taka skucha i wpadnie Ci drugi warn/Sadi

NRG Mc2 96r... LC !

-Hebo NG
- Seria ? :D

Jeśli czujesz sie czasem mały, smutny i bezużyteczny, to pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w grupie!

Ostatnio zmieniony 05 gru 2010, 19:31 przez energie., łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
A to zwracam honor. Jednak w cenie są te różnice ;e mnie tam trochę szkoda kasy na jakiś sprzet dla graczy, lepiej zostawić kasę i pójść na browarka ze znajomymi ^^

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Co do słuchawek: ogółem nie patrz tylko na firmę, bo tak to robią ludzie którzy się nie znają. Sam kiedyś stałem przed wyborem słuchawek(tyle że do mp3). Miałem na to 130zł. Ale nie rozglądałem się za słuchawkami akurat za tę cenę. Odwiedziłem wiele sklepów. 3dni zajął mi wybór. Przede wszystkim patrz na to, żeby zakres częstotliwości był jak największy(pospolite słuchawki mają bodajże od 20hz do 20 000hz- trzeszcza przy większym basie). Druga sprawa to wygoda. To też ma wielkie znaczenie. Oglądałem najlepsze marki i nic mi nie parowało. W końcu znalazłem słuchawki sony za 70zł. Zakres od 8hz do 23 000hz-strzał w dziesiątkę:d wygodne i ładne. Mam je od maja i nie narzekam w ogóle. Jeszcze ani razu nie zatrzeszczaly, a różne rzeczy z nimi robiłem:) także bardziej sugeruj się wiedzą, niż opiniami laikow którzy patrzą tylko na marke, bo stracisz pieniądze na byle co. Przepraszam za ewentualne błędy, ale piszę z telefonu.

Tytuł:

Pojazd:
lucek15 pisze:
także bardziej sugeruj się wiedzą, niż opiniami laikow którzy patrzą tylko na marke, bo stracisz pieniądze na byle co.

Tylko nie wiem kto tu napisał o byle czym :lol: on się zapytał o słuchawki do gier i każdy mu polecił słuchawki lub Steelseries 5H/7H które są obecnie najlepsze do gier używane przez najlepszych graczy więc nie powiedziałbym że to byle co bo to nie są słuchawki z marketu za 50zł.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Założę się, że te słuchawki niczym się nie różnią np. od sennheiserów, czy pioneerów.
A że, jacyś ludzie je mają, o niczym nie świadczy.
To że ponad połowa wieśniaków ma stare bmw, to znaczy że są najlepsze?
To jest podobna sprawa.
A ja mu tylko dałem radę, a nie mówiłem, że te są badziewne, założę się, że dorwałbym lepsze słuchawki za mniejsze pieniądze.

Poza tym wyrwałeś to zdanie z kontekstu. Ono miało mieć zupełnie inne znczenie(w mojej wypowiedzi właśnie ma).

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna